Today!


Nu åker vi..

Hola! Klar med allt så nu ligger jag här och väntar på att klockan ska bli två. Känns som jag har glömt något men vet inte vad.. Jaja, det märker vi! haha. Ses om en vecka! Puss på er.


Bolsas y listo!

Hola niñas! Todo bién?

Hehe, skoja bara.. Försöker lära mig lite spanska nu innan resan, det kan alltid vara bra! Spanska e ju lite lättare än förra årets språk som vart turkiska, fatta inte ett skit. Idag har jag träffat ida, firrat ett par jeans shorts, solrouge, sololja, solkräm och lite lätt mat att ha med mig. Sen packade jag, träffade Sofia&Jocke en snabbis, sen chillade jag och vågade håret när ja ändå inte hade ngt annat att göra. Sen hämtade David upp mig, vi åkte hem te honom och chillade. Kom hem för cirka en timme sen, nu ligger jag här och jag har faktiskt ingen resfeber - jämfört med Oskar som inte ens kunde somna när ja ringde han för en stund sen. Stackarn! Min kommer nog imorgon, när vi sitter på flyget. Tycker så synd om mig själv , jag får fruktansvärt ont i öronen så det känns som allt bara ska sprängas. Fast min första flygresa med D var nog den värsta, då trodde jag att jag skulle dö.

Kanske skriver ett snabbt inlägg imorgon, men bara kanske.. Ska träffa hannah, lollo, david, packa klart det sista, göra mig klar och kolla igenom packningslistan så ja inte har glömt något. Klockan 2 far vi härifrån!

Buenas noches!

1 dag kvar

Igår kom min syster och hämtade mig så åkte vi till Göteborg, där jag skulle övningköra. Gick väl hyffsat, bara att det var automat, trivs inte riktigt med det.. Vid 10 tog jag tåget hem, Lill-ida och Lollo möte upp mig på tågstationen och vi gick hem till ida. Chillade mest och vid 2 gick jag hem!

Idag ska jag träna parkering ute på saab, träffa Lollo en sväng, packa och film med D ikväll. Blir en fullspäckad dag! Imorgon vid 2 tiden åker vi till Landvetter, jag längtar! 1 vecka med sol, bad och massa fest - med min klass, kommer bli underbart!


Monday

Bra helg gubbar..
I lördags var jag på storslaget galej hemma hos Carolina. Hon hade precis fyllt 20 år, så det var kalas för henne. Välkomst drink och massa gott! Sen öppnade hon paket och verkade nöjd med allt. Sen körde vi charader. Tror aldrig vi kom fram till vem som vann men.. Vid 11 fick jag och Lollo skjuts av Sofia till torget, där såg vi en farbror vi tyckte synd om som bara hade en skjorta och strumpor på sig. Han såg ut att frysa. Han var tydligen från Göteborg och hade INTE blivit utkastad av någon, nänä.. Vi ringde polisen istället och de skulle " ta en titt  på han" , stackarn..  Efter att varit uppe och lämnat väskan så mötte vi upp tjejerna vid olearys, tack gode gud att vi slapp köa.. Inga folk än så länge, sen började det dock droppa in fler, kul! Blev nog lite för mycket alkohol för mig den kvällen men sjukt vad kul jag hade med alla girls! Ni är de bästa. 
 
Söndag, åh gud. Vill jag ens tänka på denna dagen igen.. Hemskt, jag har aldrig varit så bakis tror jag! Mådde illa hela morgonen och hade en sjuk huvudvärk. Blev något bättre när jag följde med Lollo och Ida M till donken! På kvällen tog jag det bara lugnt, D kom hit ett tag och chillade.

Idag, hade livsmedelskunskap som första lektion! åh, idag fick vi baka tårta och få reda på betyget. Mitt var det enda betyget hon inte hade bestämt sig för än. Minst VG iaf, men ligger och väger mellan det och MVG. Så vi får väl se, jag är inte personen som sitter och säger att jag ska ha ett MVG, never.. Som alla andra gör;) Det får hon avgöra själv!
Efter skolan åkte jag och daddy ut till saab för att träna på att parkera. Det gick super idag!  Ikväll har jag bara varit riktigt slö & tittat på tv och vilat. Fan vad skönt!

vimmlarn- de e jag!


Dagens frisyr


Innan jag gick till Natta

Thank god it's friday!

Baah. Varit så mycket denna veckan, galet! Men det lär inte bli en lugnare helg, har några saker kvar som måste firras. Provet imorses gick finemang, hann inte alls plugga mycket igår utan läste bara igenom en gång. Mötte Lollo utanför MÅG, vi drog oss hem te henne för att käka pizza som hon hade gjort. Sen låg vi och pressade lite i solen.. Vid 2 drog jag mig till Natta på Stiwa, hon slingade och klippte mitt hår, great! Blev verkligen nöjd.. Åkte direkt till Överby med Lollo & sofia. Efter det drog vi oss te Lollo och kikade mamma mia, den var ganska bra. Känns bara som folk har överhypat den lite när de sagt att den e "sjukt bra".. Imorgon ska jag steka på dagen och på kvällen blir det kalas och utgång. Inte så pepp men kanske blir imorgon, om jag bara finner något att ha på mig, annars är det katatrof..(precis som vanligt)

school it is..

