14 suger


Alla minns väl den här filmen. Har precis kollat klart på den och mesig som jag är börjar jag faktiskt att lipa i slutet på denna B-film. Haha men den är ju ganska bra ändå!

Fråga Olle




Idag kommer han till vår skola eftersom vi har sex och samlevnadsvecka. Ska bli lite skoj:) Så idag är praktiken inställd, börjar om 20 minuter. Efteråt ska jag nog ta mig en tripp till stan och se om jag kan finna något fint. Hörs ikväll!

Kylie Minogue- In my arms




Nytt nytt nytt! och bra:) Tydligen lite inspierat av Robyns "You can't handle me" som oxå är bra!

Tuesday



Dagen har varit bra! Skolan började med att vi såg "Hata Göteborg" i Aulan.Själv tycker jag att den är skitbra även fast den är sjukt B. Efter det hade vi lunch, svenska och småföretagande. Sista lektionen hade vi Stins och fick skriva om praktiken. Sen åkte jag hem, har vilat och även träffat Lovisa en stund för hon skulle käka på Max så jag gjorde henne sällskap;) Sen har jag kikat på Gossip Girls, har väntat hur länge som helst på att den serien ska börja! Samtidigt som jag läste första boken tror jag bestämt det var. Skitbra var det iallafall! och att han som spelar Nate är snygg gör serien bara bättre! Nu kikar jag på " I huvudet på Gynning. D är påväg hit och jag tror vi ska se på " På smällen" sen. Godnatt!

2900 happiness


Antar att ni alla har hört denna låten på reklamen till 2900 Happiness som började
idag. Riktigt bra är den! Missade tyvärr första avsnittet men imorgon så!

Dåligt


Sjukt kasst av mig att inte ha bloggat nåt i helgen, men jag har verkligen inte haft någon lust. Praktiken tog kål på mig och jag var trött hela helgen. Kul har jag iaf haft de 2 första dagarna på praktiken, fått testa på en hel del som att packa upp varor, fylla i följesedlar, galja, märka varor, hänga ut kläder, hjälpa kunder och svara i telefon. Ja det var väl det mesta av det jag har gjort. I fredags åkte jag hem med Lovisa & hennes familj, skönt att slippa ta bussen när man är helt död. På kvällen kom D över och gjorde mig sällskap. Lördag hände inte så fruktansvärt mycket, chillade hela dagen och var med D på kvällen. Orkade verkligen inte gå ut eller nått, men ibland är det skönt att vara hemma en hel helg oxå. Igår träffade jag Sofia på en prommenad och sen på kvällen tog jag det bara lugnt, grejade med datorn som jag har fått hem. Min stenålders dator kraschade nämligen i torsdags så nu har jag fått min systers:) Det enda som fattas nu är ett par nya högtalare & en bas (ett måste). Iofs är det ganska bra ljud nu men ändå..

  123980-814

Snoop Dogg - Sexual Eruption


Egentligen är det inte denna låten jag vill spela upp. Utan det ska
finnas en med Robyn som är sjukt bra. Om ni går in på Perez Hilton's
 blogg så finns den där. Men denna funkar också!

Hemma


precis, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag ute på Gina. Slutade efter 6 nångång. Hade en jättebra dag och personalen var great! Mycket att göra men det är bara bra, ont i fötterna har jag med. Det var nog det enda minuset idag.  Ikväll ska jag bara koppla av och hoppas på en riktigt skön fotmassage av D. Imorgon börjar jag klockan 10 igen! Hörs imorgonkväll

Pirrigt


Idag börjar praktiken, nervöst som bara den!!
Men det är så det ska vara, de kommer nog ta
hand om mig bra. Får jag hoppas iallafall.
Börjar nu om 25 minuter, ska ta bussen om
10 med Oskar. Slutar klockan 6 så vi höres ikväll!

Ny design!

Nu har jag äntligen en ny design på bloggen. Visserligen var den förra headern fin med. Men kände för en uppdatering. Och tack vara Lovisa så har jag nu fått det. :)

Trött


Var hos pappa en sväng nu på eftermiddagen, inte träffat han på ett tag så kände att det var dags:) Trevligt trevligt. VAr där nån timme & efter det följde lovisa med mig till stan. Köpte mig en scarf/sjal på Gina och en ring på JC. Nu börjar jag bli lite pirrig inför morgondagen, men är säker på att det kommer gå bra! Ska luncha med Oskar nångång vid 2 tiden. Nu håller Lovisa på att göra om min blogg btw. Ni får se resultatet lite senare ikväll, tyckte inte denna blev så snygg så jag har redan tröttnat:) Hörs sen!


Byter namn igen?

image810

Enligt mig går han lite för långt nu när han ska byta artistnamn igen. Det är ju inte direkt första gången. Som producent kallade han sig Sean "Puffy" Combs, när han inledde sin karriär som rappare ändrade han till Puff Daddy. Sen P. Diddy, och under 2005 tog han bort P:et och började kalla sig enbart Diddy. Och nu ska  han ändra sitt artistnamn till Sean John. Snyggt men nu borde det ändå var det sista.


Nytt


Michael Jackson & Akon - Wanna Be Startin' Somethin'


Vilken sex and the city karaktär är du?

image809
CARRIE
You're quirky, witty, and every guy's perfect first date.
jag gjorde testet på på facebook:)



Onsdag

Idag är jag så sjukt trött, vaknade kl halv 8 och gick cyklade iväg till körkortsteorin. Väl framme kände jag att min huvudvärk bara blev värre och värre, Så jag bestämde mig för att gå hem efter körtsteorin. Hade ändå en håltimme på 3 timmar men jag somnade och vaknade inte förs 12 och det var då jag började. Skönt att vara hemma idag iallafall. Imorgon börjar praktiken och jag är SÅ nervös! Vi får väl hoppas på att dom tar emot mig bra:) För kul ska det bli.


RSS 2.0