Idag krockade jag med en älg...

Naat! Jag kör som en rallyförare! Igår gick väl körlektionen liet sisådär, några kärringstopp (det e diselbilar, skyller på det). Sämsta läraren fick jag, visst va hon ung men en sån törrböll... På kvällen lagade vi mat och myste i soffan med tjejerna. Trevligt!

Idag började vi vid 9, körlektionen gick ngt bättre.. Sen satt vi och pluggade vid datorerna, yes- klarade första fasen. Efter 10 000 försök. Hade precis en till körlektion, den gick ännu bättre. Nu sitter jag och Sofia här, ska strax gå ner på stan och köpa smink, tyvärr. Sen ikväll blir det matlagning och desperate housewives (ink plugg).

Puss

Halmstad

Nu e vi äntligen framme i Halmstad! Har suttit och pluggat och kikat igenom staden. Fett fin stad! allt känns helt nybyggt överallt.. Nu har både jag och S körlektion on ca en halvtimme. E gött nervös.. Har en ung tjej som körlärare iaf, tur det.

Nu får jag lämna över datorn till sofia, vi hörs i veckan..

Godmorgon!

Klockan e 04.35, solen lyser, fåglarna kvittrar... not. Det e bläcksvart ute och inte en fågel e vaken ens. Jag e död men humöret e iaf bra! Jag ska bort från Trollhättan, jippie! Nu ska bara det sista knökas ner i resväskan.. Kommer se ut som jag ska flytta till Halmstad, har hela min garderob med mig typ, det e ju trots allt två veckor.. hihi!

Ha det bra här hemma, puss på er


Strandgatan





Helgen är slut och Halmstad here we come!

Hey!

Igår träffades jag och Ida vid halv 1, vi gick till stan för att kika efter en fotobok. Men slutade med att fick skjuts av sara till Överby, där hittade vi en. Åkte hem till Ida och grejade med projektarbetet som numera är klart, bara framsidan som saknas. Sen har vi ju rapporten oxå, men den tar vi när lovet e slut. När vi var klara vid 6 tiden gick vi hem till Linda så ida  kunde få sin kavaj som jag glömde där för 2 veckor sen. Sen drog jag mig hemåt och gjorde mig iordning med min syster. Vid 7 träffade jag Carro och Ida , vi gick ner till Strandgatan. Elin kom oxå efter en stund. Ida och Elin åt medans jag och Carro bara tog en dricka, jag var inte alls sugen på mat. När vi suttit där tills halv 10 drog vi oss hemåt, jag ida och lovisa gick till Olearys, men L var tvungen att dra så det blev bara jag och ida. Vi shakade loss på dansgolvet, sen blev det för skabbigt folk där så vi drog oss efter en timme. Inte lika roligt att vara där nykter alltså.

Idag sov jag ut ända tills 2 tror jag, eller jag vaknade ju emellanåt men ändå. Det var skönt, vet att jag inte kommer få sova ut nu på två veckor så jag fick passa på. Vid 6 träffade jag D en sväng, och sen träffade jag Lill-Ida och Lovisa. Trevligt! nu sitter jag här, skulle egentligen lekt med E men han hade ingen ork idag. Boring eftersom jag åker iväg imorgon. Men that's life!

Kommer troligen inte blogga på två veckor så detta blir mitt sista inlägg mina vänner, jag åker till Halmstad för att göra en körkorts-intensivkurs med Sofia! Troligen kommer det bli sjukt roligt, fest kommer det bli på fredag oxå. Det förtjänar vi!

Jag kommer att sakna dig

Äntligen helg och "lov"

Jag älskar helg! Det bästa av allt. Fredagar i skolan e så sköna oxå, inte alls ansträngande. Första lektionen -PRM C, grejade jag med ett visitkort, skitsnyggt blev det. Ni ska få se det nån dag! Efter det hade vi svenska och inköp&varuhantering. Sen när vi hade slutat så satt jag och ida kvar i skolan och grejade med vårat PA, 2 timmar satt vi och grejade. Grymt! När vi kände att vi var klara med det drog vi oss hemåt. Kikade lite på Kenny Starfighter serien och vilade, sov nog i 2 timmar tror jag. Sen väckte mamma mig och vi åt middag ihop, mys. Sen blev det Strandgatan med Lovisa, Sofia och Jocke. Mycket trevligt, det var dock väldigt varmt där inne. Vid halv 10 drog vi oss, tog med oss Lill-Ida och drog hem till Lovisa, sofia och jocke gick hem till S.

