Mosters älsklingar


Got talent - Rappin' granny


haha, skit inte i att kolla denna. Så jävla kul! hahaha

Mange Schmidt - Jag Talar Ut


Mange gör det lika bra som vanligt

Halva lovet ...

har tyvärr gått och jag blir deprimerad. Vill inte ha skola, orkar inte med det! men nog pratat om skolan, ska njuta av de sista dagarna av min ledighet.

Igår gick jag hem till mikaela vid 7 tror jag. Där var Eva och Johanna, efter en stund kom även Alicia. Haha, vi busade rätt rejält och hade skoj! haha, efter en stund fick vi nog av busandet och gick ut för att kika på skitungarna utanför Swania, mycket roligt måste jag säga. Att man har varit sån själv gör mig rädd. Men den tiden är förbi;) Tack och lov! Efter det gick jag och mikaela hem till henne och satt och kikade på tv & snackade skit ,så som tjejer gör. Men efter en stund blev vi allt för trötta, tror vi somnade vid 2. Vaknade vid 11 i morses då gick vi upp och kikade på tv och sen gjorde vi oss iordning för att åka ut till överby. Väl där fick mikaela shoppat en hel del presenter och jag var bara med som sällskap. Sen tog vi oss lite käk på Donken. Efter det åkte vi hem och jag gick till mig. Sen har ja bara varit hemma och tagit det lugnt, mötte mikaela vid 8 för att få mina saker och så satt vi lite på torget och i väntan på simon räknade vi ut hur många syskon jag egnetligen har: 12 st det är illa alltså!  fast då är 5 st syskon och 7 stycken styvsyskon. Det är fan sjukt och så kom vi fram till att om alla dom ska komma på mitt bröllop om alla har 2 barn var + mina föräldrar och övriga i min släkt skulle vi vara 60 st på bara min sida. Det bilr nog ett dyrt bröllop må jag säga. Efter en stund kom Simon och jag gick hemåt och kikade på Heroes.

Snart ska jag göra sällskap med John Blund, trött!

Tisdag

Hoho, igår hade jag och lovisa yatzykväll :) Mysigt. Så kikade vi lite på tv. Senare kom min D och vi såg på deal or no deal.  Efter att ha vunnit mot honom i yatzy så gick vi och la oss. Vaknade vid 12, då gick jag upp och gjorde mig iordning och vi åt frukost. Sen vid 2 gick jag ner och mötte Mikissen, Alicia, Johanna, Sara och Eva. Vi gick till strandgatan och tog en fika och satt där i 2 timmar tror jag. Sen gick Alicia hemåt och Sara med. Vi andra gick till stan och kikade lite, fick köpt mig en tshirt och svarta benvärmare. De andra fick oxå köpt sig lite. Nu så gick jag hem och har lagt över bilder/filmer från förr förra helgens galaj. Filmerna kommer garanterat upp på bloggen sen, när vet jag inte men i helgen kanske! Hihi. Nu ska jag packa saker,ska över till mikaela och mysa med tjejerna och sova över där sen.

Hörs imorn, eller kanske gör ett inlägg hos Mikaela sen om det tillåter;)!

En dagens!

Dagens låt: Chris Brown- Wall to wall
Dagens frisyr: Nedsläppt med en inbakad fläta i luggen
Dagens smink: Fondation, solpuder och mascara
Dagens klädsel: Svarta strumpisar, svart kjol med hängslen och vit tshirt
Dagens planer: Fika med mikaela, johanna, eva, sara och Alicia, sen en lång runda på stan. Kvällens planer är mys med Mikaela, tror även Johanna & de andra ska vara med.
Dagens vill ha: En ny klocka!
Dagens drog: Cigg
Dagens köp: Vit tshirt med tryck, svarta benvärmare
Dagens mat: Frukost än så länge och fika.
Dagens mående: Glad och pigg

Höstrusk!

