Skolan


Hej hopp!
Nu sitter jag i skolan och chillar på inköp och varuhantering. Det är ju inte direkt den roligaste lektionen. Idag har vi haft skolfoto - gick väl hyffast bra. Men portätt bilden blir som vanligt inte som man vill! Jaja, slutar om ca en timme, då ska jag möta Carolina på torget för att åka ut till överby och shoppa, lönen har ju kommit!:) Sen måste jag skynda mig hem för att byta till Ginakläder, för klockan 6 ska jag jobba. Slutar klockan 8 och då blir det hem för att plugga och läsa bok.

Igår var jag och Lovisa i Göteborg. Jag hittade mig ett par vita låga converse och en klänning från H&M. Så nu är jag nöjd:)




Puss

Onsdag - home

Idag är jag hemma, kände mig inte alls kry i morses. Fast det var värre igårkväll, då var jag nästintill död. Men nu är jag bättre efter att äntligen fått sova ut lite. Igår var det praktik, gick helt OK. Efter det kom David och hämtade mig, vi åkte till torp för att hitta vita låga converse till mig, lyckades dock inte. Fick med mig ett par gråa chinos och en svart tshirt med en rosett. Men klockan 4 ska jag och Lovisa ta tåget till Götet, för ett par converse ska jag ha! Nu måste jag städa.

Puss

Härligt


söndagsmys


Jag är trött idag, kanske blev en smula mycket alkohol igår men kul hade jag!  Jag jennifer och Carro var hemma hos min syster och förfestade, drog sedan hem till mig för att jennifer hade skoskav. Kom inte iväg fören halv 1 och ställde oss i kön till Olearys, dock fick vi reda på att vi inte skulle komma in för att det redan var 80 pers för mycket i den lokalen. så det var bara att dra sig, vi gick och käkade med David och Daniel istället. Mycket trevlig kväll!
Idag blir det lugnt, jag orkar inte göra något. Ikväll blir det bara lugnt framför en film eller två.

Puss

PARTY all the time

hello, nu är jag , carro och jennifer hemma hos mig efter en redig förfest i min systers lägenhet. Jennifer har skoskav, därför är vi hemma hos mig nu. Jag ska leta efter plåster, men fastnar här. Förlåt mina vänner, jag är en aning ute i dimman men ska lämna er nu. Hörs av imorgon!

Have a great night!

Ny gaddad!


Nu kör vi


Okej, idag börjar jag blogga. Jag tänker inte berätta om hela resan, det orkar jag inte. Det räcker att ni ser bilderna på bilddagboken. I Tisdags körde praktiken igång igen, en ny praktikant som är där nu hela hösten så det kan nog bli roligt! Idag började vi klockan 10 och hade UF-Mässa i Älvhögsborg, Filip och Fredrik var där och pratade. BÄSTA! Riktigt roligt var det. Men vid 12 fick vi rast och då gick vi hem för att efter det skulle det bara pratas om UF, tråkigt eftersom jag själv inte ska göra nåt UF-företag. Efter det så gick jag och Ida och kikade lite på stan, sen gick vi även på ett litet ärende som ni får reda på imorgonkväll, jag är såå nervös! hihi. Ikväll blir det bara lugnt framför "vem kan slå filip och fredrik", såå bra!

Puss på er

Inte riktigt än


snart så

Home sweet home


Hemma nu, orkar inte skriva ett inlägg idag men gör det imorgon efter skolan istället. Har haft 2 perfekta veckor nere i Turkland, kan nog inte bli bättre. Längtar redan tillbaka. Hörs imorgon, love.

RSS 2.0