Nu e det kämpa kämpa kämpa som gäller. Slutet nu, har 3 grejer kvar att göra:

- PRM C prov imorgon
- Bok utläst tills tisdag
- Examinationsuppgift i Personaladministration


Dagen har känts riktigt bra, åkte till skolan vid 9 för att lyssna EU-debatt. Dock var den inge vidare.. Blev ingenting med att gå hem till Hannah och sola på hennes trädgård, det regnade istället.. Stannade kvar i skolan me Linda och gjorde klart våran turism-uppgift. SKÖNT! Lämnade också in min textila material uppgift som jag gjorde igårkväll, enligt läraren så såg den mycket bra ut. Tänk vad man kan jobba bra på kvällarna. Linda åkte hem vid halv 1. Då träffade jag på Oskar i skolan, han skulle göra klart ett arbete. Så jag joinade honom, gick sedan in i en sal och pumpade ashög musik. Haha! I'M ON A BOAT! Askul. Sen chillade vi vid caféterian tills Lollo kom, vi drog oss hem vid 2 skulle jag tro. Gick ner till stan och kikade. Sen drog jag mig hemåt. Alessandro & Malin var här, mysigt. Han hade klippt sig och fått grön och blå färg i håret, aasnyggt. Sötnosen! Självförtroendet har han iaf, han hade gått förbi en tant utanför och sagt " e jag inte snygg?".

När de åkte hem så vilade jag ett tag, träffade Hannah på en cigg och sedan drog jag mig upp.
Försökt att plugga ikväll men har inte lyckats riktigt, har prov imorgon men jag orkar verkligen inte. DEAD.. kämpa vart det ja, får försöka lite nu innan jag somnar för mina ögon går i körs!

GRATTIS PÅ 20- ÅRS DAGEN CAROLINA! ♥


Klaaaar!

Äntligen klar med arbetet, firrat en sexy framsida också av Lollo. Alltid bra att fjäska lite med trumpet-Eva. Äh, arbetet blev väl inte så jävla proffsigt gjort, men vem bryr sig. Jag e klar iaf!

Nu kan jag sova med gott samvete!
Godnatt

Strandgatan



Jag & Hannah. Med världens största natchos tallrik, baah!

Lovely day!

Cyklade iväg till skolan 10.00, mötte Lollo & simon halvvägs för att ta en cigg. Mys!
Svenska, Religion och Personaladministration. Sen mötte Lovisa mig utanför skolan och tog sällskap hem. Vi köpte oss varsin glass och satte oss utanför 3 luckor. Mötte upp daddy , åkte till stavre och fixade förstoring av en bild, imorgon e den klar tror jag. Bilden till min studentskylt, gör den alldels själv. Den kommer bli så fin! Har grejat med den hele kvällen, fast jag egentligen borde pluggat. Har inte ens börjat än och senast imorgon 13.00 ska arbetet vara inlämnat. Hmm, kanske borde börja nu? Lika seg som vanligt..
Träffade hannah vid 4 snåret, vi gick ner på stan för att köpa pincett , nagellack och lipgloss till henne. Sen drog vi strandgatan. Bad om bara natchochips med vitlökssås och fick väääärldens största, åt ju inte ens upp hälften. Herregud! Vid halv 7 kom jag ju på att jag behövde kolla på stan på olika storlekar, tänkte ha hannah till hjälp men det var inte mycket du, hon kunde lika lite som jag. Synd! IG it is...

Imorgon har jag håltimme typ hela dagen. Ska till skolan vid 9 för att lyssna på nån EU-debatt i aulan. Intressant, indeed! Efter den ska jag försöka prata med Camilla och höra om vi slipper lektionen för annars har jag en go håltimme ända tills tio i 3. Det går inte! Jag vill hem till Hannah och sola med henne, ja det ska jag göra. Mysigt!

Godnatt på er tjejer! Nu ska jag göra mitt arbete, blir väl klar vid 3 inatt skulle jag tro.


wear this


Today





Skogsmulle

Ja idag har jag varit en riktig sådan. Började dagen ute i Halleberg, bussen släppte av oss lååång före sjön så vi var tvungna att gå 2-3 km innan vi var framme vid startplatsen. Surt, för resten av 3orna fick gå av vid start. Baah. Väl framme så fick vi gå en promenad på ca 7 km med olika stationer. Kul vart det inte, men inte heller så jobbigt.

Väl hemma så söv jag en stund, min huvudvärk e sjuk. Har haft den i flera veckor nu och säg inte att jag ska ta en alvedon för det hjälper inte.  E nog imun mot det, för det har inte hjälpt på flera år.. Ska gå till doktorn tror jag, för normalt e det inte att ha sån här huvudvärk. Vid 6 tiden kom Dejv och hämtade mig så åkte vi ut till överby för att kika lite. Köpte en studentskylt, ska göra min studentskylt själv nämligen! askul! Köpte oss även varsin glass och så hittade jag ett par söta örhängen oxå.

Nu ska jag ut och åka bil en sväng, askul! Puss


RSS 2.0