***

123980-138


Denna är fan cool, lovisa har gjort den på photoshop, bara så grymt duktig
ojojoj vad jag är uttråkad, det märks verkligen, jag bara sitter här som ett fån :)

Söta!

 
123980-137
Hade inget för mig så jag hittade en länk på nån tjejs blogg som man kund
göra egna southpark gubbar på, såhär blev mina :)

Gå in & gör en du också;  http://www.sp-studio.de/

Måndag eftermiddag

Hej alla glada,
här sitter jag & har super tråkigt egentligen, fast jag har grejat med min design här på bloggen och resultatet visade sig bli rätt snyggt faktiskt jag är iallfall nöjd, -vad tycker du?
Skolan idag var rätt okej, varit väldigt trött bara. Jag & ida tog sällskap hem, lika trevligt som alltid och har alltid lika mycket att prata om, eller hur ida;)? Var väldigt sugen på en semla på vägen och ida berättade att hennes far skulle köpa en till henne tills hon var hemma & då skulle jag fråga min mamma om hon kunde göra det när jag kom hem ,men så när jag kom hem stod det redan en semla med vaniljkräm i som var till mig=) Super att ha en mamma som vet när jag vill ha godsaker som mest.. Det blev den första semlan för i år och även den enda , semlan är inte min grej direkt.
Imorgon är det dags, nu flyttar vi! Fy vad härligt & på torsdag skall vi tjejer gå till nån resebyrå och kolla upp priser osv till utomlandsresan, kan vara bra att göra det nu i god tid, vill verkligen åka, aah!

Ha en bra kväll, för det ska jag ha sista kvällen i våran fina lägenhet
fast det blir ju en finare när vi flyttat , hihi!


Måndag

Sitter i skolan och har datorkunskap, inte speciellt kul jag sitter mest på internet och klickar!
Fick nyss reda på att jag ligger på VG+ redan;) har hela terminen kvar ju, hoppas bara det går bra resten av den så att jag inte sänker mitt betyg, det vore ju skit.
Skriver mer senare.


Söndag

Måste helgen vara slut! Jag älskar helg verkligen, bara koppla av!
Fredags var vi ju hemma hos anna som sagt, rätt trevligt. Sen igår så var jag hemma nästan hela dagen, från 12 -18 städade jag & packade, det blev en hel del gjort iallafall, har bara lite saker kvar för jag tog en hel del idag , struntade nämligen i att träna med Carolina idag på friskis och svettis, förlåt :) Men jag hade verkligen fullt upp med att packa.. Sovde hos david inatt med, riktigt mys hade vi igårkväll med chips och massa gott framför Phone Booth som gick på tv, hur som helst har jag haft en riktigt bra helg och är inte riktigt redo för skola imorgon. Orkar verkligen inte!
Åh, satt precis och kollade upp resor till Bulgarien som vi tjejer funderat på ett tag att åka till i sommar över min födelsedag och Sofias födelsedag, även min & david's 2 års dag om han nu kommer att följa med , annars åker vi nog innan eller efter =) Hoppas verkligen att det blir av, bara massa sol bad och fest, härligt!!


Helg

Idag är jag uppe tidigt! Davids mobilväckarklocka väckte oss vid halv (!) 9 , han är nämligen på träning nu, men jag kunde inte somna om så jag sitter här istället och har laddat upp bilderna sen igår, de flesta var bara på mig och ida:) haha, hade väl en helt okej kväll igår . Mysigast var när max ,ep och marcus p kom, för de spelade gitarr nått så otroligt bra =) Javisst, idag vill jag verkligen bara ta det lugnt och mysa med älskling, ska bli skönt!! Även hinna packa lite idag, för nu är det bara ynka 3-4 dagar kvar, JAG LÄNGTAR, till mitt nya rum och en egen balkong, som jag ska göra superfin i sommar med bara en massa rosa blommor:) hihi..
Nu ska jag äta mig en redig frukost.



