Onsdag

Idag har jag varit hemma hela dagen, men ändå varit såhär kass på att blogga. Men jag har verkligen inte haft ork till det.. Har bara legat och kikat på tv och suttit här och gjort ingenting! Men det var riktigt skönt att vara hemma iallafall:) Vi går från kvart över 8 till 4 på onsdagar så dom är ritkgit jobbiga!  Imorgon har jag prov i Engelska så nu måste jag gå och plugga. Inväntar D gör jag oxå, vi ska mysa ikväll och se Pussycat dolls programmet =)

Orkar inte skriva mer, vi hörs imorgon!


Tråkig lista

Dagens låt: Ne-yo - Because of you
Dagens frisyr: På dagen: Nedsläppt och plattat. På kvällen: Uppsatt i slarvig boll.
Dagens smink: Solpuder, fondation, mascara, eyeliner .
Dagens klädsel: Tights, grå tshirt och svart klänning över.
Dagens händelse: Det har inte hänt mycket under denna dag du, förutom när jag blev hängandes över kanalen och trodde jag skulle ramla i.
Dagens planer: Skola, sova , äta
Dagens vill ha: Värme och sommarlov!
Dagens drog: Saft ;D
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens finaste: Har inte vart nått fint i mitt liv idag tyvärr
Dagens köp: Nåt i kiosken i skolan idag
Dagens mat:  Fisk med potatis , usch!  
Dagens mående: Trött och seg

Kimberly Stewart

image409

Riktigt fräsch på denna bilden tycker jag!

Tisdag kväll

Trött, väldigt trött är jag just nu.. Ska nog inte gå till skolan imorgon tror jag. Eller jag vet rättare sagt, men inte min mamma. Så henne får jag ta ett snack med ikväll =) Skolan var helt okej idag, hade sovmorgon och första lektionen var meningslös! Läraren satt och pratade i 10 minuter om sitt liv typ, sen fick vi sluta? haha, jaja.  Lämnade in mitt svenska arbete idag, det blev 18 sidor. Hoppas verkligen jag får ett bra betyg i det annars blir jag besviken.. Efter skolan åkte jag hem och sov , råkade sova i 3 timmar :O Men jag vaknade till ibland men då trodde jag att det var natt så jag gick inte upp, hemskt kändes det iaf när hela dagen var borta sen.. Ringde david och vi bestämde att han skulle sova över imorgon istället.. Så jag har bara kikat på tv hela kvällen och även vart ute och gått en timme:)

Nu ska jag alldeles strax sova, känns så skönt att få sova hur länge jag vill imorgon:)


Tillbaka

Ni får ursäkta att jag inte skrivit på länge, men jag har varken haft lust eller orkat. Men nu är jag tillbaka med ny bild och är redo att börja skriva igen.

Fredag
Efter näthandelprovet åkte jag direkt med bussen ut till Maxi för att jobba. Fick sitta ute för första gången och det var dötråkigt även om jag bara jobbade 3 timmar. Lovisa var där ute och stannade med mig tills jag var klar så åkte vi hem tillsammans.. Köpte oss lite smått & gott och gick hem till mig och lagade mat (pastasås med pasta) supegott!! Sen vid 8 kom ida hit och vi hade lite bus för oss, kikade först på talang 2007 och sen satte vi på musik och blev helt ja ,vilda? och dansade loss som aldrig förr. hahaha=) Sen vid 11 tiden kom min babe hit och då gick tjejerna hem.. Vi myste lite och sen gick vi och la oss.

Lördag

Halv 8 var det dags för mig att stiga upp(!) , jag gjorde mig klar och gick hem till Lovisa.. Väl där så var hela familjen dösega så jag fick sitta och läsa tidning så länge..vid 9 tiden for vi iväg till Lager157. Vid halv 11 ungefär var vi framme, hittade mig ett par shorts inne på lager. Men sen hitade jag även ett par jeans fast i en annan butik brevid.. Ett par svarta vanliga svea jeans.. Rätt tråkigt köp men jag behövde verkligen ett par så.. Sen på vägen hem tog vi vägarna förbi Borås och där stannade vi till på knalleland och där hittade jag ett linne/tunika på ginatricot. Sen käkade vi där med och sen åkte vi hem:)  Direkt när jag kom hem plockade jag iordning och gjorde mig klar inför kvällen. Tjejerna kom hit vid 7 tiden och vi förfestade lite och sen gick vi ut.. Var väl inte den bästa kvällen jag vart med om men det var helt ok. Vid halv 3 kom D hit och vi kikade tv sen var det dags att sova, tror jag somnade vid 4.

