Fredag/Lördag

Igår var vi hemma hos Lovisa, vi hyrde en film som inte alls var bra. Så vi stängde av den och satte på en annan film, den var helt störd & vidrig! Sen vid 11 tiden gick jag och Ida ut för att träffa Mikaela och Carolina som hade vart på nån tråkig fest i Strömslund, eller de tyckte inte det vart så kul iallafall. Så ialf, vi gick till max för att äta och kul vart det när det bara ploppade in fjortisar,haha! Sen drog vi oss till torget , Ida och Carro gick hem för att de frös och jag och mikaela blev kvar , vi väntade på Simon men han skulle inte ta bussen förens klockan 2 (klockan var 12). Så där satt vi och tjötade i en busskur, hade ingen annanstans att ta vägen, men det var rätt mysigt ändå. Sen ringde simon och sa att han skulle gå hem istället. Så det gick ju lite snabbare, men på vägen hände en massa massa saker som ja ,jag vet inte riktigt vad som har hänt exakt men jag tänker på dig Mikaela och hoppas allt blir bra v.   Senare mötte jag David och danjel och vi stod och pratade ett bra tag och Danjel var tvungen att vänta på sin bror så där stod vi i kylan och jag som hade mina kalla skor på mig. Sen fick vi äntligen gå hem & lägga oss i min goa säng och mysa!  Imorses så vaknade vi runt 10 tiden,gjorde oss klara för att träna, jag gym och david fotboll. Det var rätt lugnt på gymmet idag, inte alls mycket folk och skönt var väl det! Efter träningen åkte jag hem och träffade min syster och alessandro, godingen kan ju gå jättemycket nu :) Sen har jag lagat middag till mig och david, blev min specialare kycklingfilé med potatisklyftor och vitlöksås, så smarrigt! Så vi ska gosa hela kvällen, det blir ingen bio som planerat men vi kanske går och hyr en film eller så.

Hörs!


Värme!

Härlig denna vecka har varit alltså, sol varje dag. Underbart säger jag bara!
Igår spenderades dagen i skolan, helt ok. Sedan efter skolan hade jag tänkt att träna, men jag var så otroligt trött så jag vilade mig ett tag, sen när jag vaknade så var jag jättetrött och + att jag var hungrig och man ska inte träna när man är både hungrig och trött. Så det blev till att strunta i det. Istället ringde jag ida och vi gick ut och tog en glass och gick hem till Carolina för att hämta vågtången, men där blev vi kvar ett tag och satt i hallen och pratade.
Ida följde med mig hem och gjorde iordning mitt hår, det blev rätt bra men ganska rufsigt, så jag blev arg i morses på håret för att det hade gått ur och sen fick jag göra om men så kände jag inte för att ha så. Så jag fick skölja av det .. David kom igår kväll och vi myste hela kvällen framför efterlyst & insider. Sen var det sovdags, imorses så "försovde" jag mig och bestämde mig för att gå på nästa lektion som var matte, vi jobbade ingenting utan Hadi satt och pratade hela tiden, rätt kul. Efter skolan så tog jag farväl av Linda som kommer vara borta nästa vecka för hon ska till sälen och åka skidor, skitunge vill också ju. Sen så äre ju lov efter det så då kommer man inte träffa henne på 2 veckor, tråkigt! Sen så åkte jag hem och tog det lugnt sen har jag precis vart på stan med Lovisa nu och jag köpte mig en vit tunika eller ja det stod att det var det men den ser ut som en helt vanlig vit lite längre tshirt, behövde en sån till min "förklädesklänning" :)  Så det var min dag det. Ikväll ska jag hem till Lovisa och leka med henne och Sofia=) Ida kommer kanske lite senare också. 

Föresten, jag klarade matteprovet!
Det var 13 st som gjorde provet i klassen, 6 st fick IG, gud vad jag var nervös han
sa det innan man fick veta vad man fick:S usch!


