Sunny Beach

Jag orkar inte riktigt skriva om alla dagar eftersom jag inte minns exakt ,haha men så är det. Men ett långt inlägg blir det iallafall =)

Vi åkte dit på Tisdagen 7/8, vid 5 tiden gick flyget. När vi var framme var klockan ca halv 9 i Bulgarisk tid. Tog skit lång tid innan vi fick väskorna, väl framme vid hotellet var klockan 11 tror jag. Jag och Sofia tog varsin dusch och gjorde oss iordning för att gå ut. Vid 1 bar vi oss iväg, eftersom ingen utav oss hade varit där tidigare så var det ett stort problem att hitta in till själva "stan" även fast det egentligen var jättenära. Vi tog världens omvägar och hamnade i en massa gränder som var superläskiga. Tillslut hittade vi Lazur som alla pratat om och som skulle vara så otroligt roligt. Gick in och tog varsin drink och dansade, men när vi väl började dansa kom vi på vilket vidrigt ställe det egentligen var. Vi var omringade av sliskiga bulgarer som tog på en överallt, antaligen för att vi båda är blonda. Usch var våran enda tanke och vi gick ut där ifrån och begav oss istället till det andra kända stället vi hört talas om " Las Palmas". Där var ett himla röj och där hittade vi trollhättekillarna, Joel, Mikael, Micho och Alex. Även en massa annat roligt folk, stället bestod typ endast av svenskar och norskar, superbra! Där dansade vi hela natten fram tills det blev strömavbrott i hela sunny beach, haha, det blev helt kolsvart och man såg inte nått. Men sen började det ljusna ute och då begav vi oss hemåt. Vad kan klockan varit? halv 7 kanske. Det är Sunny Beach.

Eftersom vi hade det så bra på Las Palmas blev det nästan det enda stället vi gick till och grannbaren som hette Fenix var också ett riktigt partyställe, där dansade vi för det mesta eftersom det var lite större. I högtalarna pumpades det mest svensk musik och R'n'b och det var ju hur bra som helst! Träffade en hel del människor, förfestade med massa killar från Lund , vi skulle till deras hotell en kväll. Vi letade i ca 2 timmar, så "lätt" är det att hitta i SB alltså. En annan kväll träffade vi ett gäng tjejer och killar från Båstad.. Även några killar från Västerås som jag fortfarande har kontakt med. Riktigt kul när man kan hålla kontakten så.. En kväll var vi även på ett ställe som hette Olé Olé , med några killar från Ängelholm. Där var servicen så sjukt dålig så dit gick vi aldrig igen, tog ca 45 minuter för servitrisen att fixa våra drinkar och allt vi skulle ha, det gillade vi inte!

Självklart gick vi även till stranden några dagar och pressa, men det blev det inte för mycket av eftersom vi gick ut varje dag så blev man så sjukt trött så man orkade inte ligga i solen. Maten där var så äcklig så det gick verkligen inte att äta, vi åt inte en hel måltid en enda gång och då är det illa! Vi testade nog på det mesta, men inte ens mcdonalds gick att äta.

Sista kvällen hade vi nog roligast, då förfestade vi själva på balkongen från 10 till 12, träffade på våra norska grannar som vi inte ens visste att vi hade förens då. Gick till Las palmas och var där hela natten, dansade och drack Cosmopolitan som var min personliga favorit. När solen började gå upp stängde dom på Las Palmas då var nog klockan 6. Gick hem till Trollhättekillarna och störde dom i 2 timmar och då var klockan 8 på morgonen, sen var vi tvunga att bege oss hem till vårat hotell som bara låg ca 100 m därifrån. Vi packade eftersom vi inte hade gjort det innan. Sen kom bussen och hämtade oss vid 10 tiden. Då var det på med solbrillorna och bara göra ett försök att sova, men om vi lyckades kan ni själva lista ut. Hemma i Sverige var vi vid 3 tiden och då var det raka vägen till svensk mcdonalds och det var nog det bästa med att komma hem, mat!

