Melodifestival

Idag har jag bara varit hemma, sjukt trött! Ska alldeles strax klä på mig och bege mig bort mot C. Ida och lovisa ska även vara med, vi ska se melodifestivalen.. Jag ska äta en nutrilet bar ikväll! mums. Måste ju unna mig ngt när det är lördag menar jag. 

Hörs imörn!

Lördag!

Morning sunshines! Härligt väder eller vad säger ni? 
Jag har precis varit på en underbar morgonpromenad med Lovisa! Först mötte jag henne utanför mig så gick vi hem till henne för att hon skulle byta om till chill kläder. Sen gick vi en go promenad runt spikön, stannade emellanåt och tittade på de söta fåglarna. Idag såg vi det första vårtecknet! blommor! Tog kort på dom oxå, lägger in senare.. Dagen då, ja jag ska städa mitt rum som ser förfärligt ut. Sen tänkte jag vara lite snäll mot mamma och passa på att städa resten av lägenheten när hon är i Göteborg över dagen. Ikväll blir det melodifestival med tjejerna hemma hos C!

Love


Här sitter mina söta


Tröttis

Shit, trött irriterad och skakis.. Så mår jag just nu! Det beror nog på dieten. Jag har hållt mig bra! Så duktig så.. Idag har jag varit i skolan.. Hände väl inte så mycket förutom att jag fick tillbaka ett prov som jag trodde det gick skit på men så fick jag VG. Det brukar vara så.. Slutade vid 2 och en timme efter åkte jag, christian och lovisa för att tatuera mig. Blev nöjd! Men den blir nog finare när den e färdigläkt.. Ikväll har jag absolut inga planer, är sugen på chips men jag får ju inte äta det. Synd för mig!

Smygkik


Dag 2

Jag har hållt mig bra och känner mig fett duktig.. Idag är jag inne på min andra nutrilett-dag! Jag är visserligen ganska hungrig och är trött men annars funkar det.. Dagen började jag med gymmet 07.30 med Carro, det gick super! Åkte hem vid 9, stressade ihjäl och tog bussen till skolan pga vädret. Hade gympa 09.40, grymt rolig lektion! Hade omröstning ang balen idag i aulan. Det blev tyvärr Folkets Hus, jag är fett besviken! Skabbsalar och det finns inte ens en uteterass, vi kommer vara som apor i bur. Ikväll har jag bara legat hemma och varit allmänt trött. Grejade lite projektarbete med Ida förut..

Imorgonbitti 07.30 ska jag möta Jen på en powerwalk i 40 min. Sen blir det skola halv 10!

Natten

Stressfylld dag.. Som ni vet började jag med nutrilett idag. Det har gått bra! Är sjukt hungrig bara och önskar att det stod en god måltid brevid mig nu men ne.. Skola till 14.30, drog till stan med kiosken och köpte träningskläder. Blev ett rosa pumalinne ett par brallor och en vattenflaska(läs rosa)! Sen skyndade jag mig hem, slängde ihop en äcklig drink och åkte till gymmet. Träffade Sofia där, körde nån timme sen skyndade jag mig hem för att träffa David och åka ut till överby med honom. Fick mig köpt en jeans klänning från Vila, den var sweet. Sen skyndade jag mig hem, slängde ihop en drink till och åkte till Uddevalla och där har jag spenderat min kväll. Nu e jag hemma och chillar järnet, borde nog söva nu för jag ska upp 07.00. För halv 8 ska jag vara utanför C för att åka vidare till gymmet!

Love, Ems!


Fy fan

jordgubb, äckligaste någonsin....


The big day!

Den stora dagen är kommen! jag och hannah har precis varit och handlat nutrilett på maxi. Jag har tagit min första drink och den var OK. Hur jag ska klara 2 veckor återstår att se.. Är fett peppad inför gymmet med Sofia idag! Sket i första lektionen idag, men ska alldeles strax ta mig till skolan för att ha religion. Hörs ikväll!

Sjukaste

Idag är det tisdag! A great day! Började tidigt med religion, hoppades på att få tillbaka provet men nävars. Hon hade tagit lov, fast hon egentligen borde rättat vårat prov. Jaja, fick tillbaka idrottsprovet iaf! VG, ganska bra. Slutade vid 3 och då åkte jag och min far till Uddevalla för att prova balklänningen igen, den satt fint! Nu ska den bara sys upp så jag inte trampar på den. Sen när det var klart åkte jag hem, planerna för kvällen var att träffa M men jag orkade inte riktigt idag så ikväll har jag bara chillat, träffat hannah en snabbis! Imorgon ska vi ut till Överby, för vi har planer för beach 09. Imorgon börjar träningen och Nutrilette! Chill chill chill..

Nu sitter jag och kollar nåt scab program på 5an, en kille som är kär i sin bil, han har sex med den och tja.. euu!!
Skulle jag vara kär i en bil så skulle det vara denna, jag lovar den bara lyser Emelie!


Måndag

Usch, måndagar är inte min starka sida. Har så svårt att komma upp! Men idag lyckades jag iaf ta mig upp vid halv 8, duscha och åka till skolan för att ha turism som tyvärr var inställd. Hade kunnat sova ut lite! Men jaja, resten av dagen var bra. Skullet a bussen hem vid kvart över 2 men när bussen kom så sprängdes hela däcket, shit jag och ida trodde vi skulle bli döva. Vi gick till stan istället! Jag kom hem, städade rummet och har nu vilat i nån timme. Kollar på lipstick jungle och leker med bilder!

Lördags


Göteborg i mitt hjärta


Göteborg



Happy!


RSS 2.0