Valborgkväll?

Nu ska vi duscha duscha, är du brúschan bruschan?
Det var en gång en liten fågel jag är en fågel och han heter roger .....................=)

Ja som ni märker är valborgsfirandet är hemma hos mig hel najs & har det skit trevligt jag och mina brudar & så boysen får jag väl skriva med på ett litet hörn;). Festandet fortsätter! Hoppas ni har lika kul som mig, hej!


GODKVÄLL
nu är det Carolinas tur.


Valborg

Jag har precis kommit hem från stan, var där med Lovisa och köpte denna väskan som är på bild, fast i vitt. Jättesöt faktiskt. Lovisa köpte present till sin mamma och även ett par tights. En fika tog vi också när vi ändå var på stan. Strax ska hon komma hit så ska vi göra oss iordning inför kvällen då det blir fest, först hemma hos mig sen får vi se vart vi tar vägen..

Igår var tjejerna här och vi såg på tv och tjötade hela kvällen och vi hade lika mysigt som vi alltid har. Sen kom älskling hit vid 11 tiden och sen gick dom andra hem:)



Söndag

Klockan 12 vaknade jag, väckte  D och myste lite med honom. Sen ville inte jag ligga kvar i sängen, men han ville sova lite till, så jag gick upp och satte mig vid datorn. En timme senare kom han till mig i rufsigt hår och invirad i täcke, SÅ SÖT! hihi, så vi gick o käkade frukost tillsammans. Sen kikade vi lite på tv och han var tvungen att åka hem vid halv 3 tiden för att ringa Daniel. Eftersom jag har dissat han för tjejerna ikväll =) Vi ska ha tvmaraton, det är ju så bra program på tv på söndagar. Först OC sen Snygg naken, Sveriges smartaste barn och sen är det Wallander eller Spidelman 2, egentligen vill jag se båda! Men det får bli det tjejerna vill se.

Igår lagade jag mat till min prins, det blev min specialare "som vanligt". Marinerad Kycklingfilé med klyftpotatis och vitlöksås, men det är alltid lika gott!! Jag gjorde iordning på balkongen och när D kom blev han jätteglad och så satte vi oss och åt i kvällssolen, mysigt.. Sen gick vi in och gosade och såg på Pokerfejs och sen på Spidelman 1:)
Myskväll


Underbart

sommarväder, eller vad säger ni? Riktigt härligt väder har det varit de senaste dagarna och det är jag glad för. I morses var jag & pappa hos optikern och beställde mina glasögon, det blev de rosa dolce and gabbana glasögonen, älskar dom. Efter det följde jag med hem till honom och lena. Kikade på Farmors gamla smycken, fick mig ett par supergamla pärlörhängen. Rätt söta faktiskt och är säkert från 40-50 talet, det ni. Ska kanske även få ett gammalt guldigt bismarck armband, men det beror på om min syster inte vill ha det eftersom farmor lovade henne alla bismarck smyckena. Gick senare hem och myste med D , och nu håller jag på att laga mat och hoppas att han kommer snart(han är ute och övningskör) . Kanske ska äta på balkongen, har ju trots allt kvällssol.
Men vi får se.

Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med älskling, ska se på American Pie tror jag som är klockan 9 men den har jag sett massa gånger , ska se spidel man 1 klockan halv 11 också:) hihi.


Natt

Idag har jag varken haft lust eller orkat blogga!
Gick upp vid halv 9 tiden och gjorde mig iordning för att åka till Lilla Edet på farfars begravning. Begravningen gick okej, lite jobbigt.. Efter det åkte vi hem till hans gamla lägenhet och åt smörgåstårta och sen vanlig tårta, usch!
Mja, fick en hel del komplimanger;) haha, ni förstår min släkt träffas inte så ofta så det går några år och inte konstigt att man förändras, nästan alla frågade " nämen, är det du?! vad stor & fin du blivit" , eh vad ska man säga, hehe jaså, tack...(?!)  Träffade min kusin Daniel och hans tjej, så otroligt fin! Jag blev avundsjuk. Efter begravningen träffade jag D , vi cyklade till etage/sibahuset och jag köpte mig en hmm, klänning? En vit en från Vila, och en grå vanlig tshirt från H&M. Sen käkade han på Eat och jag tittade på eftersom jag var så otroligt mätt efter att blivit uppgödad av mina släktingar. Sen tog vi oss en isglass och cyklade hem igen.

Senare fram emot kvällen träffade jag Carolina, Ida , Jenfa och Lovisa. Vi gick runt lite och sen gick vi hem till jennifer och stannade där en liten stund, men Lovisa var sugen på att gå ut . Så det gjorde jag och hon, köpte oss varsin dricka och gick runt lite. Sen gick vi upp till mig och pratade och sånt. Sen tog vi en till prommenad sen var det dags att gå hemåt. Och här sitter jag nu. Är jättetrött och väntar bara på att klockan ska bli 1 så jag kan ringa D och se om han vill komma hem, troligen inte. Han är på Olearys med Danjel och Martin. Antagligen stannar dom där tills det stänger, klockan 2? Och sen stannar dom säkert ute ett tag. Jag går nog och lägger mig iallafall..


