30 December

123980-63123980-62


Måste börja med att säga att denna veckan gått riktigt fort!
Tråkigt tycker jag eftersom jag gillar lov, bara 1 vecka kvar så börjar skolan sen, usch vill
inte ens tänka på det! Imorgon är det nyårsafton och det ska bli riktigt trevligt att käka
middag med tjejerna! Sofia har jag saknat, ungen har vart i Thailand i 2 veckor, säkert jättebrun.
Så vi ska vara hemma hos Lovisa & äta fläskfilé med potatisgratäng och god sallad och sås, och
till efterätt gör vi pannacotta som är otroligt gott! Mums & sen firar vi 12slaget med
en flaska champagne ;) Så har vi ju världens bästa utsikt över kanalen där dom skjuter upp
raketerna! Härligt vill jag lova..
Så morgondagen blir till att laga mat och göra sig lite fin!
Ha en forsatt trevlig kväll!
GOTT NYTT ÅR!


Juldagen!

123980-61

Goddag!
Juldagen idag då och jag & syster ska hem till pappa och käka lite
god mat och få våra julklappar =)
Ska bli himla trevligt eftersom jag inte har träffat honom på 1 månad =)
Idag ska jag först dit, sen ska jag leka med min älsklingsdavid, vi ska
ha en sån där perfekt kväll, med film och mys! Pirates of the pirates of the caribbean 2 ska vi se
den är riktigt bra faktiskt! Längtar tills 3an kommer ut!
Nej nu får jag dra mig & borsta tänderna  =)
Puss&kram alla glada -v-

Äntligen julafton!

123980-58


Idag är det julafton, vilket varit efterlängtat i flera veckor nu!
hihi, familjen är påväg hit & jag har precis försökt att göra mig lite
fin ! Vet inte om jag lyckades men =)
Älsklingsdavid kommer hit sedan så ska vi byta klappar och mysa!
Den 2:a julafton vi firar tillsammans, Underbart.
& fler kommer det bli! v
Nu måste jag kila!
GOD JUL ALLA GLADA!

123980-59

Update:

Nämen:) då var julen över redan, tråkigt men sant
men jag har allt haft mig en bra dag med en massa paket:)
För de som vill veta vad jag fick så
En plattång, Hugo boss -femme parfymen,
underkläder från Punto blanco jättefina fick dom av david:)
smink, pyamas, godis, tofflor, och lite sånt:)
men imorgon så ska jag få pengar och lite så.
men jag har som sagt haft det bra idag:)
& mysit med david, och han är påväg hit igen, det kom som en överaskning nu på kvällen:)
För hans far & hans flickvän skulle ändå upp till grannarna över =)
Hihi.
PUSS&KRAM -v-

härliga fredag!

123980-55

Hej hopp!
Här sitter jag klockan 8 på morgonen & skall alldeles strax gå för att möta lilla ida:)
så ska vi ta sällskap till jukonserten som är nu på morgonen! Ännu mera julstämmning:)
har ju redan vart på en julkonsert fast med hjortmosseskolan, helt underbar alla var otroligt bra!
Bättre än förra årets julkonsert:)
Idag ska jag & mamma klä granen, tror jag ialf . Får bli ikväll eftersom att jag ska först handla julklappar till mor och far på stan med min syster, sedan ska jag åka iväg till siba/etage med lovisa, och inhandla alla julklappar:) mys.
snön skulle gärna kunna få komma, lite iallafall men inte mycket!
2 dagar kvar till julafton, happy!
Puss&kram!


Snart jul!

Bara 6 dagar kvar till julafton
Jag räknar nedåt, & jag längtar.
Fast egentligen inte till själva julafton eftersom att vi inte ens ska vara många på julafton eftersom alla systrarna har skaffat familj och barn så åker dom iår bort till deras respektive pojkvänners familj, tråkigt värre, men nästa år blir det perfekt, då har cecilia fått sin bebbe och vi får vara dom första som firar jul med den sötnosen. För dom som vill veta vad jag har önskat mig i julklapp så har jag önskat mig denna parfymen som är längst ner på sidan: Hugo Boss - femme , en plattång, smink, nagelvårds saker, Sen har jag väl inte kommit på så mycket mer så det lär bli pengar.
I helgen gjorde jag väl inte så där super mycket, tog det mest lugnt och så var min bror, hans tjej och hennes dotter och hans dotter från Karlskrona här och hälsade på. Mysigt , hela familjen var samlade riktigt härligt tycker jag.
Sen lekte jag med david och vi tog det väl allmänt lugnt.
Idag började skolan igen , tråkigt som vanligt. Började plugga småföretagande idag som jag har prov i på onsdag, sen ska jag snart fortsätta med mitt svenska arbete som ska vara inlämnat på Torsdag, och även hinna göra lite näthandel som jag har på fredag, som ni förstår har jag fullspäckat schema ikväll och måste också hinna se Prison Break klockan 22.00. Det är nåt jag inte får missa iallafall.
Nu får jag sätta igång!
Kram

