Plugg & plugg

Måndag igen, lite tört!
Men skoldagen flöt på bra trots att jag var där mellan 8 och 4.. Var på teater och kikade på karl einar häckner när han pratade om klamydia osv. Äckliga bilder vill jag lova! vid 4 hade jag religionsprov, gick inte så bra men satsar bara g med tanke på att jag började plugga mestadels idag innan lektionen.

Har pluggat en del körkortsteori på datorn nu ikväll, ska forsätta! Imorgon blir det att övningsköra med Andy ist för att gå till skolan på förmiddagen, ska bli skoj!

Puss på er

Äntligen!


Äntligen är min studentklänning funnen & omgjord, ingen får ju ha likadan såklart;) Mer får ni inte se..

Helgen!

Okej, sorry för dåligt uppdaterande. Har vart en del att göra...
Hade mitt munliga i fredags, det gick sådär.. Skulle prata i 5 minuter och jag pratade i 3.49. Inte sådär superbra kanske, var jättenervös så jag glömde bort ungefär hälften av det jag egentligen skulle säga.. Men inledningen och avslutet var något jag hade tänkt på sa hon iaf.. Så det var väl ett plus.. På eftermiddagen tog jag Ida och Sofia en fika på strandgatan - sjukt härlig tväder! På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt och för en gångs skull gick jag och la mig tidigt!

Lördag, upp och jobba på överby! Gick bra, fick stå i provrummen hela tiden. På kvällen åkte jag lovisa och oskar ut till grästorp där ida julia och sandra var. Vi grillade och spelade spel, kul kväll! Sov över hos dejv sen, kulkulkul.

Imorse bestämde vi oss för att åka ut till överby för att käka frukost, höll på att krocka vid en utfart, SJUKT nära. En jävla tur att den andra bilen svängde undan. Kikade runt lite i några butiker sen drog vi oss till Grästorp för att kika in ett hus hans mamma har köpt. Sen åkte vi runt lite överallt, kul! Älskar att åka bil!
Nu ikväll har jag varit med Lill-Ida och Sofia, vi har kikat på Gossip girl, Wipeout och lite av söndagsparty med filip&fredrik-inte så bra. Gillar deras andra program bättre, detta e sjukt flummigt.

Nu ska jag plugga buddhismen & bara njuta av denna söndag. Denna veckan väntar en del plugg, körkortsteori framför allt!


Lipz




Perfekt kväll!

va?

Nationella imorgon?
Jag e lost, om jag e , att jag e - OOOOOOOOOOOOOOOJA!

....

01.18 - and it's all about school.. kill me


Studiedag

Fan vad gött!
Idag har jag ledigt, eller egentligen e det väl ganska mkt plugg jag har att göra idag men det gör jag sent ikväll istället. För nu har jag precis haft körlektion som gick väldigt bra, lite små justeringar bara sen blire bra! Nu ligger jag och ser våra bästa år, ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sedan träffa Sofia en sväng. Ska med henne till körskolan och sen åker jag till Göteborg och möter upp Lill-Ida och sen kommer även Fancie! Tar med mig kameran så vi kan ju hoppas på lite sötis bilder.

Veckan har förövrigt varit bra, har lämnat in projektarbetet/rapporten och gjort klart livsmedelsarbetet och turismarbetet. Så det känns som en liten lättnad, nu har jag muntligt på fredag, måste göra klart mitt manus ikväll så jag kan öva in! Ska prata om rökning och grupptryck! kan bli intressant;)

Astråkigt

Sjuuuukt trött, skulle kunna gå och lägga mig nu och sova ända tills imorgonbitti, helt seriöst! Huvudvärken dödar mig.. Slutade med att jag sov hos D inatt, askul.. Låg och pratade i några timmar så jag somnade nog inte förs efter 5 nångång. Imorses chillade vi och sen körde han hem mig. Ida kom hit vid 2 tiden, har grejat med projektarbetet som typ är klart. Vi måste bara göra lite småsaker imorgon innan vi lämnar in det. Jag lovar att projektarbetet är det tråkigaste jag har gjort under hela min skoltid, sjukt onödigt och sjukt törrt. Men nu e det iaf klart, kommer säkerligen få göra om vissa saker men skit i de. Denna veckan som kommer är sjukt fullspäckad!

Ikväll ska jag göra klart ett Powerpointarbete om Malaysia som ska redovisas imorgon. Även göra klar en infrastrukuruppgift i samma ämne. Sen börja att skriva på mitt PM som jag ska ha till det muntliga i svenska på fredag.

Måndag-lämna in projektarbete och göra redovisning i turism. På kvällen plugga till IOV
Tisdag- Uddevalla med klassen och lyssna på facket från 08.30 till 16.00 . Kvällen - plugg till IOV & skriva PM
Onsdag- Lediga från skolan, körlektion 08.50-10.05 sen till Dreamnet med Julia och våra baldejter för att de ska testa smoking.  Kvällen plugg
Torsdag - Körlektion 12.35. Prov i Inköp och varuhantering, göra klart ett arbete i textila material. På kvällen förbereda mig inför det muntliga i svenska B.
Fredag - muntligt i svenska b, LEDIG TID på kvällen - YES!