Fy farao vilket väder! Kunde det inte varit lite bättre, hellre sol och kallt! Så man kunde ta sig en skön höstprommenad som jag hade tänkt mig. Får hoppas att det klarnar upp i veckan. Ska se till att gå och simma någon dag nu i veckan, sola och basta! Vore sjukt skönt. Får se om någon vill hänga på;) Bowlas ska även hinnas med, troligen på torsdag och på onsdag ska jag leka med mikaela:) Får se vad vi hittar på. Tror hon ville shoppa. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, fläskfile:) mumma. Ikväll blir det bara hemmakväll med D tror jag, ska se på prison break med! Imorgon far D till gbg för att jobba i sin systers lägenhet.. Så mys med honom blir det iinte förens i helgen så ikväll ska jag passa på och njuta! :)

Spelkväll

Har haft en riktigt trevlig kväll, Sofia & Lovisa kom hit & vi hade Yatzykväll.
Riktigt kass var jag idag och förlorade alla gånger vi spelade. Men mysigt
hade vi! Vid halv 10 gick tjejerna hem och min D kom hit och vi har oxå tagit
oss en spelrunda och sen har vi bara suttit och pratat om allt. D är verkligen
det bästa som finns! Nu ska jag nog lägga mig och mysa med honom:) Natti!


Happy

123980-651

















Söndagstrött

Usch vad jag är trött idag! Har legat i sängen och dragit mig hela dan med min D.
Igår lekte jag med Sofia, vi var en sväng på en fest som inte alls var rolig utan mest bara var pinsam. Så vi gick hem och kikade på film istället, en prinsessas dagbok 2. Pratade även om att resa  utomlands, vill SÅ ha sommar nu. Hur ska detta gå, vintern har inte ens börjat? Ikväll blir det nog lugnt, Sofia är påväg hit och ska hämta lite grejor som är hennes. Ska höra om hon vill stanna ett tag och se film . Bye

Ja, tack!


Hösten är här som vi alla vet eftersom vi ställde om klockan 1 timme bakåt inatt. Vi går mot mörkare
tider och jag tycker inte alls om det! Suttit och kikat på utomlandsresor hela dan känns det som.
vill åka nästa sommar med ett gäng, men vart & med vilka återstår att se. D är iaf ett måste

Kikat på Mallorca - Palma Nova & Magaluf. Verkat hett:) Som ni ser på bilderna.

Fotografisk Bild

Längtar så tills vi ska få jobba med enskilt arbete i fotografisk bild, har några sjukt bra idéer. Just nu när jag tänker efter , vad kul det måste vara att va fotograf är inne på en tjej som heter Therese hon tar massa snygga bilder. Tänk om man kunde vara så duktig! Häftigt. Även om jag inte ens i närheten kan ta så bra bilder så har jag iaf några bra ideér och har 2 "modeller" jag ska prata med om ett tag och se om dom vill ställa upp. vet inte när vi ska börja med det arbetet men vi är ju inte ens klara med grupparbetet. Men jag längtar!!  
image239
















Läckerbit


Matthias var också sjukt bra igår och självklart snyggast , men han kunde ju
skippat de vita byxorna men det hängde väl ihop med temat , eller nåt?
Bilden är från förra veckan

Må Bäste Man Vinna


han lyckas varje gång och igår, med en av mina favoritlåtar -Imagine gjorde han
nog  det bästa framträdandet någonsin. Jag började nästintill gråta så bra det
var, han måste vinna.

Lördag och äntligen lov!

Hoho! Äntligen är det efterlängtade lovet här, shit undra hur många det inte är som väntat på det här.
Igår hade jag prov som första lektion , samhäll-massmedia. Det gick faktiskt bra! Åh, håll tummarna för ett VG nu. Då måste jag nästan vara garanterad det i slutbetyg, fick ju det på förra provet. Efter det hade vi håltimme i 3 timmar typ, eller egentligen inte men nu blev det så. Satt och spelade Yatzy i cafeterian med Carolina & Ida. Carro vann såklart de 2 första gångerna och sen vann jag:) ahaha, jag fick YATZY. Efter det hade vi projekt och företagande och sen näthandel och jag stannade och jobbade med mitt arbete , var kvar i skolan ända tills kvart över 4:O det är nog det längsta i mitt liv. haha. På kvällen myste jag och david, helt underbart. Jag älskar dig så♥ I morses åkte han iväg för att sitta i lottboden med marcus (Fotbollen) . Så jag har legat i sängen och kikat på tv hela dagen. Hade egentligen tänk att följa med Carro, Ida, Elin och jennifer för att bowla, men hade lovat att träffa Sofia idag med och 6 st på banan hade blivit för många. Menmen:) Vi ska kika på film och bara vara, skönt!


RSS 2.0