Hörs!
Today:

Bytt namn



Måste berätta att jag skrev ju i ett annat inlägg att mikiss katt skulle heta Zimba, men det gör
den inte längre, fast den har gjort! i 8 månader, men mikaela har bytt namn på den till Fritiof.
Så sweet är han:)

Onsdag

Hej!
usch nu börjar jag bli riktigt trött, våren gör en faktiskt det tyvärr.
Idag var det en ganska rolig dag i skolan, vädret var underbart och alla var på bra humör. På bilden fick jag en massa beröm:) Först att min teckning var fin, sen att jag är "simpsonspecialist" och sen att jag börjar bli expert på att blanda färger:) Kul att man får sån beröm ibland, inte ofta man får det av den läraren.
Idag hade vi prov i PRM, gick inte som jag ville riktigt men det fick duga, det blir nog ett G iallafall! Efter skolan tog jag och ida sällskap hem i solen och jag hade mina snygga solbrillor på mig:) Kände mig riktigt vårig.
Efter skolan tog jag det lugnt , trodde att david skulle komma hit men när jag ringde honom var han i gbg hos sin syster och träffade mamma. Men han kommer strax hit:) Har även varit på stan och köpt mig en Tshirt-klänning. Ganska fin,röt vit randig:)  Nu ska jag vila mig ett tag och sen plugga på matte hela kvällen, har ett jätte stort prov i det imorgon! Önska mig lycka till.


Kul lista!

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: På bra humör faktiskt :)
Favoritgodis:  Choklad
Kläder just nu: Tights , blå "klänning" och en svart kofta
Musik just nu: Justin Timberlake - Losing my way (ingrodd)
Sommarplaner: Sola massa,bada, jobba, åka till Sunny Beach med Sofia, Systers bröllop/Amandas dop, göra massa kul med david och även med tjejerna:)
Hur många kuddar sover du med: 3st
Spelar du nåt instrument: Nej inte just nu, har spelat gitarr.
Morgon- eller nattmänniska:  Vet inte riktigt, gillar att vara vaken på natten, men har svårt att komma upp på morgonen men när jag väl är uppe är jag jättepigg:)
Vem är viktigast för dig: David
Bio eller promenad: Bio på höst/vinter, promenad på vår/sommar
Är du kittlig: Ja det kan man lugnt säga
Snarkar du:  Inte vad jag vet:)
Stjärntecken: Lejonet
Äckligaste insekten: Ormar är det hemskaste jag vet!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna läsa andras tankar!
Vad vill du jobba som? Frisör eller nåt inom klädbranschen.
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Aldrig.
Gillar du att sjunga?  Japp men jag kan inte ta en enda ton rätt.
Anser du att du är stark? Rätt så:)
Vad gör du om du får hicka? Drar in andan eller ber någon att  ta fram en guldtia och säga "om du hickar en gång till så får du denna" och då slutar man hicka för man koncenterar sig så på pengen.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar sommar sommar!  SUNNY BEACH! :)


Snodde denna listan från ida's blogg :)

Tisdag- glad!

Hej!
Just nu är jag superglad, jag har gått och väntat igår och idag på att de ska ringa från sommarjobbet om jag har fått jobbet eller inte. Trodde verkligen inte jag skulle få det när klockan slog 8, tänkte att det var försent. Men jaa dom ringde halv 9 och sa att de jättegärna ville att jag skulle börja jobba. Kanske börjar redan i maj, på kvällar och helger, KUL!:)  Idag har det bara vart ett sånt underbart väder, jag blir så glad! Skolan var rätt OK och förövrigt med, har vart med david och min syster har vart här en stund.
Nu ska det pluggas, har inte ens börjat än och provet är imorgon, synd där.
 
Kram&Puss
image262












sol, vår , härligt!

Våren är här, för att stanna hoppas jag! Har vart ett så otroligt fint väder idag & solen bara steker, jag och mikaela gick ute utan jacka förut och man frös inte. Idag var jag i skolan, det var väl någolunda skoj, eller ganska chillt med. Gick hem efter data lektionen eftersom mikaela så gärna ville att jag skulle följa med henne och hämta hennes nya katt idag,  Zimba heter han och är urgullig ;) Det var även jag som tyckte han skulle stavas med Z då, haha.
Efter vi hämtat katten så var vi hemma hos mickisen och lekte lite med kissen och så, men nu har jag åkt hem och ska hämta saker, ska sova där ikväll nämligen. Så det blir mys och godis ikväll framför 'Save the last dance' , ah en av mina favoritfilmer.