123980-54

Lucia

123980-53123980-52

Onsdag: börjar skolan med ett praktisk marknadsförings prov, som inte alls var så svårt som jag hade förväntat mig. Senare vart det Luciatåg, gjorde julstämningen alldeles perfekt, eftersom jag inte haft någon hittils. Lucian var gräslig, luciatåget var gräsligt, men visst var det vacker sång, men man vill ju ha glada miner, jag såg EN i hela luciatåget som såg glad ut, tack för det ialf:)
Senare hade vi helt vanliga lektioner, efter skolan åkte jag hem och tänkte plugga men nävars, då ringde lovisa för att fråga om jag vill med på luciakröningen i stan och visst ville jag det=) lite extra julstämning är inte fel, men måste få lov att säga att Trollhättans lucia var inte den finaste jag sett. och Föresten så ska Lucia vara Brunett inte blondin, men that's life. Senare gick vi runt på stan ett tag och så.
Torsdag:  Började med skola idag också, tråkigt värre. Men fick tillbaka engelska provet, Vg visade det sig bli, här snackar vi chock att jag fick det, hade inte ens pluggat :) Så glad har jag varit idag.
Idag är det också Alessandros födelsedag , 1 år fyller lillen. Så jag var på stan med david älskling förut och köpte en present till aless och så köpte jag ett par byxor till mig själv. Vi kikade även på julklappar, riktigt mysigt och ännu mer julkänslor, härligt! Hand i hand på stan och kolla julklappar, underbart. Bara snön som fattas! :) Hoppas den kommer snart. Senare var jag på kalas hos syster då för att fira aless, mysigt , och gottit med tårta och kakor=) sen har jag bara pluggat och haft allmänt tråkigt.




Helgen

123980-50123980-49

Hej alla söta & glada!
Tänkte att jag skulle berätta vad som hade hänt i helgen, eftersom jag inte orkat skriva i bloggen. I fredags var jag med david, och vi såg på film den där populär musik från vittula, den sämsta filmen jag sett på mycket lång tid. Tråkigt men david tvingade mig att se klart den eftersom vi redan hade börjat se den tyckte han det var onödigt att stänga av , hm okej.  Sen i Lördags tog jag det mycket lugnt, syster och aless var här ett tag och jag gosade med honom, sedan gick jag hem till henne med min andra syster Lovisa för att passa aless en stund medans malin & franck var ute och käkade på kvällen. Så vi badade aless och det blev katastrof när vi skulle ta upp honom från badet eftersom han tycker det är OTROLIGT kul att bada. Men han lungnade ner sig sen när jag och syster brottade ner varandra på golvet, för då skulle han vara med och leka, haha så sweet! Btw så fyller han 1 år nu på torsdag! sött.
Senare på kvällen kom david hem till mig & vi såg på Harry Potter och käkade godsaker =) Senare hade vi massagekväll med go olja och lugn musik och tända ljus,helt underbart!
I söndags  tog jag det allmänt lugnt och sov ut nästan halva dan!
Sen igår så började skolan igen efter en otroligt slö helg. Träffade våran nya mattelärare som ska börja till våren, han såg ut som en blandning av ein stien och en rödhårig krulltott, vidrig med andra ord. Fast han verkade faktiskt trevlig och vill att vi ska få höga betyg så att det kanske är nått att ha faktiskt, den nuvarande matteläraren är ju inge vidare hon kanske har 0,01 i IQ  ..
Nu ska jag sätta mig och rå plugga på Praktisk marknadsföring.
Puss&kram -v-
Emelie

Veckan som gått

ja:) nu har folk börjat klaga på att jag är kass på att skriva blogg,
eller ja att jag inte gör det så ofta, jag förstår ni saknar det och jag skriver så intressant:) hihi. nej denna veckan har iallafall gått riktigt snabbt måste jag säga, hade prov i engelska idag, gick väl sådär, blir överlycklig om det blir ett G eftersom jag inte ens pluggade mer än 7 minuter igår. Idag har jag även klippt mig, blev väl rätt okej, för en gångs skull! har inte blivit nöjd på väldigt länge, förutom när jag klippte mig där sist gång (klipp & co) och om alla vill veta så byter jag frisörsalong efter varje gång jag klipper mig, men denna gången tänkte jag att jag går tillbaka till denna frisören, och jag blev rätt nöjd, så jag fortsätter nog att gå dit=) hihi, hon klippte ialf bort det jag alltid lägger bakom öronen, eller ja så att det inte blir så tjockt när jag gör det ialf, hmm ni kanske inte ens förstår vad jag menar men skit i deee.
Ida har även slingat håret på mig, blev ganska fint faktiskt, men ska nog slänga i några slingor till innan jul hade jag tänkt mig. det blir säkert fint, men frisören gjorde det så fint när hon plattade det, och jag äger inte ens en plattång, men jag gör det om exakt 17 dagar. =)
Nu ska jag nog sluta tjata och gå och lägga mig eller nåt liknande.
Good Night, sleep tight -v-


123980-47
Carolina & Emelie
På kalas hos Ida-v-


Sammanfattning om helgen :)




Hej hopp alla glada:)
MARKUS VANN IDOL:) yes, hejat på han sen första gången jag hörde honom ,så man kan säga att jag är glad:) I fredags var lovisa ida och sara här och kikade på det tillsammans med mig:) riktigt trevligt sällskap vill jag lova. På lördagen så var vi hemma hos ida och firade hennes födelsedag med lite middag, dricka och roliga lekar:) Vi som var där var jag, carolina, lovisa, sara , sofia, anna och malin =) Myspys.
Tack för allting kära ida, jag hade en otroligt rolig kväll. Hoppas du blev nöjd med skivan och kollaget från mig och lovisa:) hihi..
Söndag ,tog jag det absolut lugnt, riktigt trött säger jag bara, jag & d sov ut ändå tills 2 tiden, så tog vi det lugnt hela dagen mina systrar & aless kom hit på lite middag och så där:) Sen gick han hem senare på kvällen och jag gick och la mig:)
Idag så har jag varit i skolan, otroligt tråkigt. Fast idag är det ju lilla ithas födelsedag, så
GRATTIS SWEETHEART! -v-
Nu inväntar jag david som ska mysa med mig ikväll och också sova här, synd du kommer få pinas 1 timme ikväll eftersom det är prison break! :) Hihi..
Love Em

Kommer fler bilder senare, men jag har inte fått fler än dessa bilder eftersom carolina och itha är lite sega på att sätta in dom , hihi -v-

RSS 2.0