Onsdag kväll

Hejsan:)
Idag är humöret på topp, eller ja nu efter skolan iallafall.. Mötte david vid 5 tiden här utanför och vi gick till stan för att kika läget lite, hittade en fräsch skjorta som jag köpte och blev riktigt nöjd med, David gillade den också.. Efteråt gick vi hemåt och stötte på MarcusP & Max som vi stannade en snabbis & pratade med, de hade piercat sig i öronen idag haha:) gulligt.
sen gick vi hem och åt pannkakor och myste lite , sen var det dags för han att redan åka hem och övningsköra med sin far, inte långt kvar till körkort nu,  wie:)

Ikväll är det O.C och top model , ikväll ska de även klippa sig och göra dom snygga, det är kul :) hihi

Ha en trevlig kväll!


shopping

123980-181

köpte denna söta blusen/skjortan idag,

fast den är inte speciellt fin såhär, men i verklighet är den
jättesöt fast jag köpte en svart randig =)



 


H&M beställning

                   123980-179123980-178

Beställde denna vita koftan och denna svarta blusen, vet inte riktigt hur det ser ut i verkligheten,
men jag beställde hem så får jag se då om jag behåller det eller inte.

Kväll

Godkväll!
här sitter jag igen, har allmänt tråkigt här hemma nu när david har åkt till träningen! Mycket roligare när han är här med mig:) Nu lyssnar jag på bra musik som massa skickat , har ju inte haft nån ny musik på ett tag, men nu så:) Idag har min syster vart här, inte för jag har pratat med henne för jag och hon är "ovänner", synd:) Men det är så det är när man har syskon , jag har ju 5 st så jag är van :) haha, det går allt över tills imorgon eller så. Nu ska jag kleta in mig i lite brun utan sol och fixa naglarna, och se på desperate housewives som börjar om en halvtimme.

Fortsatt trevlig kväll!

 


Tisdag eftermiddag


Kom hem från skolan nyss,är jättetrött !! Orkar inte sluta 4 nästan varje dag, hela dagarna försvinner man hinner ju inte göra något efter skolan..  Idag fick vi gå på nån föreläsning i aulan, riktigt bra var den ! En gubbe som pratade om olika saker på internet, han berättade om hur många äckliga gubbar det finns ute på nätet som kan ta ens bilder och lägga upp dom på snusksidor osv, riktigt intressant blir nästan rädd för att lägga ut en vanlig bild på internet nu. Han berättade även om hur många småtjejer det är som pratar med äldre gubbar utan att det vet om det, hemskt !!

Idag ska jag bara ta det lugnt, min prins kommer alldeles strax hit och så ska jag följa med honom ut och käka, sen ska vi mysa ett tag sen ska han iväg på träning :(:(

Hörs sen

Föresten, Tack Carolina för du sa hur man raderar inlägg:)


Tisdag!

Godmorgon!
Här sitter jag och har precis tagit på mig kläderna efter ett långt funderande(irriterad) i garderoben, tillslut blev det min gråa klänning från Gina Tricot och Tights och sidenband. Är väldigt sugen på att shoppa men pengarna kommer imorgon så då ska jag ut med älskling och kika på sibahuset om vi hinner.. Det känns så otroligt skönt att inte ha stressat nåt idag, gick upp vid 9 och nu är jag helt klar och ska inte möta ida fören om en halvtimme!

Idag ska jag verkligen inte göra nånting vad jag vet, träffa david är väl det enda :) Fast vi träffas i stort sätt varje dag, men jag tröttnar aldrig på min baby :) Hihi..
Nu får jag gå och göra nått vettigare än att sitta här.

Ha en bra dag !

jag är riktigt irriterad på att bloggen inte fungerade igår, och som ni ser så har det kommit 5 st inlägg från igår och jag har ingen jävla aning om hur man raderar inlägg!! Hjälp?