Carolina Gynning

image260

Hon är ju bara så otroligt snygg i sitt korta hår!
Och ser så mycket bättre ut nu än vad hon gjorde för några år sen.

Lördag-Söndag

Igår, då var det Lördag. Var på sibahuset med Lovisa och hittade ingenting där! så vi åkte in till stan där jag hittade mig en förklädesklänning på ginatricot, det var inte riktigt en sån jag ville ha men det fick bli den ändå!:) 
Skulle egentligen varit med tjejerna igår men det blev inte så, för jag var verkligen inte sugen på att sitta hemma som vi gör varje helg & ser på film. Så jag var med mikaela istället, eftersom tjejerna ville se på film så gjorde dom det själva hos Lovisa. Så jag var hos mikaela först hade trevligt och pratade om allt. Sen hade vi inte så mycket för oss så vi fick reda på en fest hos Marcus N i Strömslund. Så dit åkte vi med Simon och Jacob, jättetrevlig fest till en början men senare fram emot 12 tiden blev det ett (jävla) liv, behöver kanske inte ta upp här vad som hände exakt men det var iallafall 2 st som bråkade helt vilt inte ens en meter framför mig & det bara sprutade blod i hela köket, HELA köket menar jag då Väggar, alla köksluckor, kylskåpet, överallt! Jag & Carro(jacobs) fick städa allt! Eftersom alla andra jävla 14isar bara stod och tittade på, fjantar! Speciellt när dom säger att dom ska hjälpa till att städa men istället gick dom upp på övervåningen och satt där. 
Jaja, för övrigt hade jag iallafall en trevlig kväll med mikaela och carro :)

Efter festen så gick vi ner till stan & där träffade jag David och danjel som även oxå hade vart hos marcus men gick tidigare, tur för dom som slapp allt bråk. Menmen där stod jag och tjöta med dom ett bra tag sen gick danjel hem och jag & david för att prata lite med mikaela & co , sen gick vi hem och la oss!
I morses vaknade jag vid 10 egentligen men klockan var 11 eftersom man skulle ställa om klockan inatt, har en himla huvudvärk idag,  usch!

nej nu blev inlägget för långt, nu ska jag sluta.
Hörs senare kanske.

lördag

Näe, dom lovade 15 grader och sol idag men vad (fan) är det för väder om man tittar ut. Jo mulet och trist! Jag blir så trött på det. Ärsch, igår tittade jag och david på tv och hade jättemys. Sen idag så vaknade vi kl 9, bara för att han skulle på träning nu kl 10. Tråkigt!  Vid 12 tiden så ska jag möta Lovisa så ska vi åka ut till siba litegrann! Hon ska shoppa och jag ska kika lite, får inte pengar förens nästa vecka så just nu är jag pank, synd!
Ikväll blir det troligen mys med tjejerna, mamma ska iväg och festa eller nåt så då ska vi vara här ikväll!

Ha en trevlig dag

Fredagsmys

Dagen började med skola, känns som jag precis haft mig en helg eftersom jag först var ledig i tisdags och sen varit  'sjuk' i 2 dagar. Så det kändes som en måndag idag.  Det var sista dagen på våran temavecka, vi hade utvärdering och redovisning på det vi hade gjort. Men eftersom jag bara varit med en dag så var det bara för mig att "hänga" efter de andra :) Orkade inte gå på hela den sista lektionen för den var så otroligt tråkig, en kille från chalmers var där och berättade om klimatförändringarna.  Jag satt och stirrade på dörren i minst en halvtimme för att försöka bestämma mig för om jag skulle gå eller inte, tillslut gjorde jag det. Smsade Linda som inte hade något för sig så jag var med henne tills jag skulle möta David. Väl hemma så fick jag passa Alessandro i ca 2 timmar, det tyckte väl inte David var så kul så han somnade i mitt rum , haha stackarn! Vid 8 tiden bakade jag & david pizza, min del blev inte lika god som hans! Lite av en oturs dag idag, för det första det då att hans del blev mycket godare, och sen råkade jag slå i på nått sätt så hans armbåge slog i mitt öga (gjorde faktiskt jätteont), sen så när jag skulle göra min goda lökdip så var gräddfilen helt lös! åh, david har mobbat mig hela kvällen för det nu. 'Jävla'! :)  
Nu sitter vi och myser framför tven tillsammans & har precis sett klart på Legally blond, den är ju så söt!
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, har inga direkta planer så jag får se imorgon:) Skulle vilja gymma iallafall..

