girlstuffs


Ja, precis vad man kan greja med när det är nyårsafton! För att allt ska vara perfekt måste man göra allt som behövs för att vara fräsch. Ta en lång och underbar dusch, sätta på sig en ansiktsmask, raka benen och allt sånt där! Smörja in sig med en god bodylotion och en skön ansiktskräm. Torka håret och sen sätta igång med partymaken! Den får ju vara hur överdriven som helst på nyår och det är det bästa av allt! (Ikväll satsar jag på sotigt smink. I stil som på första bilden , får väl se om jag lyckas) Sen fixar man håret och sätter på sig kläderna och sen pricken över i:t , alla smycken som behövs, sen några parfymsprut! underbart! Detta är precis vad jag ska göra nu och med jättehög musik :)


Nyårsafton

Idag är det äntligen nyårsafton! Har väl inte längtat sådär jättemycket eftersom vi inte ska på nån hej dundrande fest som jag egentligen skulle vilja. Men jag vet att jag kommer få det trevligt med mina vänner här hemma:) Nästa år blir det andra bullar, 18 år! Har städat hela morgonen- vilket är typiskt mig att göra allt i sista sekund. But hey that's me. Haha, ska även hinna med att springa ner till stan och köpa 2 presenter till den såkallade "presentleken". Har noll fantasi så vi får se vad jag hittar för något. Vid 5 kommer alla hit och då börjar vi laga mat:) Gottgott! Det serveras Bruschetta till förätt, Fläskfilé till varmrätt och nån nyårstårta till efterätt, perfa!

GOTT NYTT ÅR ALLA GLADA!


Sony Ericsson K770i Lila





123980-772


På torsdag är den min! Den ska tydligen vara skitbra, bra ljud på mp3n och 3.2 megapixel kamera:)

Snart nytt år

Kom precis hem från affären, har varit där och handlat med Lovisa inför morgondagen. Det blev en hel del faktiskt , men det lär behövas när vi ska ha förrätt, varmrätt och efterätt! Känns som det kommer bli en riktig fettodag haha, men det får tålas imorgon eftersom att mitt nyårslöfte är att äta nyttigare, iofs har det varit mitt nyårslöfte varje år. Men ändå har jag inte lyckats, men nu jävlar ska jag försöka. Säger inte att jag kommer att lyckas men kan ju alltid hoppas. För övrigt idag har jag inte gjort så mycket, bara legat i sängen med min D och myst. Sen lagade jag ihop lite mat till oss, kycklingfile med pasta och creme bonjour, gott vart det. Ikväll ska jag städa och bara ta det lugnt, eftersom vi firar nyår här imorgon måste det ju vara cleant tills de andra kommer!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!


Sunshine

Jag vet hur mycket jag har klagat för att det har regnat varje dag i ca en månad om inte mer.. Men vet ni? Idag är det sol!! och jag är SÅ lycklig. Hoppas bara detta kan hålla i sig ett tag nu och vara såhär hela veckan, iaf imorgon för då känner jag att min nyår kommer bli perfekt. Igår skulle vi planera nyår, det gick rätt bra. Planerade vad vi skulle äta, inköp, lekar & Musik. Sen efter det så gick det vilt till haha, nej men jag och lovisa studsade runt lite.. Sen spelade vi in musik och hade trevligt. Vid 12 gick de hem och D kom hit vid halv 1.


Klockrent, Alex!




Klicka här för att läsa


true

Oväder, ja det är vad det är.. Tråkigt och grått hela dagarna, men jag börjar bli van. Idag har jag varit på stan och köpt mig en nyårs klänning, det är verkligen så typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten. Men jag fick mig en svart klänning med lite paljetter på. Fick även med mig ett par strumpbyxor, solpuder och ett par örhängen. Kul att tjejen inne på Gina visste att det var jag som ska börja praktisera ute på överby snart då. Haha, pinsamt! Men bra att hon var så sjukt trevlig, känner mig åtminstånde välkommen:) Efter en tripp på stan så gick jag hem och pratade lite med D. Sen åkte han hem och nu sitter jag här och gör väl ingenting speciellt. Ikväll ska Lovisa, Sofia, Ida och Simon komma över och diskutera nyår lite och kika nån film tror jag. Blir nog bra!


Friday

Hm, det är fredag. Inget speciellt nu när det är lov, men annars hade det ju faktiskt varit det. Men jag ska iallafall ta mig till stan snart och hitta några örhängen eller ringar. Har tröttnat på mina guldsmycken och vill faktiskt numera ha silver. Skulle även vara skoj att hitta nån tshirt eller så. Idag har jag verkligen bara legat i sängen hela dagen med David, alltså vädret lockar en inte ut direkt. Jag som är sugen på en riktigt lång prommenad, om det hade vart blått på himlen och om det varit nysnö hade det varit underbart. Men på måndag säger de att det ska bli kallt. Hoppas även att det blir fint då för regn är jag bara så sjukt trött på.

