Tisdag & Onsdag

Vaknade tidigt, eftersom grannarna borrar i väggen och har gjort det 2 dagar i rad! Just de 2 dagarna jag var ledig oxå, så typiskt! :S Så jag hade inget val, det var bara att gå upp, innan jag gick ut ur rummet sparkade jag några gånger på väggen och var arg! haha. Var bara hemma hela dagen eftersom vädret inte riktigt vill bli bra nån gång så finns det inte så mycket att göra, stan har jag redan varit på ett x antal gånger dessa regniga dagar! Köpt mig 2 toppar, en tröja och ett läppglans! D kom hem till mig vid 6 tiden, vi myste och hade det trevligt. Vid 9 åkte han hem och jag gick ut en sväng. Vid halv 11 träffade jag Lovisa och vi bestämde oss för att gå ner och hyra film. Det blev Phat Girlz, en riktigt rolig film =) haha. När klockan var 1 gick Lovisa hemåt.. 
 
Vaknade tidigt idag igen , det skulle bli en tredje dag av borrande. Snart går jag in och säger till dom, de måste faktiskt förstå att somliga har sommarlov och behöver sova ut! Jävla patetiska människor. Vid 1 började jag jobba, och gud vad segt det var idag, knappt en människa! Usch. Halv 6 var jag hemma och då åt jag middag och satt här ett tag sen gick jag ut och lekte.. Nu är jag hemma igen och gör absolut ingenting. Imorgon ska jag ner till stan en stund och se först ifall lönen har kommit , har den inte det så går jag igen , har den kommit lär det bli en timme eller 2 på stan =) Gött. Jag och Lovisa ska även hem till min syster och sjunga singstar imorn på dagen! :) haha, mobbat. Vid 5 ska jag jobba igen:( TRÅKIGT!!


Phat Girlz


Midsommarhelgen

Jag orkar verkligen inte blogga när det är sommar, jag sitter knappt vid datorn och gör jag det så är det inte vid bloggen iallafall! =) Men jag får väl försöka bättra mig.

Under midsommarhelgen har jag jobbat, torsdag från 11-19 , slitit som fasen! Sen jobbade jag på självaste midsommarafton från halv 8-4! Sen var det hem och göra sig iordning till kvällen, men kände mig otroligt trött och sleten den kvällen! Var hemma hos Carolina och vi lagade middag , jag carro elin och ida. Fläskfilé blev det med egengjorda klyftpotatisar, jätte gott! Sen sjöng vi singstar och hade det trevligt, efterrätt åts med och massa prat. Vid 1 tiden gick jag hem och myste med D sen var det dags att sova. Nästa dag sov jag ut, vilket jag förtjänade efter 8 timmars arbete 2 dar i rad! Vid halv 6 tiden började jag jobba igen, segt att jobba själv. Jobbade med de andra tjejerna torsdag och fredag. Slutade vid 9 tiden och sen kikade jag på film där på kvällen, mysigt!! Söndag morgon gick jag upp halv 8 efter att ha sovit i endast 4 timmar , så jag kan ju lova att jag var trött! Slutade vid 1 tiden, gick över till Etage/Siba helt själv och kikade på kläder och sånt, hittade mig 2 toppar och ett läppglans. Sen tog jag 3 bussen hem och käkade osv. Träffade Lovisa vid 6 tiden och vi satt ute och pratade.. Senare på kvällen var jag ute och gick litegrann sen var det dags att gå och lägga sig vid ca halv 2 tiden =)

Vaknade vid halv 10 i morses av att det plingade på dörren 775539 gånger och jag hatar att bli väckt på det sättet så jag var riktigt jävla sur när jag öppnade dörren och min syster stod där! Åh, så jag försökte somna om och vaknade IGEN efter en timme av att Alessandro grät, och jag som ville sova ut idag! Typiskt. Så här sitter jag invirad i täcke och väntar på att Våra bästa år ska börja. Idag tror jag att jag ska träffa Lovisa =)

midsommarbilder



Kommer fler senare när Carolina skickat de från när vi sjöng singstar osv.

:)


Utmaning

Var inne på Lovisas blogg Looviiisaa och hon hade en liten utmaning där..Eftersom jag inte bloggat på jättelänge så gör jag denna utmaningen.

Utmaningen går ut på att man skall söka inne på Google bildsök efter namnet på det svar som man får fram genom dessa frågor:

Namn:
Efternamn:
Bor i:
Vän:
Kär i:
Djur:
Mat:
Färg:

Sedan skall man ta den första bilden (du MÅSTE ta den som är först!!!) som kommer upp och sätta in den här på bloggen! 

Mitt resultat

Namn: Emelie


Efternamn: Georgsson


Bor i:
Trollhättan


Vän: Lovisa


Kär i: David , fast inte denna david då men:Phaha!


Djur: Katt


Mat: Kycklingfilé


Färg: Rosa


Måndag & tisdag

Gick till badhuset med min storasyster vid 11 tiden och där låg vi tills klockan var 3 ungefär. Sen låg jag hemma och sov en liten stund, man blir ju så otroligt trött av att ligga i solen hela dagarna! Senare gick jag ut och var ute tills 1 ungefär:) Sen var det dags att gå och lägga sig.. Hade ställt klockan på 9 imorses för klockan 10 kom min syster , hennes kille, hans kompis och en kompis till henne och hämtade mig för vi skulle till Unda och bada och sola:) Riktigt skönt var det! Badade faktiskt några gånger.. Nu är jag hemma och väntar på att David ska ringa så vi kan åka ut till Gardesanna och ta ett eftermiddags dopp och sen ska jag hem och greja lite kanske träffa nån kompis eller så:) Får se hur det blir.

