Love!


Myskväll


Har precis myst med tjejerna, som vanligt! haha. Vi har kikat på greys anatomi och chillat. De gick precis hem, men nu ska jag gå ut och gå med jessica en sväng, blir nog ingen långprommenad för det orkar jag inte. Vi var på långprommenad i morses, gör mysigt och skönt för det var fint väder. Idag har jag även varit med D på överby, han käkade på eat och jag tog mig en fika bara. Imorgon har jag fullt upp hela dagen, ska på prommenad på morgonen och sen ska jag till överby med Lovisa, sen banken kl 3 och på kvällen blir det lipz med brudarna! Även grästorparna, kul!!

Puss♥

Tisdag


En heldag i Göteborg med min syster idag, gör mysigt! Åkte dit vid 10 med Andy(hennes kille), gick runt och kikade efter halloween kläder till henne. Men hittade dock ingenting hon ville ha , hon är kräsen - precis som sin lillasyster! Åt kinamat och kollade i alla möjliga affärer. Hittade mig en kjol som jag dock inte vet om jag ska behålla. Får prova lite imorgon och se om den är något att ha. Vi tog vägarna förbi espressohouse och köpte oss varmchoklad och hon chailatte, satte oss på tåget som gick kl 4. Nu har jag precis varit på bio med Sofia och Lovisa, High school musical 3. Skit bra!! Den bästa av de 3 iallafall. Skulle egentligen träffat Jessica för att kika lite Astrid Lindgren filmer, men jag är på tok för trött och ska gå och lägga mig på momangen! För imorgon bitti väntar en prommenad med henne istället.

Så Godnatt mina vänner, sleep tight! ♥

Höstlov!


Hey! Igår var en bakis dag, eller egentligen var jag inte speciellt bakis. Bara trött, och ville ligga i sängen hela dagen. Precis vad jag och D gjorde. Då menar jag hela dagen! Gick upp vid 6, då åkte D hem och hämtade saker. Sen kom han och hämtade mig igen, då åkte vi ut till maxi och köpte godis och sånt. Kikade på hål i väggen och parlamentet. Sen myste vi bara, gick och la oss vid 11 eftersom D skulle upp och jobba idag. Nu sitter jag här, har precis kikat SATC filmen. Åh vad jag älskar den, skulle kunna se den nu igen. Idag ska jag och Lovisa ut och gå runt kanalen, ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Kanske träffar Sofia och Lovisa, vem vet?


Lördag


Hello! jag sitter hemma hos Lovisa, vi har förfest. Jag, sofia, Carolina, Sara och såklart Lovisa! Förlåt att jag inte bloggat idag. Men jag har jobbat, 13-17 . Det var ganska OK. Jag fick ioförsig bara städa idag. Nu förbereder Lovisa plattången och solpudret, för om en kvart ska vi ta taxin till Vokalen eller Olearys, vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Det blir iallafall party.

Ha det så trevligt mina vänner. För det ska jag ha! ♥

Tjockt blont hår!

Det var någon som hade kommenterat, såklart anonymt att den tyckte att jag hade fint hår! Och undrade om jag slingar på salong, vad jag använder för shampoo och hur ofta jag slingar. Hon ville även att jag skulle blogga om det. Inte riktigt min grej kanske men Okej!

Ja, jag slingar mitt hår på salong, eller jag har inte gjort det förut men jag har börjat med det nu. Fast då har jag gått hos frisörskolan, så det är elever som gör det på mig. Eftersom att jag inte tycker om att gå till en riktigt frisör och klippa mig, för då klipper de av minst en meter nej men ungefär! De lyssnar aldrig på kunden. Men på frisörskolan där är det andra bullar, det är ungdomar som klipper så de vet ju hur hemskt det är att klippa håret. Åtminstånde om man håller på att spara ut det. Shampoo använder jag verkligen inget speciellt! Jag tar det som luktar gott och eftersom jag har så tjockt och långt hår så köper jag inga dyra grejer eftersom det ändå tar slut så snabbt. Men mitt hår håller sig tjockt och fräscht ändå! Men när jag var hos frisören nyligen så tyckte hon att jag skulle köpa ett "gel" shampoo som är bra för torr hårbotten vilket jag tydligen hade. Så det ska jag slå till på nu så får vi väl se om håret blir vackrare. Hur ofta jag slingar beror lite på, Jag har ingen hemsk utväxt, den är ganska ljus så jag behöver inte slinga det så himla ofta. Men jag gör det med jämna mellanrum iallafall.



