Ikväll

123980-1006
Då ser jag ut såhär!
123980-991





Valborgsmässoafton


Hejdär! Håller på och göra iordning mig förfullt inför kvällen, är iofs snart redan klar! Lite onödigt att börja klockan 5 kanske, men det har bara tagit mig en halvtimme att bli klar idag, rekord! Ha ha. Kvällens planer är att vara med Carolina, Lovisa, Sara, Ida , Simon och Mattias. Vi ska bara dricka och ha kul! Hoppas även på att D och hans vänner kikar förbi. Lägger upp en bild snart på hur jag ser ut idag!

Ha en skön valborg!


123980-991





- Gorgeous!

30727_e1_l.jpg30727_in_l.jpg

Jag måste faktiskt hålla med Sophie and the city när hon säger att dessa är "to-die-for", för de är de verkligen helt perfekta och rosa!
123980-991






Mmm!



Underbara light blue ska jag såklart dofta i sommar igen.. Den är ju så himla god, synd bara att flaskan är är så ful!

123980-991




Nationellt prov


Äntligen tisdag, var min första tanke när jag vaknade idag, eftersom att efter denna dag så skulle det vara ett litet lov som jag sett fram emot så länge. Mmm, och äntligen är skoldagen över. Den har varit tråkig och jobbig, vi började morgonen med nationellt prov i engelska, reading och listening. Det gick inte allt för bra tyvärr, men det är en himla tur att hon lägger ihop alla delar vi gjort sen och sedan sätter ett betyg, för det gick bättre för mig på den skriftliga delen. Får väl se hur det går. Jag har precis kommit hem från en biltur med älskling, vi var först bara ute och åkte lite tills han plötsligt fick för sig att vi skulle på älgsafari i hunneberg, det är han och Daniels grej! Det var lite kul faktiskt men vi såg inga älgar men däremot en räv! Vi ska ut nån annan dag när det är mörkare för då kommer de "små" liven fram. Ikväll har jag inga planer alls, tråkigt nog. Ska bara se på desperate housewives och duscha, måla naglarna, smörja in mig! Fy vad skönt, det behöver jag. Imorgon är det efterlängtade Valborg, som jag hoppas blir lika bra som förra året, vi kör på favorit i repris och är då såklart hemma hos mig då. Hoppas ni får en härlig kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen!

image1001image1002


123980-991




Åh!

123980-1000
Har ni sett vilken fin hund Stina-Lee hade på sin blogg! Underbar, undra fall dom blir jättestora? Om den var såhär liten hela tiden så är det exakt en sån sötis jag vill ha. Alfons eller Balou skulle den heta.

123980-991






I vår!

123980-997

Då ska man precis som Jessica Simpson, vara blond! Vad tur för mig som redan är det..

123980-991




Måndag!


Nu har jag precis kommit hem! Jag har varit i skolan, som inte var så fruktansvärt rolig. Sen åkte jag ut till Överby med Lovisa för att jag skulle på träff med mitt sommarjobb, det gick snabbt och sen gick jag och lovisa och kikade i affärer. Gick hem till pappa och hämtade min klänning, eftersom lena sytt på knappar. Den är jättesöt nu! Har tagit lite bilder på den, men den är enligt mig sötare i verklighet. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara med D.

Hörs!

123980-991




One Three Hill

Sophia Bush and Hilarie Burton
Jag hoppas inte att ni missade det! Idag var det extra spännande.

123980-991




Regnig söndag


Vart tog vårvädret vägen? Jag som trivdes så med solbrillor, vårjacka och ballerinas och efter skolan sitta och lapa sol på balkongen? Åh. Så typiskt bara för att vi är ledig i 3 dagar så kommer det vara regn varje dag. Skit i dee, på onsdag är det fest som gäller och då ska jag inte göra nått annat än att ha kul. Gårdagen var jättetrevlig, var med Sofia,Lovisa, Simon och Sara hemma hos mig och spelade Marioparty. Vid 12 tiden drog sig alla hemåt och D kom hit istället, vi myste och gick vid 2 och la oss. Idag gick vi upp vid 12 , spelade lite tvspel och jag gick sen hem till pappa och hans sambo för att göra färdigt min tunika/linne/klänning. Vet inte riktigt vad det är än, det är nog en lite längre tubtop som jag kan ha till tights, samma style som den som blev för liten bara att den är längre.  Blir nog fint till valborg, ni får se det när det är helt klart. Nu ska jag äta tacos och sen läsa lite.

