Torsdag

Hej babe
idag har jag varit ute på sibahuset&Etage med lovisa, OTROLIGT jag hittade mig en tröja, en brun en lite längre ganska fin, också en tshirt som är lite blommig & ett leopardarmband som jag är mycket nöjd med! sen har jag även köpt lite presenter till kära ida som ska ha lite middag på lördag kväll med alla tjejer! ska bli otroligt kul!  Ska göra mig iordning med sofia =) hihi..
Imorgon blir det idolfinal med älsklingen och mys!
Nu ska vi se nån knepig film med adam sandler tror jag , på 6an..
Kyss
jag & mor ska flytta den 1 februari , happy moment!


Onsdag

Hola !
Matteprov idag, som gick åt röven! jag lovar att det var det svåraste provet som jag någonsin gjort! usch hatar matte, fast jag är otroligt glad att vi slapp Småföretagande som är dötråkigt. =)
Efter skolan tog jag det lugnt & gosade med d , härligt. Sedan begav jag mig till skolan för att se på höstkonserten, som SÖG enormt  mycket, gräsligt, ja jag finner inga ord! Det var helt enkelt det värsta jag vart med om. Imorgon är det skola och efter skolan eller på skoltid vet inte riktigt ännu ska jag och mor kika på en ny lägenhet som ligger vid torget:) ska bli kul eftersom jag hoppas på en flyttning, nytt rum, I LIKE! =) Mja, sen så far mamma iväg till sin fästman i Nyköping och är där över helgen, så david ska bo här då, gott.
Ha det!
Kyss -v-


Måndag


jag är trött och orkar inte skriva mycket, prison börjar om exakt 2 minuter.
men idag så fick jag reda på att jag fick VG på provet hos stinsen hade endast 2.5 poängs fel, och tyvärr var man tvungen att bara ha 1 fel för att få MVG men jag är nöjd:) hihi.. Har även vart med lovisa idag, kan tyvärr inte berätta vad vi gjorde eftersom det förstör lördagens överaskning till ida:)
Hihi. Imorn börjar jag kvar i 11 så jag har en riktigt go sovmorgon:) skönt
Vi hörs
tack och hej


Söndag

Hej babes!
Söndag igen, deprimerande eller vad säger du? usch! Har bara legat och slaggat i sängen hela dagen med david, skönt.. Igår var jag i systers lägenhet som sagt =) kul faktiskt, eller ja, vi badade badkar och kikade på tv, försökte hela kvällen att få ihåg hennes boxer så vi kunde se på lite roligare kanaler , tv1000 och så, men vi lyckades inte ! Så vi fick se på deal or no deal istället, lika kul det =) Senare tog vi bussen hem och kollade på tv och gosade, somnade vid 2 tiden..
Imorgon är det skola igen, jag längtar inte direkt, hoppas bara på att få tillbaka provet vi gjorde i fredags! Hoppas att det gick någonlunda bra ialf.. Nej nu ska jag göra nått vettigt, städa rummet eller så.
Kyss


Lördag



Hello:)
här sitter jag igen, otroligt uttråkad! Är med david, men han är trött och ligger och halvsover i soffan. hmm, funderar på att hoppa på honom så att han vaknar :) ojda:) Idag har jag bara tagit det lugnt & sovit, trött som bara den! Men nu är jag allt uppe och har varit på stan en sväng och gjort ett yttligare försök att hitta en tröja, utan att lyckas! Jaja, snart ska jag och dävid fara med bussen hem till min systers lägenhet och vara där litegrann eftersom hon är hos sin pojkvän i Göteborg , så att jag har hennes lägenhet över helgen :) Så vi ska nog vara där lite ikv och passa på att bada badkar eftersom vi inte har ngt här hemma, och sedan se film eller något liknande:)
See you later!
Kyss -v-

...

123980-37      123980-38


 Eftersom jag aldrig hittar mig en tröja på stan så  bestämde jag mig för att  beställa denna istället, den sitter ju snyggt på tjejen iallafall, men man vet aldrig när man väl får hem den.. jaja det är värt ett försök.
Beställde även dessa pyamasbyxor till david , han ska få de i julklapp =) Han valde ut de själv så de spelar inte ngn så stor roll om jag lägger ut de här:) Rätt söta tycker jag ;)

Fredag

 


Hello Gorgeous -v-
Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Yttligare en gång sviker jag mina läsare, jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag skall bättra mig. Idag har jag vart hemma från skolan, eftersom det är en förkyldning i min kropp som spökar, snart bryter den ut, jag har haft jätteont i huvudet i flera dagar nu, tyck synd om mig. Fast jag gick en snabbis till skolan för att vara redig och göra ett prov som vi hade, riktigt gott att fått det gjort. Ganska krångligt prov, men jag klarade det galant. Ikväll ska jag & david se på idol och jag hoppas verkligen att Johan åker ut! Så nu ska jag kila ner till affären för att köpa något gott att unna mig denna fredagskväll.

