ALANYA


Klockan fyra bär det av mot Landvetter, är lite nervös. Men allt är packat och klart så nu kan tiden få gå snabbare. Hoppas ni får det bra här hemma. Vi ses igen den 13 September!


PUSS!!

IMORGON!


Gårdagen var det galej som gällde, Sofia kom hit vid 7 och gjorde sig iordning och Carro&Elin kom vid halv 9. Då började vi förfesta och köra lekar! Gick ut vid halv 12, hade en riktigt kul kväll! Bra musik på lippan igår, det gillar jag. Idag skippade jag första lektionen för att sova ut. Efter skolan har jag bara packat och grejat. För imorgon drar vi! Sol bad & fest. Kan det bli mer perfekt? Jag längtar! Kommer sakna D som fan bara, har inte varit ifrån varanda 2 veckor nån gång. Så nu har jag precis gjort mig iordning för D ska bjuda mig på en drink ute nånstans sen ska vi gå och hyra en film och bara njuta av varandras sällskap, gud vad jag älskar dig!

Uppdatering:

Lite bilder från idag

Ledig dag


Hej! Idag har jag varit ledig, sjukt skönt. Mötte Ida och Jessica för en fika på espressohouse, ida hade bråttom till jobbet så det blev ingen lång fika med henne men jag och Jessica satt kvar till ca halv 2. Kom på att jag var tvungen att gå till banken så dit gick vi, jessica växlade lite pengar från euro till svenska. Sen drog jag mig och mötte Lovisa för att åka ut till överby. Köpte mig massa saker till resan. Så nu har jag bara kvar att köpa en ny fondation. Varit hemma sen 4 ungefär, inte gjort nått. Ätit middag och kikat på tv och även gjort en H&M Beställning. Lite kul sådär;) Imorgon är det skola som står på schemat och även fika naglarna igen hos Mia.

Puss

Höstbeställning



Natten


Kvällen har varit lugn, kollat på Uggly Betty(dock gammalt avsnitt) och bara myst. Mötte Lovisa utanför Odén för att få min sjal som jag glömt hos henne. Satt utanför och pratade en stund tills D kom. Köpte oss varsin tidning och nu har jag precis duschat och bytt sängkläder och väntar på att D ska bli klar i duschen han med. Sen ska jag krypa ner brevid världens bästa pojkvän och läsa senaste numret av SOLO.

Godnatt godingar!


4 dagar kvar


Jag Ida och Sofia tjötar varje dag om hur många dagar det är kvar. Nu är det 4 dagar kvar men om 5 och en halv timme är det 3 dagar kvar. Åh, jag längtar verkligen. Har bara ett litet problem, ett patetiskt. Jag vill ha en svart tubklänning med mig men jag äger ingen och vet ingen som har någon. Sen finns det nog ingenstans att köpa det nu heller. Hjälp? hmm, idag har jag varit halft ledig, slutade redan vid 11. Åkte hem och vilade och har precis haft kalas för min mor som fyller år idag. Imorgon är jag ledig,  hela dagen. Ska väl inte göra allt för mycket, ta mig en sväng på stan för att inhandla det sista inför resan, så som solkräm, airplanes, shampoo och sånt där.

Puss

Söndag


God morgon på er!
Vaknade klockan 10 som jag alltid gör när jag ska "sova ut" , det går inte sova längre. Fast jag har allt legat kvar i sängen ett bra tag. Men nu är det dags att duscha för kl 2 kommer D och hämtar mig för vi ska ut till Överby, måste få köpt mig ett par skor jag hittade igår så de inte tar slut.

Igår var jag ute på Överby med Lovisa, vi bara kikade lite och hälsade på Ida som va Pippi Långstrump på BR. Hittade mig en väska,skor och en kjol. Men såhär i slutet på månaden så kunde jag inte köpa med mig det men imorgon kommer lönen, jippie! På kvällen träffade jag tjejerna, vi kikade på film och bara skrattade och hade kul! Vid halv 1 kom David och Daniel och mötte mig. Vi somnade väl vid 2 kanske.  6 dagar kvar till resan, jag längtar ihjäl mig!

