Shoppingdag!


Hej alla glada! Ser ni vädret? Perfa! Man blir så glad när det är sånt här väder. Idag har jag iallafall varit i Götet med Carolina. Vi möttes utanför henne 20 över 8 imorses för att ta bussen klockan 5 över halv 9. Bussresan tog väl en timme. Väl där väntade vi på att affärerna skulle öppna, sen var vi i full gång med shoppandet! Shoppade en hel del, 3 par shorts, ett par lite "finare", röda och ett som jag ska ha till stranden. En rosa fredperry tröja, en rosa topp, 2 par örhängen, ett armband, ett par björnborg trosor, ett par svarta chinos. Sen köpte jag mig även ett par skor fast de hittade jag här hemma i stan eftersom jag och Carro letade för fullt efter ett par i GBG utan att lyckas. Hon fick även med sig en del, datorväska, tröja, shorts, bikini och underkläder! . Kul när båda hittade något. Jag har iaf haft en superdag och det känns skönt att göra nåt annat än att jobba. Ikväll ska jag träffa Sofia en stund, eftersom hon kommer hem idag!

Äntligen måndag!


Ja, där satt den! Klockan är över 00.00 så nu är det måndag. Den mest efterlängtade måndagen på hur länge som helst. Åh, 4 dagars ledighet! Det känns som en evighet. Idag jobbade jag på Gina från 12-16, min syster och alessandro kom och hämtade mig. Väl hemma åt jag middag och vilade, sen kom D hit lagom tills fotbollen hade börjat. Så ikväll har vi suttit och kikat på den. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon väntar en shopping dag i Götlaborg med Carolina.

Att sakna sin bästa vän


Snart kommer du hem:) Det känns som du varit borta en evighet!

Lovers


Äntligen fredag!


Varför skrev jag den rubriken? För så känner jag ju inte alls. Så ska jag skriva på måndag för då kommer det kännas så. För i helgen jobbar jag ju? Men på måndag ledig från då tills torsdag, YEY! Då ska jag till Götlaborg med Carolina, då ska det shoppas! Idag har jag jobbat, på Gina.. Det var sjukt mkt folk ett tag, men det är ju löning och då är folk som djur inne på Gina. Jag slutade vid 6 och gick då runt och kikade lite, köpte BH och matchande trosor på H&M och fyndade ett biotherm läppglans på Kicks!

Nu ska jag träffa girlsen, det behövs.. Jag har förstått nu varför alla säger att butiksbiträde är ett så osocialt jobb. Man har ingen tid till sina vänner! Gaah, ikväll har jag.

Flytta hemifrån

Nej jag ska inte flytta hemifrån. Meen gud vad jag vill! Lär nog få vänta lite mer än ett år, måste iaf gått ur skolan och fått ett fast jobb först. Men det värsta är att jag redan har hittat den perfekta lägenheten, jag lovar att det är en sån där " to-die-for-lägenhet". gaah, om jag ändå kunde tagit studenten i år och fått ett bra jobb direkt, jag lovar då hade det varit här jag hade bott. Detta är vad jag kallar perfektion! 


 


Onsdag


Idag är jag trött, och det har jag all rätt att vara mitt schema för idag
11-16.30 Gina Tricot
17- 20.30  Jordgubbar
Lunch/middag? nej. Den fick jag trycka in mellan gina och jordgubbarna, farao säger jag bara! Japp, nu är det bara till att gå och lägga sig för morgondagens schema ser ut såhär
8.30- 12.45 Jordgubbar
15.00- 18.15 Gina Tricot

Så ja, nu ska jag väl äta mig lite kvällmat och kika på tv, sen ska jag sova! Åh så skönt.

Hard work


Hej allihopa!
Haft en bra helg? Det har åtminstånde jag haft. I lördags gick vi 9 tjejer på bio, sex and the city som ni kanske förstått. Den var sjuuukt bra, gud jag ska verkligen köpa den direkt när den kommer ut. Det är en sån där perfekt film som man kan se om och om igen utan att tröttna. Det finns verkligen inte många sånna filmer. Ååh, vad bra den var! Skulle vilja se den nu. Nog pratat om den, efter filmen så gick vi till max och satte oss och prata. Efter en stund kom D och vi gick hem för att sova. Igår började jag jobba kl 12 på Gina och slutade vid 4. Då åkte jag hem och lagade mat för att klockan 8 möta tjejerna. Vi såg på saw 4 hemma hos mig, den var inte alls lika bra som de andra filmerna, tyvärr. Men det känns som det kommer att komma en till? Ja jag vet inte. Tröttsamt med så många uppföljare. Vid 12 gick alla hem och D kom hit. Imorses vaknade jag vid halv 11, gjorde mig iordning och började jobbet vid 1 på gina idag igen. Slutade vid kvart över 7 och nu sitter jag här och väntar på att D ska komma, vi ska ha myskväll! Det var ett bra tag sen nu. Imorgon är jag ledig, fattar ni? LEDIG, gaah! Egentligen är jag inte det, utan jag berättade för min chef hur stressad jag är, hon förstod och lät mig vara ledig. Det ska bli så underbart och jag ska verkligen njuta!

IKVÄLL!



Som jag har längtat, sen jag fick höra att det skulle bli en film. IKVÄLL smäller det! Åh, vad roligt! Med alla tjejerna också.