Som ni ser har jag en del att göra, allt e bara pluggpluggplugg. Det är tragiskt men det e bara att tänka på magaluf som e om exakt en månad på torsdag. Jag längtar så jag dör snart, hela klassen e sjukt pepp! Kommer bli en helt galen resa.

Snart ska jag träffa Lollo, vi ska ta en prommenad och sen hem till henne för att greja med Powerpointarbetet, gaah. (Gossip girl ska hinnas med också).


Saturday night

Gött trött alltså. Har varit en härlig dag! Helt fullspäckad..

Jobbade halv 12 till halv 4, askul! Sen gick jag hem för att äta och sola på balkongen(somnade) asskönt. Fick lite söta fräknar.. Sen kom Sofia vid 5 tiden, vi myste på balkongen sen var det dags att möta Lollo. Vi gick bort till en gräsplätt vid stor kyrkan och spelade kubb med massa 92or. Sen kom lill ida och lill fanny! Även Elin och Carro, askul! Vårat lag vann såklart ;) trots att vi mötte alla teknikerna! haha. När det blev för kallt drog vi bilen några varv sen blev det grillhouse för de som skulle äta. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra en rulle hemma hos Lill-ida. Jag Fanny Sofia Carro Elin Lollo och Lill-ida såklart. Asmysigt! Blev date-movie, så det var en del skratt vill jag lova. Sen satt vi och pratade och skratta åt allt och inget. Kom precis hem! Imorgon ska jag egentligen övningsköra, men frågan e om min syrras kille kommer hit. Har inte hört något av dom så vi får väl se, som vanligt lär det väl inte bli ngt. Men projektarbete ska lösas imorgon, ska vara helt klart på måndag..

Godnatt mysisar.


Elin Kling


Spring


Onsdag

Tentan i teckenspråket gick galant! Vissa småfel möjligen men vi får väl se vad jag får för betyg, skulle få ett mail så snart som möjligt. Det flöt på bra och man kan nästan säga att jag och hon blev homiesar. Haha! Daddy körde mig tillbaka till skolan sen, hade religion och personaladministration. Sen tog jag och ida en prommenad in till stan, jag gick till pappa och vi åkte till Uddevalla. Där hämtade jag min klänning, så fin så! Längtar som ett djur nu, det märks att det e nära! Igår betalade jag resan och idag hämtade jag klänningen. KUL!

Ikväll skulle jag egentligen lekit med Carolina, men jag vet inte om jag har tid för det faktiskt. Känns som man måste prioritera skolan nu i slutet. Har ett turism arbete som hänger över axlarna på mig, tänkte försöka få klart det ikväll så jag kan lämna in det imorgon. Puss på er.


Det omtalade fönstret


Jag får inte nog av Halmstad

men jag vet att ni vill se...


Skola!

Javisst är det så, skolan har kört igång igen och jag  e väl inte så pepp som jag sa igår. Men vi kan ju låtsas! Eller egentligen hade det varit bra om jag var pepp för det är äckligt mycket att göra just nu. Projektarbete, prövning i teckenspråk imorgon, nationella (muntligt och skriftligt), religionsprov, inlämning i både textila material och livsmedel. hmm, har säkert glömt något. Jag vet inte, men jag orkar inte iallafall. Teckenspråket är väl det jag e minst oroad över, åker till Vänersborg  imorgon och har prov i en timme. Det jag ska kunna är
- Se en film på teckenspråk och kunna berätta vad den handlar om och svara på frågor efteråt.
- Hela alfabetet.
- Berätta om mig själv och mitt liv i 3 minuter framför en kamera
- Ställa 5 frågor till läraren
- Kunna svara på 3 frågor som hon ställer till mig

Askul! det kommer gå galant ;) Kul att man inte e nervös inför ett prov för en gångs skull. Det bästa av allt är att läraren är döv. Grymt! Efter det så ska jag åka till skolan igen, ha några lektioner, sen åka till Uddevalla med min far för att hämta balklänningen, sen på kvällen ska jag leka med Carolina! ♥

Dagen idag då, började med Religon, sjuuuukt törrt. Sen hade jag svenska , lika tråkigt. Sen håltimme i 2 timmar , SKÖNT! Sen hade jag bara en lektion vid datorn, chill chill. Sen drog jag lovisa ida och oskar till Elmby för jag skulle boka in några lektioner. Efter skolan chillade jag och åt pizza med Lollo, sen drog jag te jobbet och jobbade i en timme! Skulle bara städa och stänga butiken. Sen träffade jag Ida M en sväng och nu sitter jag här och väntar på dubbelavsnittet av desperate housewives.

RSS 2.0