D i ett nötskal

123980-880

Torsdags kväll

Godkväll alla glada!

Idag har jag varit på praktiken, trevligt mycket trevligt.. Slutade vid 6 och då tog jag bussen hem, senare tog jag en prommenix med min kära syster ett tag, sen satte vi oss på Stålverket för en dricka. Mysigt. Vid 9 var jag hemma och har tagit en massa fina bilder på Zlatan eller vad säger ni? Imorgon är det praktik igen som gäller, och efter det är det äntligen helg!! Blir nog en bra helg med fest på Lördag. Vad har ni för planer?



Sweet Kitty Cat

123980-866

Another day


Hey, dagen har varit riktigt lång och seg. Är jättehungrig för mami är så seg i köket, idag blir det kycklingfilé med pasta och en creme bonjour man blandar i, mums! Hade velat att lempet skulle kommit idag,men det gjorde det ju inte då såklart. Imorgon kanske? Jag har lagt in lite fina pix som ni ser, jag är en amatör jag vet men ganska bra ändå för att vara nybörjare. Idag hade vi prov och det gick bra,tror jag.. Eller jag snarare hoppas för provet var sjukt simpelt. Ikväll blir det mys framför Gossip girl och I huvudet på Gynning.
Puss!


image1858

Tävla här för att vinna dessa underbara skor från Steve Madden!


D&G

123980-864

Foto: Emelie

Fotografi




Fun




 Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp! Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :) Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är? Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!

Måndag


Sova måste väl ändå vara det bästa som finns, eller egentligen inte att sova men just den där känslan när man vaknar och det bara är så underbart skönt att ligga och dra sig. Imorses var det så och solen sken in i rummet så humöret var på topp redan då. Cyklade till skolan och hade gympa, volleyboll! yes, dagen blev bara bättre. Iofs förlorade vårt lag men det var jag som gjorde lagen, kunde gjort de bättre om jag hade velat men jag tog med de i mitt lag som jag vet att jag har roligt med:) Och det hade vi. Foto idag också ganska kul, ska låna hem kameran på torsdag, kul! Måste bara planera ur jag ska fota och bestämma mig för vilket tema jag ska ha. Blir nog bra!
Snart kommer D hit, UNDERBART!

Längtan efter vår

123980-849123980-848
Valborg, förra året. Sjukt att det bara 2 månader kvar till nästa! :)


Nya gardiner

123980-842  123980-841

Ny vecka - nya tag


Ja, denna veckan är det verkligen nya tag som gäller. Planerna är att  börja övningsköra(om lempet kommit) och även börja träna. Funderar på om jag ska gymma och börja spinning. Fast egentligen så gillar jag inte friskis cyklar. Men plus är allt för dyrt för min ekonomi att börja träna på, får vänta tills jag tjänar nått, haha. Men då ska jag bara få med nån att börja spinningen med mig denna månden eftersom att Sofia börjar nästa då ska vi köra järnet. Jag har egentligen svårt för att hålla saker jag lovat när det gäller att börja träna så är det extremt, egentligen är det inte långt till friskis, men vädret får en att inte orka. Men nu skiter jag i det och ska faktiskt ta tag i det här. Jag skulle behöva en pt som pushade mig och gjorde så jag verkligen ville träna, eller en riktigt ball träningkompis. Men för att jag ska vilja träna måste jag ha nya träningskläder, annars är det ju inte kul? Lite snygg vill man ändå känna sig när man tränar, jag menar inte att det är en modevisning eller så men alltså när man svettas så känner man sig vidrig & då kan det ju vara lite kul att känna sig någorlunda snygg i sina kläder iaf. Men frågan är vart de kära pengarna ska komma ifrån, jag ska ju ha skinnjackan på fredag och där ryker hela studiebidraget. Jag tror jag kommer att behöva fjäska en aning för mor och far. Det löser sig nog..

Igår var jag med tjejerna hemma hos mig och kikade melodifestivalen och myste lite, alltid lika trevligt. Vid 1 kom D och hämtade mig eftersom jag ville sova med honom inatt men det blev inte riktigt som jag hade tänkt, Marcus och Rickard var där och dom hade fifakväll. Killar och fifa är ingen bra kombination, dom kan verkligen inte sluta spela. Jag satt uppe på rummet och kikade film tills 3 då jag kände att det var dags att sova. 2 timmar senare kom D upp för att sova. Det värsta är att de började spela vid 6. 12 timmar nästan, killar...Idag har jag varit på kalas, min syster fyllde år. Trevligt trevligt, speciellt när Alessandro var där han är alltid lika mysig! Efter det har jag inte gjort så fruktansvärt mycket, pluggat lite & kikat Top model Kanada, tjejen jag hejade på vann, Rebecca. Hon var grym! Antar att älskling kommer hit ikväll och myser, vi ska nog se Wallander- Mörkret ,även fast vi har sett den 100 gånger.

Härligt, vilket långt inlägg det blev men det gillar ni väl!

Överby


Idag har jag varit på ö-by en sväng med Carolina. Mycket trevligt måste jag säga , hon hittade sig en tröja på MQ och jag fick nöja mig med att bara titta eftersom att jag shoppade häromdan och jag ska köpa skinnjackan nästa vecka. D hämtade oss vid halv 5 och släppte av Carolina och åkte hem till honom för att hämta mina saker och nu sitter jag här och har precis ätit middag. Ikväll skulle jag tro att det bara blir lugnt hemma, får se om jag orkar träffa någon är ganska trött idag. Gårdagen spenderade jag med Ida och Lovisa, vi kikade på 2:37 en ganska konstig film men ändå bra. Vid 12 gick de hem och D kom och hämtade mig och vi kikade på tv och myste.

Shopping och mys


Gårdagen spenderades på överby med Lovisa, hittade mig en rosa cardigan och en blårandig tröja, saltvattenspray och ett nagellack. Käkade även där ute och sen drog vi oss hemåt. Fram mot kvällen kom Lovisa och Ida hit & vi kikade på Gossip Girl och I huvudet på Gynning. Lika bra som alltid! Sen efter det busade vi och hade oss:) Idag har jag legat hemma hela dagen, mina systrar och Amanda har varit här också. Trevligt... Nu ska jag strax äta middag och sen kommer D och hämtar mig för vi åka och handla på maxi och sen hem till honom.

Kväll


Sitter och läser en massa bra bloggar och blir sjukt sugen på att shoppa! Gah, mitt ha-begär just nu är inte att leka med.. Fast egentligen är det bara en massa vår-stuffs jag vill ha och än är det väl inte det. Vårskor vill jag ha! och en jacka, ska inhandla en svart skinnjacka så fort studiebidraget kommer. Sen vill jag nog ha en lite "finare" också.. Ge mig vår nu!

Dagen har spenderats till stor del hemma. Men även hunnit vara en sväng  förbi Mikaela och kikat på tv och pratat,mys! En fika i veckan ska det bli också. Skitungen ska ju förövrigt flytta till Stockholm till hösten om allt går som planerat. En annan skulle ju också vilja bo i en "lite" större stad än sunkiga Trollhättan. But that's life. Imorgon hoppas jag på ett sällskap till Överby för att kika lite och göra mitt ha-begär lite värre.
Sleep tight!

Lyx



 Chanel lanserar en mobil. mmm, vad snygg!


RSS 2.0