Söndag

Var tvungen att gå upp redan vid 11 tiden, kändes otroligt jobbigt eftersom jag gick och la mig så sent. Åkte och jobbade halv 1. Vid halv 6 tiden var jag hemma igen och då skulle jag egentligen plugga. Men det gjorde jag inte, jag sket i det.. Så jag myste med David istället och sen när han åkt hem så gick jag ut och gick ett tag sen var det dags att sova.


snygga systrar!

image404

 Lovisa och Malin!

Tjejsnack & nagelfixande

Gick hem till Lovisa en sväng vid 7 tiden, jag gjorde iordning fransk manikyr på mina naglar och resultatet blev ganska fint! Vi pratade en hel del och satt även och kikade på tisdagens avsnitt av days.. Försökte plugga lite på näthandeln hemma hos henne också, men det gick inte så bra.. Så jag gick hem vid halv 10 tiden och har suttit och pluggat litegrann men jag har verkligen ingen lust, men jag måste. Så det blir till att plugga nån timme till när jag egentligen borde sova. Idag är jag helt ensam hemma, jag hatar det! D hade träning så jag lät han sova hemma.. Mamma är hos sin kille och kommer hem på måndag.

Om ni undrar varför jag skrivit tönt till mig själv så är det inte jag, jag trodde att det var nån omogen jävel som inte hade nått liv för sig men så kom jag senare på att det var Lovisa!! :P

Helg imorn! Fast jag ska jobba imorgon direkt efter skolan, fast bara i 3 timmar. Sen ska jag hem och mysa med min älskling. På Lördag ska jag upp tidigt tidigt och fara till Ulricehamn med Lovisa och hennes familj :)KUL!


skola skola och åter skola

Allt kretsar kring skolan just nu. Jag orkar inte!!! Det har vart hur mycket som helst nu det sista, inlämningar och prov. Nu är det "endast" 3 inlämningar för min del och 3 prov kvar.

Idag var skolan rätt skön , jag struntade i gympalektionen och tydligen 10 till (jag visste att vi skulle springa terränglopp) så där förstår ni varför ingen gick på den lektionen. Så jag började i vilket fall klockan kvart i 10, så otroligt skönt.. Sen efter det var det lunch och jag har nog aldrig skämts så mycket som jag gjorde idag i matsalen!Det var 2 tjejer som satt precis framför oss och åt och ställde sen upp och började dansa och klappa händerna och sjunga!!!!? allvarligt, moget? Jag menar inte att jag är mogen själv men det där gick över gränsen! Det blev helt knäpptyst och alla vände sig om och tittade!? Det kändes som vi var en av dom, usch!  Iaf, efter lunchen hade vi svenska och engelska fast vi behövde bara jobba med svenskan, så det blev 2 timmars svenska och jag jobbade med mitt arbete .. Är snart klar med det faktiskt:) Skönt!

Nu kom jag precis hem och D är här och nu ska jag gå in och mysa med han , sen är det bara att köra igång med näthandelpluggandet!


Onsdag kväll

Idag får det bli ett snabbt inlägg tyvärr.
Vaknade sent i morses, väldigt sent ca 1 timme senare än jag egentligen borde. Så jag fick kasta mig upp ur sängen och kleta på smink och kasta på mig kläder och slänga mig upp på cykeln och 5 min senare var jag där, perfa. Bara en kvart försent och tror inte ens att lärarna märkte det. (observera att det egentligen tar 10-15 att cykla till skolan, så där var jag snabb). Första lektionen var dötråkig, den var 3 timmar lång men tiden gick snabbt ändå.
På bilden idag fick jag veta att jag kommer få VG (jag är mes och är inte nöjd) Nej jag är ingen konstnär men jag tycker att jag är duktig, haha!