Vi myste mest hela kvällen, satt vid datorn och kollade bilder och snackade skit! Askul. Jag och Ida drog oss vid 12, hemvägen var läskig, ida bor precis vid Lovisa så jag fick gå själv. Men jag hade mitt sällskap i telefon, som gjorde mig mindre rädd och mer glad. Åh, sweet. Imorgon ska jag och ida greja med projektet igen, vi ska göra det sista med boken. Sen på kvällen ska jag troligen med tjejerna till Strandgatan, e inte alls sugen idag men vi får se hur jag känner imorgon, jag är mest trött  nu och ska nog sätta på Mysteriet på greveholm som precis har laddat klart.

Hörs imorgon ladies!


Gosigt

Whollie bohllie! Igår vart det inte så mycket bloggning, sorry.. Men hade fullt upp! Skola först, sen drog jag & ida ut till överby för att äta donk och kika lite på etage/siba. Jag fick med mig ett par jeans(leggnings) hem. Ganska snygga och våriga! Sen när jag kom hem fick jag skynda mig och göra mig klar för att möta Emil, Oskar och Ida utanför mig. Vi gick och köpte dricka och det som alla skulle ha. Sen vart det dags för bio! Kenny Starfighter som jag bloggade om för ett tag sen! Som jag längtat - ASBRA! Så nu är jag lite väl insatt i Kenny och har kikat på några avsnitt av serien ikväll. Efter filmen följde E med mig hem, myste lite och sen var han tvungen att åka hem och pluggish. Det var mina planer oxå, men de sprack när jag somnade med böckerna i knät och vaknar av att mamma väcker mig när klockan e 12. Då hade jag varken lust eller ork till att plugga.

Så ni kan ju gissa er till hur provet gick idag - åt helvete. Ångrar att jag inte pluggade mer för det var ett så enkelt prov egentligen. Jaja, idag efter skolan träffade jag S en sväng, följde med henne till banken och så. Sen har jag även följt med David ut till Överby! Trevligt trevligt. Nu e det dags att sova tror jag, är skit trött. Sa'ru?


Mys i skolan




Törrt

Sega dagar, har ingen lust till något. Visst e det fint väder. Men man sitter ju i skolan tills 3, efter det ska man hem och plugga. Livet e hårt nu i våår, men det är bara att blicka framåt. Så himla mycket bra att se fram emot! SNART är det körkort, jag längtar som en jude! 5 dagar kvar tills vi åker till Halmstad, skönt det ska bli att lämna trollhättan för 2 veckor.

Dagen har varit bra, skola och överby. Fotade lite för projektarbetet som ska vara klart i helgen! men det löser vi.. Nu är det dags att sova, jättetrött! Ser fram emot morgondagen, då har Oskar förhoppningsvis körkort och Kenny Starfighter har premiär. Kan det bli bättre?

Jobb

hey!
Anneli ringde in mig vid 12 tiden, de behövde hjälp ute på överby. Först fick jag vara i gamla butiken för att senare gå ner i den nya. Det var ganska kul att jobba idag! Jag och Oskar fick skjuts hem av Evelina. Vid 7 kom Carro hit, vi har myst och kikat på tv. Idag var vi med om drama vill jag lova. Mamma kom inflygandes och var helt panikslagen - det brinner!!!!! Haha, hemskt. Jag gick ut i köket för att titta, hon hade lyckats släcka branden, men fläkten var helt sönderbränd och luckorna var helt svarta. Hela lägenheten var helt rökig! Självklart gjorde jag och carro upp en big story om detta, "Tänk om det hade vart så här" blablabla. Vi insåg iaf att vi inte har någon brand varnare hemma iaf, hemskt.. carro gick hemåt vid 11. Nu ska jag sova tror jag, e ganska trött.

Söndag

Jag gillar inte söndagar.. BORING!