Bild 1: Jag & min älsklings ida
Bild 2: Anna och Jonte
Bild 3: Marcus spelar gitarr
Bild 4: Max och Marcus (?) sjunger
Bild 5: Jag & ida
Bild 6: haha , snyggingar!
Bild 7: Vi igen
Bild 8: Malin anna och E.P


snygging

123980-121
Tröttnar verkligen aldrig på denna bilden
Så fräsch!



fredag fredag fredag


Äntligen fredag, jag har längtat efter helg hela veckan!

Igår var vi tjejer på galapremiären av "allt om min buske" haha, den var riktigt rolig.
 En sexkomedi med Ola Rapace. Även skådespelaren Maria kulle var där :) Den bara måste man se.
Först var vi ju på förmingel , trevligt , fast vi stannade inte länge utan gick för att få bra platser på biografen istället.Efteråt åkte vi hem och jag gick och la mig tidigt eftersom jag mådde illa.. Vaknade 08.10 imorses och hade jätteont i huvudet och magen, så jag bestämde mig för att stanna hemma! Så jag somnade om och vaknade vid 11 tiden, skönt att få sova ut verkligen. Ikväll ser det ut att bli lite partaj hos Anna med tjejerna och några andra vet inte vilka än, får hoppas på att det blir kul...

Torsdag 25/1




Igår
, jag och david gick och simmade på älvhögsborg! Det var verkligen hur mysigt som helst när dom hade släkt ner där och tänt en massa massa ljus & när man hade med sig david var det helt perfekt. Simmade massor med längder, gick och bubblade tillsammans, sen gick jag upp och solade medans han bastade:) sen åkte vi med bussen hem till honom , kikade på OC och hade hur gos som helst. Sen började det en film på 3an, Drive me crazy , jättebra faktiskt fast det var en tjej film men haha, han tyckte nog inte den var speciellt bra! Men det är sånt man får ta när man är med mig, jag bestämmer:) Sen var det dags att hoppa till kojs och gå och mysa litegrann innan man somnade... Vaknade imorses vid en 06.40 , skyndade mig upp och åt frukost och gjorde mig iordning och tog bussen vid halv 8 medans david låg och sov.. Skola, inte speciellt kul . Hade Handboll på gympan , det var helt OK men, sen hade vi en del andra lektioner men jag bestämde mig för att inte gå på engelskan så jag och ida gick bort till våran gamla skola och hälsade på, det var inte speciellt kul eftersom man inte fick nått välkomnande direkt. Skolan har blivit helt psyco och lärarna är deprimerade ,haha. SYND! Men vi satt där ett tag och orkade inte dra oss hemåt.. Sen nu är jag hemma och ska käka mig lite middag strax och se om david vill komma hit en sväng efter skolan, sen vid halv 6 ska jag & Lovisa på Galapremiär av "allt om min buske" i vänersborg, lite förmingel och sen se filmen:) Vi har 2 biljetter kvar så vi ska se om Sofia och Sara vill med:)


Onsdag




Hej, nu sitter jag och ida här och "jobbar" med praktisk marknadsföring, inte för att det går speciellt bra men:) Efter skolan ska jag och david gå och simma, sen ska jag hem till honom och sova!
Hörs senare!


Tisdag



Dagen idag har jag inte alls gjort mycket, skolan bara sen gick jag hem näst sista lektionen för jag verkligen inte orkade med administrationen, huvudvärk hela dagen och nu fortfarande! Trött är jag med, vill gå och lägga mig men väntar på att david ska komma in på datorn så jag kan säga godnatt för han svarar ju inte i mobilen, träning antar jag.. Jag längtar till helgen, träffa vänner och vara med älsklingen och bara koppla av. Är så trött på att gå upp 07.00 varje dag! Idag har jag haft min dagliga hemmaträningspass med ,haha har haft det 4 dagar i rad nu + att jag ska gå och simma imorgon efter skolan och ska följa med Carolina på ett pass på friskis på söndag:) måste testa på ett innan jag bestämmer mig för om jag ska ta gympa eller inte.. För spinning och gym skall jag ha ialf. Nej nu ska jag ta mig en alvedon och ösa i mig vatten, tror min huvudvärk beror på vätskebrist just nu ,har inte druckigt nått på några timmar.