PUSS
123980-991




Knep & knåp


Idag har jag spenderat min dag till att knåpa ihop en ja, egentligen skulle det bli en klänning. Åkte iväg och köpte tyg vid 12 tiden och började sy hemma hos pappa vid 3, min styvmamma var så snäll och hjälpte till fast jag måste faktiskt säga att det var jag som gjorde det mesta, hon sydde bara på knapparna. Men tyvärr så mätte vi lite fel, jag mätte efter en klänning som jag hade i somras, för den passar perfekt, efteråt kom vi på att fan det är ju RESÅR i och vi kunde ju inte sätta i det efteråt för det fattas ju fortfarande tyg. Men imorgon ska vi göra en ny, i ett annat mönster, fast fortfarande blommigt. Det är faktiskt riktigt roligt att sy , önskar att jag hade en egen symaskin, helst en rosa. Nu ska jag göra mig klar, Sofia och Lovisa kommer hit snart. Vi ska ha tvspelskväll, fy vad roligt!

Ha en trevlig kväll!

123980-991




Titta vad jag kan!


123980-994
Snygg va? Tyvärr blev den förliten runt bysten men den ska jag ge bort till systra min!:)
Imorgon ska jag sy mig en klänning/tunika, fast i en annan färg.

123980-991



Vår på strandgatan


123980-992
Läppglans ♥ Emelie123980-991





Night


Kikat på talang 2008 och precis kollat på Notting Hill med D. Vi har det lika mysigt som vi alltid har och ska alldeles strax gå och lägga oss, för imorgon har jag things to do på dagen, vad får ni veta imorgonkväll om det är klart. Lovisa har gjort en fin signatur till mig som jag ska börja ha i varje inlägg. Så nu är jag lika cool som de stora bloggerskorna. He he!                                   
         
123980-991




Praktik


Det härliga vädret har hållt i sig bra länge nu, det är jag fruktansvärt nöjd över. Däremot imorses så var det mulet, men som tur var så sprack det upp lika snabbt igen! Har ju inte skrivit nu på 2 dagar så jag får väl ta och berätta lite. I onsdags var jag hemma från skolan, jag gick ut och gick med D vid 11 tiden och vi satte oss på spikön för att lapa lite sol. Vid 1 gick vi hemåt och jag gjorde mig iordning för att möta Ida på Strandgatan. Väl där så hade vi bestämt oss för att ta varsin natchotallrik men då serverades inte det förs 4 så det var bara till att vänta. Vi gick till Betty Backs park så länge och gottade oss i solen och sen gick vi tillbaks. Satt där till 7 ungefär. På kvällen var jag med D. Igår åkte jag till praktiken vid 10 och dagen var ganska rolig, slutade vid 6 och på kvällen tog jag det bara lugnt.Dagen idag då, jag har varit på praktik hela dagen idag också, inte lika roligt idag. Fick plocka upp varor och göra om, fy vad tråkigt! Hade hellre stått i kassan hela dagen. Men så är det när man får testa på arbetslivet, det är det som är min mening med praktiken, känna på stressen, det tråkiga och det svåra men även ha kul! Nu är det inte långt kvar på praktiken men jag ska vara kvar i höst. Trivs ju ändå väldigt bra. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Sofia och Lovisa, om de vill förstås. Hade gärna velat grilla men jag tror det ska vara mulet imorgon..

Nu ska jag fortsätta se Talang 2008 och vänta på att älskling ska dyka upp!


RSS 2.0