Vimmel





Lingerie



Detta köpte jag igår. Sweet!

Lipz

Kvällen började hemma hos Lovisa med Ida, Carro, Evelina och Oskar. Förfestade för fullt och tog sedan en taxi till Lipz och träffade Sandra, Julia och Ida B. Stod självklart på viplistan, sjukt tur eftersom det var fett lång kö! Satt mest i pianobaren och chillade men blev även en del dans.Var hemma vid halv 2. Hade en jättebra kväll verkligen!

I morses var jag bakis, så jag skippade första lektionen. Så jag började inte förens 12, skönt det! Efter skolan drog vi bakismat , jag ida lovisa sandra julia oskar och carro. Sen har jag även hunnit vara nere på stan med Ida och Carro fick mig köpt en bh och trosor och ett par pärlörhängen. Nu kikar jag film med gänget!


Dagens

Humör: Perfekt
Mående : Huvudvärk annars bra!
Frisyr : Toffs och luggen uppsatt i hårspänne
Klädsel : Jeans, vit tshirt och en cardigan
Gjort : Skola
Borde göra: Hoppa in i duschen. 
Planer : LIPZ
Längtan : Efter kvällen
Vill ha : Sommar
Lyssnar på : Lucy street - Girl next door
Bästa : Mina klasskamrater
Sämsta : Provet i textila material
Väder : Sjukt deppigt
Tid : 16.56
Dagens middag : Kassler & championer , massa grönsaker och sås.

Det är onsdag

och snart torsdag! LIPZ! som jag har längtat.. Med alla de bästa verkligen! Ida, Lovisa, Julia, Sandra, Linda, Carro, Jennifer, Oskar och Evelina ! Okejrå, alla utom min älskade S. Hon jobbar tyvärr!

Dagen har varit stressig och ångestfull. Har så mycket som går emot mig just nu! Plugget tär på mig verkligen, men det är väl "bara" att kämpa nu det sista innan studenten. Efter skolan fick jag skjuts hem av Sandra. Städat hela lägenheten idag, varit fruktansvärt duktig och även burit upp min gamle dator från stenåldern som stått i mitt rum i ett halvår. Bakade även en kladdkaka till mami bara för att vara snäll. Ibland är jag allt bra! Men ikväll är det bara plugg som gäller, det kommer gå skit!


Spotify



Nej jag ska inte säga att jag precis har skaffat det precis som 100000 andra bloggare. Jag har haft det rätt länge! Men iallafall. Jag har gjort en spelningslista med bara gamla låtar. Det är verkligen ett plus med spotify,man kan hitta massa roliga gamla låtar! Jag vet inte vad ni lyssnade på när ni var yngre, men jag var patetisk och lyssnade nästan bara på pojkband och såna där töntiga tjejband. Alla som jag har skrivt ner här kan jag nästan utantill , det är tragiskt!  Här har ni några exempel:

A1 - Take on me
Lucy Street - Girl Next Door
S.O.A.P- S.o.a.p is in the air
Shebang -skater boy
Blümchen - Es ist nie vorbi
Darude- Feel the beat
Baha men - who let the dogs out
Bubbles - Rock the world
Dr Macdoo - macahula dance
ATC - My heart beats like a drum(dam dam dam)
Feven - Dom tio budorden
Pink - most girls
Christina Aguilera - Come on over baby
Sonique - sky
Da buzz - Let me love you
NSYNC - it's gonna be me
Håkan Hellström - Ramlar
7 days - Craig David
Westlife - My love
Britney spears - lucky
Aaron Carter - I want candy
Backstreet boys - I want it that way
Boyzone - When you say nothing at all


Skola + slingning



Hello dear friends!
Idag har det varit en rätt hyfsad dag. Började tidigt med religion som dock inte är SÅ fun men vad gör man inte. Sen hade några i klassen redovisning och sen hade vi svenska. Våran lärare var sjukt pissed off på oss idag för att ingen i hela klassen hade gjort en fånig liten uppgift som var till idag. Men vi lovade att göra den till imorgon och hon lovade att ha ett bättre humör, bäst för henne för hon förstörde halva min dag. Skulle egentligen haft en håltimme på 3 h men läraren var snäll och flyttade upp lektionen så vi slutade redan kvart över 1. Då drog jag, ida och oskar oss hemåt. Ida och jag drog ner på stan och hon shoppade en del. Sen tog vi en fika för att sedan gå hem till mig och slinga håret på bruttan. Riktigt fint blev det, jag är nöjd med min insats. Ikväll har jag varit hemma hos D och pluggat, sen har jag duschat och kopplat av. Nu blir det sängen, good night! <3

I love you


Mysis


Monday

Måndag igen då, började kass. Försovde mig såklart, men åkte dit så fort som möjligt men då började jag inte fören 20 i 1 så i 3 timmar satt vi där och gjorde ingenting. Men det var gött, för hade jag sovit längre hade jag varit trött hela dan. Efter skolan gick jag och ida hem till henne, sen drog vi oss till fairline för jag skulle pierca mig i tragus om ni vet vart det är. Lägger in en bild, föresten hatar jag öron så det blir ingen vacker syn denna bild men skit i de. Det gjorde iaf lite ont, fast inte så farligt! Det var mest själva grejen att han pillade mig I öronen, gillar inte det. Men iaf, fint blev det.
Sen gick vi hem till en kompis till ida, tittade på tv och lyssnade på musk. Sen träffade jag D , vi gick och bowlade. Nu sitter jag här och ska alldeles strax sova, är svintrött.

Puss


Lördag&Söndag

Mysig helg.. Dock väldigt lugn, nu är jag redo för att pumpa på lipz på torsdag med hela gänget! I fredags kväll var jag hemma bara tog det lugnt med D och vi kikade på "the terminal" , riktigt bra! Igår fikade jag med ida, kiosken och sara, mysigt! Sen tog jag det bara lugnt och mötte sedan Sofia ,Lovisa och Ida för att gå och hyra film. Det blev " promnight", en skräckis som oxå var riktigt bra. Sen kollade vi på tv, martin kom även förbi. Flummig kväll! Idag har jag sovit ut, så sköönt! Ikväll blir det plugg..

Puss


Fika


Shopping



Emelie


Bra dag

Hej alla glada!
Idag har det varit en riktigt bra dag.. Började dagen med klippning och slingning hos Natta halv 10, gaah vad nöjd jag blev! Min blivande frisör, nu kommer jag bara gå till henne. Hon visste exakt hur jag ville ha och klippte inte alls mycket på längden. Efter det gick jag hem, städade rummet så nu är det fresh. Sen tog jag mig ut till överby med Lollo. Shoppade ett par jeans, ljusa jeansleggings, en svart tunika, en randig långärmad tröja och underkläder. FINT! Ikväll blir det bara lugnt med D. Ska väl se nån film eller så! Tänkte ta bilder på grejerna snart så ni får se:)

puss

RSS 2.0