Helg för min del

Äntligen är det helg för min del! Ska vara ledig imorgon från skolan eftersom jag ska på farfars begravning då.. Men ska bli otroligt skönt att få ett litet lov nu, ledig imorgon, lördag,söndag,måndag,tisdag, onsdag =) Sen har vi skola på torsdag och den dagen är gött chill och sen på fredag har vi bara ett prov på morgonen och sen ska vi bort Älvhögsborg och kika på Utmaningen och heja på våran skola-MÅG när dom möter NE i fotboll, innebandy och handboll. + massa andra roliga saker. Det ska bli skönt. Idag hade vi gympa som första lektion, hade det med HR-3orna. Rätt skoj tyckte jag, vi fick köra massa roliga (konstiga) bollsporter =) Mitt lag kom 2:a! Sen hade vi bara 3 lektioner till som är rätt lugna sen var det dags att sluta. Efter skolan gick jag till stan med Lovisa , skulle leta efter ett par byxor men hittade inga, så ska dra med mig till överby imorgon istället efter begravningen.

Snart kommer älskling hit och han ska nog sova över.. Ska bli mysigt! Som alltid med andra ord -v-



Bild: Sötungen Amanda!


Gossip girl



Har bara läst den första boken men jag vet redan då att den är superbra!
Har tänkt på att den skulle vara grym som en serie eller film! Och den ska bli en serie!  Det är något som måste följas när den kommer ut, säkerligen långt kvar men ändå! Det är tydligen skaparen till O.C som gör denna, då blir det nog riktigt bra!


snyggt

image316image318

Söta toppar från Ellos, ska beställa nån utav dom. Har inget blått så jag funderar stort på den =)

Superdag

Skolan gick galant, bilden var inställd och jag fick vara med på tjejernas(linda,sandra & julia) dramalektion eftersom att inte ida var där idag så hade jag inget för mig så:) Sen var naturen rätt chill idag trots att det är den längsta naturlektionen vi har i veckan, men jag jobbade på jättebra. Först så jobbade jag med Linda , men tjejerna var tvunga att gå vid 10 över 3, så jag jobbade själv och litegrann med Oskar. Bara för vi var så snabba och duktiga så fick vi gå :) Hela 40 minuter för tidigt. Så jag åkte hem, ringde D och han kom efter nån timme, sen dess har vi suttit ute på balkongen och myst. Det är verkligen sommarväder ute & jag älskar det.

Har grejat lite med min design idag, men är inte riktigt klar än. Jag filurar lite på det här hur man skaffar sig en ram runt allt, men jag vet absolut inte hur man gör. Vet du?



Jag/?lskling

Paris Hilton

123980-311123980-310

Kolla in klyftan ! Gillar inte att hon opererat dom, inte alls. Jag föredrar hellre platt än stora eftersom kläderna sitter så mycket snyggare då! 

Morgon

Sitter på PRM lektionen och vi gör ingenting, det är lika chillt som alltid! Första lektionen med Lars(småföretagande) jobbade vi inte något heller:) Snart är det lunch och det är ungspannkakor, vidrigt. Får bli flingor som vanligt. Slutar klockan 4 idag tyvärr! Men vi kan nog fjäska lite för naturkunskaps läraren så vi får sluta tidigare. Efter skolan ska jag storstäda för mitt rum är nästintill hemskt! D ska även komma till mig ikväll efter han haft match, så vi ska se på Champions League tyvärr :( men vad gör man inte för sin älskling :)


Crocs

image308


 Har velat ha dom sen förra sommaren men vågade mig inte riktigt på dom eftersom det inte var många som hade dom, men nu så! =)

Crocs

image307

 Coola crocs fast i ballerina modell! Dom rosa är ju helcoola!

Tisdag


Vaknade klockan 7 imorses av att väckarklockan ringde, jag blev svinarg och stängde av den! D skulle nämligen till körskolan klockan halv 8 , synd för jag hade ju sovmorgon ända tills kvart i 11 så jag kunde ligga och sova tills kl 9:) Hade prov idag i administration, gick sådär hoppade över några frågor. Men det blir G , det vet jag! 

15.00 åkte jag hem, satt vid datorn m.m & gick sen till optikern vid en halv 5. Har ju gått runt med denna plåga i till huvudvärk i säkert 3 år, har inte ens tänkt på att det kan vara ögonen. Men ja , det var det ju. Hon tyckte det var synd om mig som hade gått runt så länge utan att göra nåt åt det, "ditt huvud anstränger sig lika mycket som om du skulle springa ett helt maraton när du läser/sitter vid datorn." Alltså hade jag brytningsfel men ser superbra på långt håll. Så det var bara till att pröva ut ett par bågar och visst fann jag några, 3 par. Men det står mellan 2 utav dom, Jättesöta :) Så nu blir det till att bestämma sig vilka jag vill ha, men det lutar åt de rosa .

D skulle kommit hit efter jag vart hos optikern för att se mina bågar och för att sova här, men det hann han inte, stackarn var tvungen att göra massa hemma så han får sova här imorgon istället.


Glasögon

image304image305

Vilka tycker du?
det lutar nog åt de rosa(åt vänster)


RSS 2.0