Jag hade vilket fall en underbar vecka med Sofia. Trodde inte det skulle vara roligt att "bara" åka 2 personer. Men man träffade så mycket nya människor så det räckte att åka 2 st. Jag ska tillbaka någon gång, jag vet inte när men det ska bli en nästa gång för så sjukt kul hade jag.

Dag 1 :


Dag 2 :


Dag 3:


Dag 4:


Dag 5:


Dag 6: Blev det tyvärr inte fler än 2 bilder eftersom kameran dog.


Dag 7:


Tillbaka

Som ni har märkt så har jag haft ett långt uppehåll från bloggen. Har hunnit göra en hel del saker under den tiden. Varit i Sunny Beach exempelvis och det hade jag tänkt att lägga upp lite bilder ifrån idag. Skolan har även kört igång och det är väl inte allt för roligt.. 


- 4/8 , våran dag!

Idag har det varit min födelsedag och min och david's 2 års dag. Skriver om den imorgon, är så trött!

Godnatt ♥

- hej

Hade svårt att sova inatt, min gos sov ju inte hos mig:( Han har gjort det nästan varje dag sen innan sommarlovet började. Töntig jag är men så är det, haha. Sov ut idag, åh så gott! Gick till stan vid 4 tiden och köpte mig en fondation, solbrillor och ett halsband. Precis vad jag behövde:) Vid 6 kom min far och hans tjej hit och vi fikade och jag fick pengar i present, alltid bra att ha.. Har precis varit borta hos systers katter, idag glömde jag det minsann inte!:) Snart ska jag träffa mikissen en stund..

Imorgon åker jag till Göteborg, ska träffa david där på centralen. Vi ska leta efter en adidaströja som jag ska få i present av honom :) Vet nämligen vilken jag vill ha , men den finns inte här. Sen ska vi sova över hos hans mamma, ska bli mysigt. Kommer hem på fredag eftermiddag.


- 1 augusti

- datum: 1 augusti
- dag: Onsdag
- tid: 20.52
- humör: Rätt glad, men trött.
- kläder: Jeans, vitt linne och ett långt halsband
- väder: Halft molnigt, lite sol ibland.
- har: varit på stan idag och småshoppat
- ska: träffa mikissen en stund snart
- vill: att det ska vara bra väder de sista dagarna i sverige innan jag åker:)
- måste: ingenting faktiskt.
- borde: inte sitta vid datorn!
- nu: ska jag sätta på lite musik.
- imorn: åker jag till gbg
- längtar:  till bulgarien!!!

- min dag

Idag har jag inte gjort mycket, david sov över här som alltid och åkte till Göteborg vid 3 tiden för att han ska jobba där i några dagar denna veckan. Då började det åska, usch vad jag hatar åska! Livrädd låg jag under täcket och väntade tills åskan var över. Tillslut försvann åskan och det blev sol istället:) Det gillar vi. Mötte ida vid 6 tiden och vi hade bestämt oss för att fika och såklart blev det strandis ♥ haha. Där satt vi tills 9 tiden och gick efter det hem till mig och myste. Tjötade mest:) som alltid. Vid 11 gick hon hem och jag hoppade in i duschen. Då fick jag panik, jag hade glömt att mata systers katter! katastrof nu hade dom nog börjat käka tapeter, på riktigt!  Flög ur duschen och sa till mamma att jag måste iväg till katterna men snäll som hon är tyckte hon inte att jag skulle behöva gå ut med blött hår;) så hon cyklade iväg själv , stackarn!

Imorgon har jag inga planer på dagen, men fram mot kvällen kommer min käre far och hans flickvän hit och dom ska få sig lite tårta i utbyte mot presenter:) haha, dom är nämligen inte hemma över min födelsedag. Så det får bli i förskott, efterskott gillar jag inte! haha.

Godnatt ♥

7 dagar kvar!


RSS 2.0