Hörs imorn!


jobbintervju

Idag var jag hemma från skolan -igen.
Vaknade vid 9 tiden och gick upp , duschade & gjorde mig klar. Jag & mamma bestämde oss för att ta kvart i 11 bussen ut till Överby. Väl på bussen blev jag gött stressad, eftersom att jag skulle möta snubben som jag skulle bli intervjuad av kl 11. Otur som jag har ibland så blev det broöppning, TYPISKT!
Men jag hann i tid, & mamma gick för att kika på skor till henne. Snubben kom några minuter över 11, och där var det även 3 andra tjejer som också skulle bli intervjuade. Väl inne så ville jag bli intervjuad först för att få de gjort, de andra tjejerna såg mest blyga ut, så nån måste ju vara lite framåt;) haha.
Han ställde en massa frågor och allt gick bra, han trodde att jag skulle få jobbet och tyckte att det såg bra ut, eftersom att jag går handel och + att jag kan teckenspråk :) Han började även ställa en massa frågor om hur det var att ha döva föräldrar och varför inte jag är döv osv, haha vadå nyfiken?  Snygg var han med , trodde ju att det skulle vara en gråhårig tjock gubbe på 50 bast, men nävars! Han var säkert ca 25 och brunt hår och bruna ögon, läckert;) Jaja hur som helst, han skulle ringa på Måndag eller tisdag om jag fått jobbet! Håll tummarna!

Efter intervjun så gick jag och träffade mamma på etage, hittade mig ett par skor på Scorett och köpte dom:) 
Behövde ett par vita tygskor! Efter det så åkte jag hem och bytte om för att åka och träna med min syster, vi körde ben/rumpa & mage, gött! Nej, nu är jag jättehungrig och mamma håller på att göra pasta med en hemmagjord pastasås, jättegod!

Hörs senare! 
 image256

Skoköp

image255
Idag hittade jag ett par tygskor på scorett.
Ett riktigt bra fynd må jag säga ;)

Kväll

Godkväll!
Här sitter jag och gör inte speciellt mycket, chattar bl a med david och så:) Han åkte nämligen hem tidigt ikväll eftersom han imorgon kl halv 6 ska åka iväg till Göteborg med körskolan för att halk-köra och jag hoppas att han klarar det:) Men efter att åkt med till Göteborg när han övningskört så vet jag hur bra min baby kör;) Bara längtar tills han får körkort så att vi i sommar kan åka ut till kusten , sola och bada ensamma:)

Idag har jag vart duktig och gymmat med Lovisa, vi körde på riktigt rejält idag eller hur Lovisa? =)
Eftersom hon var på en sån där Instruktörgrej igår så vet hon hur man gör på alla maskiner ,ordentligt, för att få resultat:) SUPER . Så nu kan jag med allt:) På vägen hem träffade vi David , så jag och han åkte hem och myste.

Imorgon ska jag vara hemma från skolan igen för att jag ska på sommarjobbsintervju på maxi kl 11, eller jag ska inte jobba där isåfall utan utanför och sälja jordgubbar , haha:) Önska mig lycka till!  Sen efter det vid ca kl 1 ska jag träna gym min syster på friskis, gött att träna så tidigt när det inte är lika mycket folk!

Seså gott folk nu ska jag hoppa till kojs!


i sommar

image254
 Vill jag ha en sån här bandeau-bikini i antingen denna röda eller
i marinblå färg, har inte bestämt mig ännu:)

RSS 2.0