Igår tog jag 10 över 12 tåget till Göteborg där jag mötte upp Andy och Isa. Vi åkte till Frölunda för att jag skulle få övningsköra på parkeringen, det var jag dock för bra på så vi började köra i bostadsområden istället. Gick oxå väldigt bra! Tillslut var vi ute på de stora vägarna och det var rondeller ÖVERALLT. Läskigt! Men jag är stolt över mig själv, att köra i göteborg e inte det lättaste! Så nu hoppas jag på att Andy & Isa kommer hit i helgen så jag kan göra Trollhättan osäkert istället!

Tog halv 5 tåget hem och mötte upp Lovisa vid halv 6 utanför mig. Vi gick en promenad och tjötade! Mys. Sen drog jag mig hemåt och efter en halvtimme mötte jag upp Emil och Christian, vi gick hem till Lovisa för att se på Robinson! Mysigt. Vid 10 drog jag och Emil hem till mig för att kika Starwars(tro mig det var inte jag som ville se den, jag blev tvingad). Myste och pratade hela kvällen. Vid kvart över 2 åkte han hem!

Nu har jag precis vaknat, är jättetrött idag och som det ser ut nu så e det ju inte det bästa vädret heller. Jag som vill ha vår.. Idag blire plugg plugg och åter plugg.

BRA DAG!

Åh, jättejätte bra dag! Det var länge sen nu..

Sovmorgon, cyklade med Oskar till skolan.. Hade svenska redovisning med Ida och Oskar som gick bra fast den var kass. Slutade vid 2, cyklade hem med Oskar. Sen när jag kom hem var Cecilia&Malin här (systrar) med kidzen. ASmysigt, satt och tjöta med dom ett tag och sen så mötte jag Emil. Följde med han till Baggis för att äta. Sen gick vi en prommenad runt spikön för att sedan gå hem till mig och kika på ett avsnitt av How i Met your Mother. Dock blev det inte att vi kikade för att jag inte tyckte det var bra. Vi tjötade istället, mysigt! Vid 9 gick vi ut för att han skulle träffa sina kompisar och jag skulle möta Hannah! Vi köpte ostbågar och chips och hyrde en asmesig tjejfilm, kommer inte ens ihåg vad den hette. Men vi pratade nog mer än vi tittade på filmen. Alltid lika kul med min Hännah!

Imorgon blir det Göteborg på dagen, ska träffa syrran och Andy. Vi ska även övningsköra, kul för mig! Sen åker jag hem och leker med Emil!


Godnatt på er


Gratis mode!

Bli medlem här så kan man samla poäng så man får hem presentkort på olika ställen! Ganska skoj och man får 50 poäng av att bara bli medlem;) Den ni.

Här har ni länken vettja!

http://www.gratismode.se/?c=51462


Kanonkul i skolan



Jag är bäst på yatzy & Håkan e min favorit

Idag körde vi en till omgång i skolan, oskar ville ha revanch. Men ICKE! Jag vann över både ida och oskar. 239 poäng! De fick bara 187 och 159. HAHA! Synd där. Lika bra att inse att Ems har blivit grym. Iaf, skolan var bra för övrigt. Eller ja ganska iaf, jag e så trött bara.. Önskar att det var studenten imorgon, om jag visste vad jag ska göra efter. Så mycket problem och så mycket funderingar! Vill bara vara hemma och sova i några veckor och fundera på vad jag vill göra med mitt liv..

Efter skolan tog jag det bara lugnt, träffade Evelina vid 8 tiden för att ta en fika på strandgatan. Det var jättemysigt! Hon drog sig sedan till Camilla på fest. Försökte få med mig men nävars! Det hade jag ingen lust med. Så nu ligger jag här ikväll igen och bara myser under mitt täcke och lyssnar på go musik. Planerna var väl att jag skulle se Sunes sommar men jag hade inget program installerat så jag kunde spela upp filmen på datorn så jag sket i det. Men nu har jag installerat men det känns på tok för sent att sätta på en film, eller blir det någonsin för sent för Sunes(Håkans) sommar. Jag gillar håkan mer..

" - WOW, lakritsbåtar! Får man ta?
 - NEJ FÖR HELVETE!
- Tack! :D "


RSS 2.0