Efter den lektionen var det dags för natur, och gosh vad tråkig den lektionen är! 1 timme och 20 minuter med den äckliga läraren , ja de andra fick tillbaka provet idag. Jävla MVG barn allihopa, visserligen sätter dom sig en vecka innan och råpluggar, get a life! Jaja, jag har inte ens gjort provet och ska inte göra det heller. Får göra inlämningsarbete istället, haha och det han inte vet är att jag redan har svaret till dom. Synd! Så jag kommer iaf få mitt G och det är jag nöjd med för natur hatar jag mest av allt!

Efter skolan åkte jag hem och vilade mig ett tag, åt middag och gick över till Lovisa och fixade lite med en framsida jag ska ha på mitt svenska arbete och sen så kikade vi på en massa program på tven och jag fixade även hennes naglar som är aplånga! Så fint så fint blev det. Sen vid 11 var det dags för mig att gå hem och nu sitter jag här och ska alldeles precis nu gå och krypa ner brevid min mysis:)

Tisdag!

Idag hade vi sovmorgon tills kvart i 11. Men som vanligt så sover min babe här på måndagar så väckarklockan ringde redan vid 8 tiden. Men jag somnade om medans han duschade och vaknade vid kvart över 9.. Duschade och pussade D hejdå som började redan halv 10.  Jag gjorde mig klar och åkte till skolan vid halv 11 tiden. Hade matte som första lektion och den kändes meningslös att gå på eftersom han bara hjälper de som ligger på IG och de som ska ha MVG(!?). Jaja, så där satt jag i 1 timma utan att göra ett skit.. Efter det var det dags för lunch och det blev flingor för min del som vanligt eftersom det var nån vidrig korv i skolan, usch!!

Sen hade vi svenska och på den lektionen satt jag i datorsalen och jobbade med mitt dövasarbete, det börjar gå riktigt bra nu.. Ska bara hem till Lovisa nu någon dag så hon kan hjälpa mig med en framsida (photoshop expert). Skulle egentligen ha ett naturprov idag, men jag sket i det! Skrev ett brev till min lärare och hoppas att han förstår varför jag inte gör det. Så under den lektionen så var jag lite med Malink, och sen träffade jag mikissen och lekte med henne. Sen var det dags att ha administration, rätt skön lektion idag eftersom det inte alls var många där.

Efter skolan åkte jag hem och gjorde iordning mat (kycklingfilé) Mums! Så vid 6 var det klart och strax därefter kom min babe och käkade det med mig! Mysigt.. Sen kikade vi lite på vänner och lite och sen var det dags för honom att åka hem. Sen dess har jag suttit här, även kikat igenom lite näthandel men bara 1 minut eller nåt,haha! Har även slingat håret också så nu sitter jag här med blött hår och har ingen aning om hur resultatet blir eftersom jag gjorde det själv och otroligt slarvigt... Får väl hoppas på det bästa. Nu ska jag bara säga godnatt till D sen är det dags för mig att hoppa till sängs!

Godnatt!

Måndag

Igårkväll var Carolina här och vi satt i solen på balkongen och jag hjälpte henne en hel del med teckenspråks grejen hon skulle ha idag i skolan och det gick tydligen bra:)

Idag vaknade kl halv 8 och var skitstressad fast jag var klar vid 5 över 8 så då gick jag ut och såg DÅ att det regnade och blev skitsur. Var redan sur & irriterad för jag inte ville ha de kläderna på mig som jag hade utan hade velat ha min nya rosa klänning men nävars! så jag kände att jag inte ville förstöra dagen för mina klasskamrater och så hade jag en fruktansvärd huvudvärk(men det berodde nog dock på vädret) , så jag stannade hemma! Mesig jag är men så är det ibland, var iaf väldigt skönt att få sova ut och se våra bästa år:) Det var skitbra idag..
Efter våra bästa år så sov jag "lite" till, vaknade klockan halv 5... Men man har ju ingen kontroll på tiden när man är hemma + att det var dåligt väder så det kändes som natt när jag låg och sov..