Gårdagens

Idag har jag varit i skolan, det var helt okej.. Kul att träffa tjejerna igen:) hihi, slutade klockan 4 idag, så jävla tråkigt, hela dagarna försvinner ju!! Kom hem och somnade vid 5 tiden och sov en timme, sen vaknade jag av att david kom :) myyys! Så vi har myst hela kvällen och sett på tv .. Sen ringde Lovisa och ville att jag skulle ta sällskap med henne till affären och visst gjorde jag det, alltid skönt att komma ut även om det bara handlar om att gå några 50 meter.. Jaja:) Så nu har älskling åkt hem och jag sitter här och inväntar prison break som börjar om exakt 32 minuter.. Så nu ska jag gå och fixa mina naglar med nagelolja och en grej som ska få naglarna att växa snabbare, har testat den några gånger och det känns som det funkar men det är väl säkert bara ren inbillning & jag ska även måla naglarna fast idag blir det bara vanlig fräsch genomskinlig fast med ljusrosa ton under, det blir nog bra;)

Ha en trevlig kväll!


första dagen

Fan vad jag är trött!
Första dagen efter lovet , usch!! Sitter på turismen och har allmänt dötråkigt, jobbar gör jag.. Somnade vid 12 igår och var inte ens trött, men vad gör man när man ska upp klockan 7, sover. Idag ska jag leka med min sötnos och ha mysigt.. Orkar inte skriva mer, hörs senare

Söndag

Såg precis klart Family in hiding på 5an, riktigt bra var den alltså. Även ganska ny, från 2006. Innan det har jag bara gosat med david och tagit det riktigt lugnt, är så otroligt trött vet inte riktigt hur jag ska orka skolan imorgon. Känner på mig att dessa veckor innan nästa lov kommer bli riktigt jävla jobbiga, bara massa prov. Längtar redan tills helgen, deprimerande.
Jag får väl hoppa i kojs nu!

Min älskling, du är världens bästa. Jag är hur lycklig som helst som har dig:)
Du är min kärlek, nu och föralltid! Jag älskar dig!

123980-171 

















Melodifestival

123980-175
Vinnarna!
Vet faktiskt inte riktigt vad jag tyckte, andreas johnson var helt okej, och tjejen med men hon var ingenting för melodifestivalen kanske lite mer för Lugna favoriter i radio. Hejade faktiskt på After dark, hur bra som helst, haha. Jaja hur som helst. Igår var jag hemma hos lovisa med Sofia:) Hade urtrevligt, vi gjorde middag först, nån pasta sak jättegott var det :) Sen efteråt såg vi melodifestivalen och så, sen så såg vi på "när mörkret faller" Den var verkligen hur bra som helst! Lätt den bästa filmen jag sett på länge. Även fast den var grön, haha ni förstår vad jag menar tjejer:) Sen efter det satt vi och pratade ett tag sen begav sig sofia hemåt och jag stannade kvar ett tag till, men jag blev uttråkad och gick för att möta david och danjel istället:) sen gick vi hemåt & myste jag och david, somnade nog inte förens halv 4 skulle jag tro.

Idag vaknade vi klockan 2 av att mamma dammsög, hatar när folk dammsuger när jag sover! Det är det värsta verkligen, så vi bestämde oss för att stiga upp och kolla på tv och sen nu har vi precis ätit frukost. Usch jag är deprimerad, skolan börjar imorn & jag längtar inte nått, ska bara bli kul att träffa Tjejerna igen:)

Hörs senare, nu ska jag gosa med min david:)                                                                                            

Är man uttråkad så är man

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Möjligt!
2. Hur äter du ett äpple?86224-866
Som vanligt, tror jag.
3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Nej inte direkt, tycker bara dom är allmänt äckliga.
4. Big Brother eller Sportnytt?
Big Brother
5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
En lyxresa till Mauritius
6. Är du mörkrädd?
Jo ganska rädd.
7. Resmål som fascinerar?
Karibien, Afrika
8. Ditt senaste telefonsamtal?
Med Lovisa
9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag,
Vet inte riktigt, kanske Beyonce :)
10. Förrätt eller efterrätt?
Äter inte nått utav det men ska man så är det efterätt
11. Bästa stunden på dagen?
Kvällen
12. Tre saker du alltid har med dig?
Mobil, läppglans och pengar
13. E-post eller snigelpost?
E-post.
14. Den senaste komplimangen du fick?
I morses av david, "- du är finast i hela världen"
15. Senaste gången någon skällde på dig?
Haha idag, morses av mamma men jag skällde tillbaka och då blev det tyst.