Laptop


Sugen på att köpa mig en laptop nästa lön, bara för lovisa stod och tittade på det förut blev jag ännu mer sugen! Men så pratade jag med Jessica häromdan och hon sa att det finns klisteröverdrag till datorn och så hittade jag en sida idag. Fanns massa balla! Jag vill ju såklart ha en rosa då, denna var nog snyggast.


Äntligen fredag


Det blev inge lipz igår, hade inte orken till det. Träffade Lovisa och Sofia istället, vi satt i betty backspark och pratade. Sen träffade jag david och han sov här. Skola halv 10 imorses, bara tråkiga lektioner. Sen direkt till jobbet kl 3. Slutade kvart över 7. Nu sitter jag här och bara njuter av tanken att jag inte behövde jobba i helgen, först ville jag för pengarnas skull men jag är trött på jobb, behöver vila. Ikväll blir det mys med de bästa, Sofia&Lovisa.

Lipz?


Andra skoldagen avklarad. Började inte fören 20 i 12 , hade textila material och inköp&varuhantering. Känns redan jobbigt att gå i skolan, man blir så trött när man kommer hem! Lipz ikväll kanske, kan inte bestämma mig. Är egentligen för trött, + att det är skola imorgon och efter skolan ska jag jobba från 3 till halv 8. Jobbet känns just nu inte lika jobbigt som skolan. Men jaja nu ska jag försöka bestämma mig om jag vill ut eller inte..

Sleep tight!


Mina glada och kära läsare! Nu är det dags för mig att säga godnatt. Efter skolan följde jag med Lovisa ner till stan, efter det träffade jag Sofia för att gå till Resia och prata lite business. Sen gick jag och Lena till garnaffären. Nu på kvällen följde jag med D för att köpa present till sin syster på överby. Sen har vi glidit runt lite och kikat på hus, sicka mesar vi är men det brukar vi göra när vi får tid över. Såg mitt drömhus idag, svart helt nybyggt med bruna träbalkonger. Det var perfekt! Men än ska jag inte bo i hus, först lägenhet.

Nu till sängen och min dagliga dos av SATC!

Stickat





















 
Ja ni minns väl att jag bloggade om den här koftan för ett tag sedan som bloggaren Filippa har. Den är ju så ljuvlig. Så nu har jag bett min styvmor att sticka en liknande, vi var precis nere i en garnaffär och valde ut massa garn, ungefär i den färgen! Längtar tills den blir klar!

Första skoldagen

Avklarad. Det var  väl inte så mycket att hurra för, satt bara i salen & fick schemat. Gick och ville ta bort engelska B och ersätta det med något annat men det fanns inget annat som lockade mig. Ska tillbaks på fredag och se om det är nån som hoppat av ngn av de roliga kurserna, troligen inte. Fuck! Jaja, kom ganska nyss hem, ska ner till stan med Lovisa en sväng nu. Inte för någon shopping såhär en vecka innan löning, utan för att Lovisa ska ha en kalender, till skolan. Hmm, jag längtar bort nu! Bara 10 dagar kvar.. Mmmmm. Sol..

Ballaste


En helt ny start

Idag har jag vaccinerat mig mot hepatit A. Lovisa följde med som stöd, det gick bra. Nu har jag precis duschat och har en ansiktsmask i ansiktet. Måste känna sig lite fräsch innan skolskarten! Idag har jag fattat ett beslut, ett mycket bra beslut. Inte säkert att jag klarar det. Men det kan vara bra att ha lite mål nu när jag börjar skolan. Vill ni höra några?

1. Satsa på skolan
2. Sluta äta onyttigt
3. Börja gymma
4. Sluta röka!

Med lite stöd från kompisar och familj ska detta nog gå bra!

RSS 2.0