Puss&kram

Söndag

Goddag eller borde jag säga godkväll kanske!
Klockan är ju trots allt 20 över 6, men jag har knappt gått upp än:)
Helgen har varit riktigt bra, är riktigt nöjd faktiskt.
I Fredags var jag & david hemma hos syster malin och passade Alessandro eftersom hon och franck skulle ut med några kompisar och bowla och lite sånt. Så var vi där hela kvällen och kikade film först på Stormbreaker Som franck rekommenderade fast han inte hade sett den, det var ngn sorts bondfilm fast det handlade om en 14 årig kille , ja jag vet inte riktigt den var inte bra ialf. Sedan kikade vi på Crack, den var helt jävla sjuk, handlade om en kille som fått nån kinesisk drog i sig som gör att man måste få andrenalinkick annars så skulle man dö, hmm, ja ni förstår nog hur sjuk den filmen var. Sedan gick vi hem vid 12 snåret och gick och la oss!
Igår var jag och Lovisa på sibahuset och skulle hitta mig en tröja, men det blev en svart skjorta istället. Ska till stan imorgon med mamma istället och försöka hitta mig något, hon är en levande plånbok!
Sedan på kvällen så kom tjejorna hit, Carro, ida sofia och Lovisa. Mysigt, vi kikade på Just my luck, den var faktiskt riktigt söt den filmen. Sen tjatade vi hela kvällen & Lovisa och sofia gick vid 12 tiden och carro och ida höll mig sällskap ända tills 1 då David kom och myste med mig och kikade på film , World trade Center, inte speciellt bra,  jag somnade.
Idag har jag & david sovit ut hela dagen, han är på mackedonken nu medans jag sitter här och har dötråkigt, men han kommer tillbaka snart som tur är , tycker inte om ensamhet !

Ha en fortsatt trevlig kväll/dag.

Emelie Georgsson


Jag älskar dig!


   Min bästa  v

Hejsan!
Idag har det vart en super otroligt tråkig dag i skolan, som vanligt! det blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag som går, jobbigt. Hade prov i administration, usch jag hade knappt pluggat och kunde nästan ingenting kändes det som. Hoppas på ett G i allafall! Idag har jag lekit med min david också, som egentligen skulle sova här idag, hade planerat att se på 'ugly betty' med honom & sedan se på Wallander- blodsband. Men nävars, han hade tydligen träning idag från 9-11 så det kändes lite onödigt för honom att komma hit så sent eftersom jag går och lägger mig vid den tiden. Jaja, så det får bli imorgon istället, haha synd då får han pinas med att se O.C med mig! Har även hunnit ta mig en snabb runda på stan med Lovisa, hittade mig en skjorta men vet inte riktigt om jag ska behålla den eller lämna tillbaka den, en helt vanlig vit, som jag velat ha jättelänge men inte hittat någon fin.
Nu ska jag fixa naglarna och sedan gå & lägga mig.
Godnatt
Love, Emelie

13 November

Hej baby!
Här sitter jag igen, fan vad tråkigt det är har tröttnat på att sitta vid datorn det enda som är skönt är musiken Just nu lyssnar jag på Akon. The rain, superbra låt! =)
Jag har vart i skolan segt som vanligt! idag var verkligen en sån där dag man bara ville ligga hemma hela dagen med david brevid sig och sova! Men jag fick inte min önskan uppfylld! Tråkigt i skolan var det med, förutom på datorkunskapen som jag tycker är riktigt rolig. Idag har jag även spenderat min dag med david vi har gosat och sett på fotbollsgalan & Spanat in Fredrik Ljungberg (jag)=)
Imorgon har vi prov i administration och jag tänkte att jag skulle vara duktig och verkligen plugga hela helgen, men jag satte mig ner på fredagen när jag inte hade nåt att göra och försökte plugga men det gick inte riktigt, man gör allt man inte ska göra när man pluggar, typ grejar med naglarna eller kollar in i väggen. Så jag la ner de dära papprena och tänkte imorn pluggar jag, men inte det! Idag, dagen innan satte jag mig och kollade igenom,(somvanligt) Jag kanske har fått in 3 frågor på alla papprena, äh jag orkar inte jag är trött och kollar på Prison Break!




Sängen kallar
Sleep tight!

                      Love Em!


12 November

            
                                                
Back in the old days!


Varmt välkomna alla smygläsare!

Igår åkte jag och min storasyster malin ut till sibahuset för att kika på kläder till lille alessandro! Och visst hittade vi lite men inte det han behövde som mest, en overall. Sedan hade jag svårt för att bestämma mig vad som skulle hända på kvällen, antingen vara med systrarna och kika film eller åka till Anna i Skoftebyn, men skoftebyn blev det, jag och ida åkte dit och vi skulle kika Scary movie 4 men det vågade inte dom små (Malin , Anna & Arijana) , haha.Sedan kom idas far och hämtade oss runt 11 tiden , sen så la jag mig i sängen och kikade på Coyote Ugly som var på 4an=) bra film.
Idag har jag & ida vart och kollat på Lindas ishockey match, ojojoj vilken brud på hockey alltså, hon gjorde mål =) hihi , riktigt kallt men roligt. Sedan gick jag & syster Lovisa hem till far och åt tårta och han öppnade presenter eftersom det är farsdag idag=) gött.
Ikvälll kommer Davidälskling hem & vi ska gosa hela kvällen!  I miss you baby! -v-


David, du är bästa någonsin.
Du & jag , no matther what! -v-
Jag älskar dig!