Har en massa bilder från när jag var ute på kusten osv på mobilen men får inte in dom på datorn så det får jag fixa en annan dag:)


Lördag & Söndag

Vaknade ganska tidigt och åkte till jobbet vid 1 tiden. Väl på jobbet var det hur mycket som helst att göra, det var kunder hela tiden och jag sålde för nästan 10000 kr. Inte dåligt eftersom jag brukar sälja för ca 3000 och det trodde jag var mycket, haha!:) Vid 5 tiden var mitt pass slut så då åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning inför kvällen, var hemma hos en kompis och kikade på film och myste :)

Fredag

Jag Sofia och Lovisa sov alla 3 i Lovisas dubbelsäng:) Vaknade av studenternas skrik på morgonen och självklart blev jag och Sofia irriterade eftersom klockan bara var 8 och vi bara fått sova ynka 6 timmar. Men Lovisa tyckte bara det var kul! haha. Vid halv 12 tiden gick Sofia och åt med sin mamma och jag och Lovisa gick ner till strandgatan och åt lite. Senare kom Sofia tillbaka och då hade även Ida och Sara hakat på, så de satt och tjötade lite med oss och sen gick jag och Sofia och stekte på badhuset i några timmar. Vid 5 tiden var vi tvugna att dra oss hemåt och vi fick ta oss ett sista farväl eftersom min Sofia skulle till Sthlm ! :( Saknar dig redan. 2 månader utan dig kommer bli både tråkigt och jobbigt, men sen får jag dig helt för mig själv i Sunny Beach en vecka!! Jag längtar. Vid 6 tiden kom Aless hit och jag skulle passa honom, ringde Lovisa och ida och hörde om dom ville följa med ut och leka i lekparken, och visst ville de det:) Så där var vi ett tag sen gick vi hem till mig och var där en stund sen gick Ida hem och jag och Lovisa hem till Lovisa:)  Gjorde oss iordning lite smått och gick ner och mötte Elin och Ida på stan så vi tog oss några rundor på stan och kikade på alla studenter. Vid halv 1 gick jag hem och gjorde annat! 


 


Kort från skolavslutningen

 

Kass

Ja, jag är kass på att blogga jag vet! Men värmen tar över och jag vill inte sitta inne vid datorn..
Men nu ska jag skriva lite om de senaste dagarna:)


Söndag - kusten

Idag vaknade jag vid 12 tidne och hade tänkt att gå till badhuset och bada med min syster och den hon jobbar med, men det blev inte så istället åkte jag med min andra syster Malin och hennes kille Franck och Alessandro ut till kusten. Vi gick ner till stranden och solade och badade, efter en stund kom Francks bror och hämtade oss med sin flashiga båt och vi tog en runda ute på havet och badade från båten:) Härligt , fick riktiga sommarkänslor! Efter en timmes åktur släppte han av oss på en brygga vid stranden igen och jag tog ett dopp till sen gick vi upp till deras husbil och grillade kött :) Sen vid halv 7 tiden åkte vi hem och här sitter jag helt nyduschad och fräsch. Ska strax bege mig utåt vet inte riktigt vad jag ska göra men inne vill jag inte sitta:)

Det kommer fler bilder senare när jag fixat över dom från mobilen.
Denna är från när vi står på båten och ska ta ett dopp :) Vidrig men..

7 Juni - Skolavslutning

Vaknade ca klockan 7 och drog på lite kläder och gick över till Lovisa. Gjorde oss iordning tillsammans men jag var tvungen att gå vid 20 i 9 eftersom jag skulle möta ida. I skolan fick vi höra på esteteleverna som sjöng och sen på rektorn. Sen gick vi till en sal och gjorde en utvärdering och lite annat. Vid 10 tiden slutade vi och då gick jag , Ida och grästörparna( Linda, Sandra & Julia) och fikade på strandgatan.. Senare kom Lovisa. På dagen tog jag det bara lugnt och var hemma hos Lovisa och solade på  balkongen,  senare fram emot kvällen gjorde vi oss klara och gick till sommarön  och grillade. Vid 12  tiden gick vi in mot stan där det inte var lika kul men vid 2 var jag sofia och lovisa hemma hos Lovisa och somnade efter nån timme eller så. :)

Föresten, i  Lovisas rum har hon ett vykort där det står " nu skiter jag i det här och drar till Australien"  och just nu tvingar hon mig att skriva Grön tomte :) Så det gjorde jag och sätter även in en bild.


Onsdag -med tjejerna



Sveriges nationaldag


Idag är det Sveriges nationaldag och den har aldrig firats för min del så inte idag heller då alltså:) Har vart ute på Unda idag och solat och badat med en kompis:) Mycket trevligt må jag säga. Var hemma vid halv 4 tiden och då gick jag en snabbis till stan med Lovisa och hittade mig ett par skor:) Lovisa hittade sig ett linne. Efter det så gick jag hem och duschade och kände efteråt att jag bränt mig i ansiktet! Aj.. Vid kvart i 7 gick jag hem till min syster för att kika på hennes nya lägenhet och lånade även ett par örhängen. Efter en stund gick jag ut och mötte tjejerna på stan och vi gick runt lite härochvar och njöt av kvällssolen. Satte oss sen i BBP,haha(Betty backs park) eller Central Park som vi nu kallar det ;) Haha.. Så nu har jag precis kommit hem, måste "förbereda" lite inför morgondagen då det är skolavslutning och gud så härligt det ska bli!!

Cyklarn's tös:)


Haha, mesigt! påväg hem från skolan med min bildmapp :)
Ida är fotografen;)

RSS 2.0