Jobbiga måndagar!



Måndag, jag är otroligt trött efter en dag i skolan.. Som tur var , var mentorstiden inställd idag så att vi fick sluta klockan 15.00! Efter skolan åkte jag hem och sov & vaknade av davids puss på kinden , bästa.
Gosade med honom ett tag, sen åkte han hem för att åka och storhandla med hans pappa eftersom han och hans flickvän åker till Tobago&Trinidad inatt och är borta i 2 veckor.. men han är påväg hitåt nu och vi ska mysa hela kvällen, skönt! Ikväll har jag även haft lite egen hemmaträning, skönt! Ska köpa friskiskort snart, vill verkligen börja träna ! Kan behövas inför beachen -07 ,haha!
Har inte mycket mer att säga, så jag slutar här.


älskling

123980-112123980-23
15062-558 Du är min stora kärlek, min bästa vän & mitt allt.
Aldrig utan dig min älskling, du är det bästa som har hänt mig.
Jag älskar dig David!


Jag & älskling hyrde Beck- Skarpt läge igår, otrooligt bra! Länge sen jag och han hyrde en film tillsammans så det var riktigt myspys! Imorses försovde jag mig, så jag flög snabbt upp och packade ner badkläder och gick iväg till badhuset och david åkte hem för att förbereda sitt kalas för familj och släkt. Efter badhuset följde malin och alessandro med upp och jag gick och la mig eftersom jag var så otroligt trött, jag sov ända tills ( ! ) 3 , herregud kände jag bara. Fast det gjorde inget, hade ingenting planerat för dagen så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Hade hoppats att David skulle komma hit men det blev inget med det eftersom hans syster kom precis, så här sent =( men jag får hoppas på att han vill leka med mig imorgon efter skolan och även vill sova här då!  Har börjat storpacka nu, massor med lådor i mitt rum! Jag hatar att packa!!!! Bara tråkigt och jobbigt ju. Men snart är det dags för mig och mamma, nästa onsdag sker det , nytt hem! Härligt ska det bli och inte så långt efter så ska jag ha min inflyttningsfest , ska bli skoj :) Skola imorgon, jag orkar verkligen inte mer! Är så himla skoltrött, fast denna veckan är det iallafall tomt med prov och inlämningar, tack gode gud för det..  Jag längtar till sommaren & hoppas på att mina härliga sommarplaner blir av,  Adios!

Härligt

Idag har jag haft en otroligt mysig dag!
Jag gick med tjejerna och fikade , Ida sofia lovisa och sara! Tog mig en varm choklad och bara njöt av värmen. Sen gick vi till affären och köpte oss lite frukt och bestämde oss för att åka till sofia, mysigt var det först åt vi cheesecake som hennes mamma gjorde igår, och sedan så myste vi framför "Svensson Svensson filmen" och gullade med hennes lilla katt som är lika liten som en liten boll såååå söt!
Men jag får tacka för en underbar dag tjejer, de är alltid lika bra med er varje gång!
Nu ska jag strax gå ner för att möta älskling och hyra en film!

Bild 1: Jag
Bild 2: Jag, Lovisa & Sofia
Bild 3: Mina goda choklad
Bild 4: Ida och sara
Bild 5: Lille selma


123980-105   123980-107  123980-110
123980-108      123980-109

underbara älskade

123980-104

Härliga lördag!
Idag vaknade jag vid 9 tiden av att David åkte iväg på träning, jag somnade om snabbt igen och vaknade
vid 12 tiden. Så skönt att få sova ut! Idag är verkligen en sån där dag man bara vill ta det lugnt, och gå till Strandgatan för en kopp varm choklad & det är precis vad jag ska göra idag! Med Sofia,Lovisa, Sara och ida.. Mysigt när snön yrar utanför fönstret och man dricker en god choklad, mums! Sen ikväll ska Jag och david hyra oss en film är sugen på nån romantisk men det lär det inte bli om han får bestämma ;)  Ska göra mig iordning nu!
 

RSS 2.0