Efter en stund ringde jag min babe och han fick sitt körkort idag:) Så vid 6 tiden kom han och hämtade mig med bilen så tog vi en tripp runt hela trollhättan och även ut till mcdonalds för att ta en milkshake bara för få åka lite bil mer.. Han är jätteduktig på att köra;) Jag är stolt!


Söndag kväll

Känner att jag varit riktigt dålig på att blogga det sista, eller visst ett inlägg om dagen men det är rätt kasst. Igår var jag med Lucia och Sofia , vi fikade på strandgatan. Där satt vi i några timmar , det var jättemysigt:) Efter det så gick vi hem till Lovisa (jag och S) , där var vi ett litet tag och pratade och sånt.. Sen var det dags för oss att gå hem och för mig att gå hem till en vän och se på film :) Jättemys måste jag säga att det var.. Usch, sov bara 2 timmar i natt, eller inatt? jag somnade kl halv 8 i morses och skulle upp klockan halv 10 för att åka och jobba.. Vid 12 tiden åkte jag till jobbet och väl där så fanns det knappt några jordgubbar kvar att sälja, Mathilda hade fått sålt allt som fanns på lagret och de skulle inte få in några nya idag bara för att det kommer att vara stängt imorgon och det var tydligen onödigt, ja jag vet inte. Så jag fick sälja klart de 20 literna som var kvar och det tog drygt en timme sen fick jag gå hem och fick betalt för de timmarna jag inte var där:) haha, bra där.

Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt, sen har jag nyss varit i Lilla Edet med min pappa och min syster. Jag fick en tv som var min farfars gamla, den är rätt fräsch och den är större än den jag hade innan (20tum) Nu är den 28, härligt:) Ganska ny också.. Sen så fick jag med mig en ful kuvertväska haha, en brun. Kanske kommer till användning nångång, det är iaf min farmors gamla. Även ett ursött glasögonfodral fick jag med mig:) såg ut som en sån där portmonä fast avlång.. Såg precis det sista avsnittet av O.C ,deprimerande men sant. Gud så bra det var idag, :) helt underbart, det var iaf ett bra slut måste jag säga.. Det är nog den bästa serien jag har följt, någonsin..
Nu ska jag gå och göra nått vettigare med mitt liv!


Elettra Rossellini

123980-401123980-402

Efter att hennes mamma Isabella Rossellini fått sparken tog hennes dotter Elettra Rossellini över som Lancômes ansikte utåt. Tycker hon är hur fin som helst =) Hon har även svenska rötter, eftersom hennes mormor var den kända filmstjärnan Ingrid bergman




Godmorgon

Idag vaknade jag klockan 9 av att david väckte mig och hade näseblod, VIDRIGT! jag har aldrig haft det själv i hela mitt liv så därför tycker jag det är asäckligt.. Sen somnade vi om & vaknade kl halv 12 istället, otroligt skönt att få sova ut! Vi gick upp & jag satte mig här ett tag medans han duschade länge , väldigt länge! Sen käkade vi frukost..

Nu har han precis åkt hem och jag lyssnar på musik och volymen är nästan på max, för jag ska städa mitt rum och då måste det vara hög musik annars är det tråkigt:) Om en stund kommer min familj hit, och då måste jag ha städat klart och gjort mig iordning så dt är nog bäst jag sätter igång nu.. Ska även träffa Lucia och Sofia kl halv 5, vi ska fika och sen ska jag och S till Lovisa :) Sen ikväll blir det annat mys..

Godkväll!

Måste skriva ett litet kort och snabbt inlägg för programmet robin börjar snart och det är ju hur bra som helst så det får inte missas:) Filippa bark är den bästa! Haha om man har samma humor som jag..
Idag har jag inte gjort så himla mycket förutom att ha jobbat och sen har jag även hunnit träffa Lucia en stund , hon käkade på tre luckor , vidrigt enligt mig :) Sen så tog vi en sväng på stan.. Sen gick jag hem och grejade lite och nu är min babe här, väntar på att han ska bli klar på toa så vi kan gå in och borra ner oss i sängen framför vårat program:)

Så!  Duktig jag är, skrev ett inlägg på mindre än 2 minuter, är man ball så är man!;)  Godnattkram !


RSS 2.0