Ikväll blir det mys med Sofia och Lovisa framför den nya american pie filmen så ska vi nog köra lite singstar och buzz som vanligt oxå:) haha, det är ju så kul. Nej nu får jag ta och göra mig iordning.


tonight

blir det mys med älskling framför den nya simpsons filmen. Vi såg
den på bio tillsammans när den var ny och gud vad bra den är. Idag
var vi ute på siba och hämta min klocka, är riktigt nöjd! Bara att den
är lite  tajt runt handleden, de fick ju ta bort en massa länkar för att
den var skitstor från början, äh jag vänjer mig. Köpte även ett par
svarta byxor som jag behövde. Nu ska jag gå och följa med Lovisa
till Videomix för hon ska hyra film.

love

image763

En torsdag

Torsdag idag då. Känns som skolan börjar snart, tragiskt. Men det är allt mer än 1 vecka kvar och tack & lov för det. Igår gick jag och Lovisa på bio, förtrollad hette den. Riktigt bra, det är en sån där film man bara skulle vilja se om och om igen bara för den var så mysig. Vid 8 var filmen slut och då ringde jag mikaela och gick bort till henne för att träffa henne och Malin. Vi satt mest och pratade och spelade även vem vill bli miljonär, kul! Vid 11 gick vi bort till Grillhouse för de skulle käka, sen kom D dit vid 12 och då drog vi oss hemåt för att sova. Fast vi satt uppe ett bra tag och kikade på sex and the city och 2 and a half men. Sen somnade vi:)

Idag ska jag ut till överby för att hämta min klocka som jag fick av D i juklapp, eller jag bytte ju ut den andra mot denna. Mycket finare, sätter kanske ut en bild på den senare.. Nu ska jag sätta på en film åt Alessandro och kanske kika lite jag med:) Later!


Annandag jul

Igår åkte jag och D ut till överby för vi trodde att åtminstånde några affärer skulle vara öppna, men inte det. Bara Sibaaffären var öppen, men vi gick in ändå. Köpte dock ingenting. Sen gick vi över till maxi, han fick med sig simpsons filmen och the hives nya skiva. Den var faktiskt riktigt bra, lyssnade igenom hela skivan i bilen samtidigt som vi åkte runt i skogshöjden, björndalen och strömslund och kollade på en massa fina hus! Jag vill bo i blåbärsdalen, så gulligt namn!! Haha. Efter det åkte vi hem till mig, kikade på Pearl Harbour(stavning) och sen vid 8 mötte jag tjejerna och vi gick hem till min systers lägenhet och sjöng singstar osv. Sen kom D till mig vid 1 tror jag och då satt vi uppe och prata ett bra tag sen somnade vi. Idag åkte vi ut till överby vid 2 tiden och kikade lite på mellandagsrean , varken jag eller han hittade nått på rea men jag köpte mig en rosa tröja på MQ som Carolina hjälpte mig att hitta, hon extrajobbar där förstår ni. D hittade sig ett par Levis jeans och en JL tröja, fint fint! Sen drog vi oss hemåt och nu sitter jag här och borde ta på mig ytterkläderna nu för jag och Lovisa ska mötas om 5 minuter, vi ska på bio. Förtrollad heter den och verkar helt underbar:) hörs!

image761

Tuesday

image760

christmas


Julen är över

God jul på er allesammans!
Hade ingen tid alls till att blogga idag, gick upp vid 9 och gjorde mig iordning. Var klar vid 11 och då kom vi på att vi måste ju ha en tomtemask, så jag fick springa bort till åhlens och köpa en. självklart var det ju världens längsta kö och det tog evigheter att komma därifrån eftersom alla skulle ha sitt inslaget. Idioter, kunde dom inte köpt sina julklappar igår? jaja. Så vid 12 nångång kom Malin, Franck och alessandro och hämtade mig och mamma. Vi lagade mat och blev klara vid 1 och då började vi äta, julmat enligt mig är inte så gott. Gillar bara potatis(i år hade vi potatisgratäng), köttbullar och prinskorv. Resten är vidrigt, så jag blir alltid klar först vid matbordet. Efter det så kikade vi på tv och jag lekte med de små. Vid 3 kikade vi såklart på kalle anka (får inte missas). Sen öppnade vi julklapparna, blev ovanligt tidigt i år men det var bara för att Malin och de skulle till Uddevalla för att fira resten  av julen där. Så jag fick det jag hade önskat mig (parfym, sminkkursen, underkläder, läppglans och annat smått och gott). Sen var alla nöjda och glada över sina presenter. Vid 6 åkte Malin och de vidare och vi kikade på nån julfilm på 5an som var superbra. Pratade och hade det allmänt mys hela kvällen sen vid 9 kom D förbi och sen åkte vi hem och bytte våra juklappar. Jag fick en svart jetset klocka som jag iofs ska byta eftersom jag vill ha en helt annan. Sen fick jag även ett FCUK dusch-set av davids mamma, gulligt! Av mig fick D en donna Karan parfym med duschkräm och 2 par emilio-kallingar. Han blev nöjd:) tur det. Eftersom båda hade fått nått med dusch att göra var vi ju tvunga att ta en dusch ihop och sen efter det myste vi framför tven! Gud vilken underbar julafton :) Speciellt D som gjorde min dag perfekt ♥

Bilder kommer imorgon.

RSS 2.0