Midsommarafton!


ja det blev som jag förväntat, en riktigt lyckad kväll.
Började med att jag missade bussen 3 gånger, det kanske inte var så lyckat men tillslut kom jag fram till Simon där Carolina, Jennifer, Elin och Ida var. Efter en stund kom även Lovisa. Vi gjorde iordning maten och gjorde fint på altanen med partytält och allt. Sen började vi grilla, och sen var det dags att äta! MUMS vad gott det var, jag ät fläskfile på spett med potatissallad och chilichips. Älskar grillad mat verkligen! Lite senare kom även David, Daniel, Marcus och Richard. Roligt! Har alltid kul med de killarna, deras sjuka humor gör allt verkligen! Petto och Moe kom också, roligt med mycket folk måste jag säga. Ja det vankades singstar med, det var ju ett tag sen nu så det var faktiskt roligt. Senare fram mot kvällen satt jag mest ute med D på altanen med några andra, det var riktigt skönt. Det som däremot inte var så jävla skönt var när vi skulle hem, det gick ingen buss och  taxin vi hade beställt dök aldrig upp.  Så vi fick GÅ, okej det var inte jobbigt så sätt, det var bara mest att det var så himla kallt! Gaah, vid 4 var vi hemma och somnade säkert inte förens 5.

mer bilder på min bilddagbok



Midsommar & Jordgubbar


Ja egentligen kan man väl säga att jag har det perfekta jobbet, iallafall just på midsommarafton. För vad vore midsommar utan jordgubbar? Det går helt enkelt inte. Igår jobbade jag från 12 till 6, skulle egentligen slutat halv 10 men gubbisarna tog slut tidigare, tack och lov. Idag började jag halv 8 och slutade 1, för jordgubbarna tog slut idag igen! HURRA! Vi fick sålt ca 200 tusen på 2 dagar, det är inte dåligt! Jag har tagit med mig en massa massa jordgubbar hem idag så ikväll ska det ätas vill jag lova. Planerna för ikväll är att åka hem till Simon med tjejerna och möjligen D och några av hans vänner , där blir det grillfest.. Känner på mig att det kommer bli en lyckad kväll. Hoppas ni har några sköna planer ni också! Glad midsommar!



SÖT!


Haha klockren bild!

Onsdag


Igår jobbade jag som ni alla vet efter det senaste inlägget, det var en del kunder men inte överdrivet. Efter det åkte jag hem, satt och kikade på lite resor till min och Davids 3 års dag. I år ska vi fira, vi har inte gjort det de senaste 2 åren. Så nu ska vi troligen åka till Danmark för att sola och bada på Palmestranden och sen sova över på hotell i Göteborg i Gothia Towers. Men ingenting är bestämt än men som det ser ut nu så blir det så, helgen efter vår 3 års dag och min 18 års dag. Mysigt! Idag jobbade jag igen, fick öppna kl halv 9 imorses, himla roligt. Det var inga folk alls den första timmen men senare kom det allt en del. Sen åkte jag hem och vilade, sen kom D efter en stund. Nu sitter jag här och väntar på mat! Har inte ätit på hela dagen. Vid 9 är det fotboll! Ikväll ska jag dessvärre se den själv, eller med mamma. David skulle se den med killarna. Imorgon blir det nog ingen bloggning alls eftersom jag börjar 12 och jobbar ända till stängning, alltså halv 10. ROLIGT!


Jobba?


Jag är så sjukt trött, och att se mitt schema hjälper inte ett enda dugg. Från och med idag jobbar jag 2 veckor i streck utan en enda ledig dag. Nästa vecka har jag 2 jobb per dag också, det är inte så jävla roligt! Men det är pengar, jag får tänka på det sättet istället. Idag ska jag jobba från 5-9, det låter chillt men det är så sjukt segt! Ännu värre nu när det regnar ute för då köper ju ingen jordgubbar. Äh, nu ska jag sluta klaga. Jag tar min semester i slutet av augusti då jag far till Turkiet i 2 veckor, inget jobb alls! Jag längtar. Ska göra mig iordning nu, D hämtar upp mig om en stund så ska vi kika lite på Siba innan jag börjar jobba.

Puss


Måndag


Då var den överhypade helgen över!

Lördag, då jobbade jag verkligen hela dagen. Började halv 9 med jordgubbarna och slutade kl 1, gick då över till Gina Tricot och jobbade där tills 5. Så jävla trött var jag, när jag kom hem bestämde jag och david oss för att se fotbollen ihop hemma hos Lovisa, så vi ringde Marcus, Daniel och Richard som oxå ville hänga på. Ida kom även efter en stund. Hade en supertrevlig kväll. Vid halv 12 gick jag och D hem och sov. Söndag sov jag ut LITE iallafal, vid 1 kom Disa och jag sminkade henne, blev superfint! Vid 4 gick jag och mötte Lovisa och Ida för att gå och kika på balen. Alla var verkligen jättefina! Längtar tills det är min tur, jag hoppas att man får ta med sig nån som redan har gått ur för det var det några som gjorde i år, och några som inte alls gick i Trollhättan. För isåfall tar jag med mig D, det skulle verkligen vara en dröm! Får väl se hur det blir nästa år, om dom har andra regler. Men jag hoppas!

RSS 2.0