Love,
Emelie


10/11 November

     

Hejsan!
Igår var jag bara hemma själv och tog det lugna gatan! det var väl skönt fast väldigt tomt utan david=(
Kikade på idol gjorde jag ,  & härligt att cissi åkte ut! Må marcus vinna!
Idag har jag bestämt att träffa mina kära vänner Ida,malin & äna, det ska bli mys, fast först måste jag svika dom lite & åkta med min syster ut till siba huset nån timme innan jag träffar dom, Aless behöver faktiskt en overall =) & jag en tröja. Så det blir nog bra!
Ikväll blir det väl mys med tjejerna tror jag, annars ska jag till min syster & kika film med henne eftersom jag inte träffat henne sen innan jag åkte till England, illa alltså.
Ha det bra!

Peace n' love ! / Georgsson


9 November

Goddag!
skola idag, like always! tråkigt men man måste .
Idag har jag även vart på stan ett tag med david , han köpte present till sin fader som fyller år på Onsdag, och jag hade tänkt att göra ett nytt försök på att hitta en tröja, men icke det nej! får ta mig en sväng ut till överby i helgen, fast jag hittade mig faktiskt ett par jeans jag tror jag vill ha! Sen är jag väldigt sugen just nu på att gå till frisören och klippa mig och slinga håret! fast det väntar jag ett litet tag till med. =)
Ikväll ska jag mysa med david , han ska sova här! gott. Han åker ju bort hela helgen:( åh. vill inte det, kommer kännas tomt även om det bara handlar om 3 dagar. Ärsch ska ju leka med mina tjejer på Lördag, ska bli jättemysigt  & på söndag ska jag på Lindas hockeymatch =) ska bli kul !
Imorgon får jag tillbaka mitt matematikprov hoppas på ett G verkligen!!! Hatar matte om man säger så!

Ha en bra kväll alla glada!
Kram -v-


8 Oktober

Hallå :)
Här sitter jag igen, som vanligt varje kväll innan jag går & lägger mig .
 Just nu lyssnar jag på Akon - Never took the time :) skön låt. Fast Just akon är verkligen ingrodd i hjärnan!men bra är han:) visst!
Idag har jag sovit i 2 timmar, skönt vill jag lova! hihi.. Har även hunnit att spendera min dag med min älskling, mysigt som vanligt!! -v-
Imorn har vi gympa som första lektion, ska bli gött fast jobbigt att ha det som första lektion eftersom man ser så otroligt sleten ut resten av dagen, fast det gör jag alltid men whatever:) Haha, btw fick jag skolkorten idag, ser ut som ett litet barn på klassfotot, typ som en retsticka lr ngt äsch, bättre än förra året iallafall! och det på bara mig själv blev faktiskt bra i år, haha jag och david jämförde med förra året, HJÄLP vi ramlade nästan av stolen både två av skratt! haha var ju så otroligt blek och ROSA läppglans och massa smink , shit:S detta året hade jag ialf normalt smink:S tack för det.
Jaja, det var ett jävla tjöt om ingenting, tänk du som läst ända hit haha, du måste ha ett roligt liv:)
jag har nåt mer intressant att berätta föresten ( or not ) - Gaycafét öppnade nedanför mig idag, happy moment för alla som är homosexuella!  Synd att inte jag är det, då hade jag haft det nära och bra, haha:)

Love ,
Emelie Georgsson.



Föresten så har jag hittat mig en annan plattång jag vill ha , för jag kom på att den andra såg himla plastig ut:) Men denna var riktigt söt och stödjer även Bröstcancerfonden!
vill ha!
123980-28        ida & emelie
                                                                                                                            Bästa -v-

7 November

Hej alla glada!
Trött är jag, otroligt jävla trött, det har varit en riktigt seg dag!
i skolan fick jag reda på att jag fått MVG i FÖS (försäljning & Service för alla som vill veta) och det är jag otroligt glad för, gud vad jag skryter=) hihi.Idag har jag även gjort matteprov, tror inte det gick superbra men jag är nöjd med mitt försök iallafall! Lekit med david har jag gjort hela dagen också, fått massage och massa massa gos!! härligt. Inte långt kvar till helgen, vet absolut inte vad jag ska hitta på då eftersom david åker iväg på världens eller sveriges största inomhuscup som tydligen är en dygnet runt cup, trevligt! Får väl fråga ida snällt om hon vill leka:) hihi! -v-

Kyss!

Föresten, vill ha plattången nedanför, perfekt färg och perfekt storlek inte för smal , bara jobbigt till mitt tjocka hår, och inte för bred , bara klumpigt. Fast skulle vilja ha glasplattor istället:)
VILL HA!
123980-26123980-27


RSS 2.0