                   Mauritius

Födelsedags kalas


Kom just hem från min syster, hon fyller 27 år idag så vi har haft lite kalas , och OJ vad mycket det bjöds på , kakor ,bullar och äppelpaj och nån form av tårta och massa:) Men lilla baby aless är sjuk idag, han har inte vart det en enda gång i hans 1 och halv åriga liv, stackarn! Han grät hela tiden så jag fick världens huvudvärk och har det fortfarande, onge! :)

Nu ska jag strax göra mig iordning och gå hem till Lovisa för att laga mat och se melodifestivalen och efter det blir det "när mörkret faller" , myys! :)

Vi minns, 2006



Bild 1: Stockholms resan Bild 2: Älskling i somras Bild 3: Jag & Anna hemma hos Oscar Bild 4: Kläppen Bild 5: Stockholm Bild 6: Tjejerna hemma hos Malink Bild 7: Jag & Lovisa innan Swania Bild 8: Jag & min babe innan swania Bild 9: Tjejerna, ida 16år. Bild 10: Fallens, jag & malin Bild 11: Fallens dagar, på bussen Bild 12: Fallens, MarcusP & Malin Bild 13: Fallens (igen) Jag & Malin, Bild 14: Tjejer på kalas hos ida Bild 15: Malin & anna Bild 16: Party, malin jag & anna. Bild 17: Valborg, jag & min david Bild 18: Jag & Ida i Göteborg Bild 19: Valborg, jag & ida Bild 20: Min balkong, anna & jag Bild 21: Skolavslutning 9:an Bild 22: Kalas hos Lovisa, jag & sofia Bild 23: Jag & anna Bild 24: Flyget hem från England OBS! Trötta ;) Bild 25: Världens finaste babe i somras, Bild 26: Bilden som gör mig lyckligast i världen, i somras med min prins.

Helg

Igår var vi ju på Linas kvällsbok i Vänersborg, och oj vilken kö det var! Vänersborg bjussade nämligen på den filmen och visst åkte vi dit då :) Den var verkligen bra tyckte jag, lite rolig och så..
Efter filmen åkte vi hem till Lovisa och skulle kika på "farväl falkenberg" men herregud, det var verkligen den sämsta filmen jag sett, kollade bara i 15 minuter sen stängde vi av den, hade jag fått bestämma hade vi inte ens satt på den, för jag såg från hela början hur dålig den var men Lovisa & Sofia tyckte att vi skulle ge den en chans och 15 minuter fick den , sen fick det vara nog. Kollade på tv och pratade istället. Sen gick jag & sofia hemåt och jag lekte med david hela kvällen.

Idag är det fredag & helg, fast hela veckan har ju varit en helg nästan:) Är bara lite deppig för att skolan sätter igång snart, bara ynka 3 dagar kvar om man räknar med idag. Har inte gjort nånting på hela dagen, är så otroligt trött och har en extrem huvudvärk (som alla andra dagar). Ska strax sätta igång med min matlagning, ska bjuda david på lite romantisk middag. Det blir kycklingfilé, klyftpotatis och vitlök sås, precis som på alla hjärtans dag, david älskade det så det blir det idag :) Ensamma hemma är vi också så vi kan nog få till det riktigt mysigt i vardagsrummet.

Imorgon är det kalas för syster som fyller 27 år, har inte inhandlat nån present ännu men det gör jag imorgon. Så dit ska jag imorgon vid 1 tiden, ska vara där i några timmar bara och sen så ska jag träffa Sofia och Lovisa, och laga middag och se på melodifestivalen och sen kika på "När mökret faller" har hört att den är jättebra! Så jag får väl se vad jag tycker om den.


morgonpigg?


Känner att jag redan håller på att komma igång med mitt bloggande riktigt bra =)
Vaknade ganska nyss av ett sms av Sofia, så jag och älskling har stigit upp ur sängen och här sitter jag och han i duschen, får hoppas att han är klar snart så vi kan käka en god frukost , mums!
Om ca 1 timme ska jag träffa Sofia och Lovisa vid gamla apoteket för att åka till Vänersborg och gå på Linas kvällsbok som går där idag , ska bli lite kul :) hoppas den är bra bara.

Hörs senare


RSS 2.0