Shoppoholic


Mycket möjligt. Lönen kom idag, åkte direkt ut till Överby med pappa och köpte mig sex and the city-the movie. Sen gick jag över till MQ för att träffa Carolina, hon visade mig den nya kollektionen och jag köpte mig en topp. Däremot inte den jag bloggade om, den passade mig inte alls. Sen åkte vi hem. Väl uppe skulle jag låsa upp dörren, men tror ni fan inte jag har glömt nycklarna inne då? Gaah och mamma var inte hemma heller. Så jag fick ta mig en tripp på stan där jag träffade på mamma. Köpte mig ett set med mascara, ögonpenna och ögonkräm från Clinique och mamma köpte också något set fast med nån anti rynkel kräm. Då fick man minsann en necesär med lite olika produkter i! Sånt är kul tycker jag. Så nu får shoppingen vara klar för dagen. Imorgon ska jag nog förhoppningsvis åka ut och köpa min jacka. Ikväll blir det mys med tjejerna, antingen sex and the city filmen eller Idol, det återstår att se!

Love♥


I love dad!

Min pappa är nog den sötaste någonsin! Han vet hur besviken jag blev igår när det blev helt fel parfym. Men sen tänkte väl inte jag mer på det. Men i skolan skickar han ett sms " Hej! Kan du komma hit idag? Vi måste prata". Vad orolig jag blev! Åkte dit och så drog han fram en kickspåse, här får du. Jag fick så dåligt samvete när du inte fick rätt parfym igår så jag gick och köpte denna, och denna gången sa jag att det skulle vara till en kvinna. Världens bästa pappa! ♥

Good night!

Mysig kväll! Klubbkvällen på Gina Tricot var väl helt okej, jag hittade mig en tröja. Men idag gjorde jag framsteg mina vänner, för första gången i mitt liv har jag hängt tillbaka ett plagg som jag varit ganska nöjd med och sagt till mig själv -jag hittar nog en finare. Det har aldrig hänt förut, iallafall inte när jag har haft pengar i plånboken. Tragiskt, men nu är jag stolt över mig själv. Ni ska bara veta vad det kliade i fingrarna när jag skulle motstå den toppen. Men det är faktiskt sant, den var långt ifrån perfekt. Efter det träffade jag min älsklings David! guuuud, vad mysigt! Vi åkte bil och bara var. Det älskar jag. Lyssna på p3 och sjunga högt tillsammans, ni kan bara tänka er vad djuren i skogen måste skrämmas iväg. Ja för fint sjunger ingen av oss - tänk då oss ihop. Hahaha.

Godnatt cupcakes!

Klubbkväll, Gina Tricot



19-21 i odén. 20 % på hela sortimentet. Be there!

Att det kan bli så fel


Gud vad jag är besviken. Hade bett min far köpa en parfym till mig när han var i Spanien nu i veckan. Så kommer jag hem till honom, jätteglatt lämnar han över ett stort paket till mig. Åååh det är min parfym, även med bodylotion och duschkräm. Öppnar den direkt och ska lukta. Ser då att det fan är KILLPARFYMEN! För på utsidan av paketet stod det inte om det var homme eller femme. Damen som hade hjälpt pappa hade väl trott att det var han som skulle ha den. Pappa är inte så bra på det där med parfymer har jag numera märkt. Åååh, jag som var så glad. Jaja! jag får väl gå och sniffa på pappa nu då, för killparfymen är också otroligt god.



She's back!



ÄNTLIGEN! Jag har allt hört rykten om att Blondinbella is back på söndag. Då jävlar är jag bänkad framför datorn, måste höra allt om vad hon har gjort det senaste.

Paris Kate and I



MQs nya festkollektion som släpptes idag. Inte för att jag är så mkt för festkläder, men den lila toppen är ganska söt, den finns tydligen i svart också. Får nog ta mig en tripp ut till Carro nån dag och kika på den IRL.

Hemma

 

Sitter och lyssnar på den senaste låten med Darin, och Kat DeLuna. Jag har alltid hatat darin, men denna låten funkar.. Kom precis hem från utbildningsmässan, det var helt OK - men långtråkigt som jag trodde. Var inte alls många som kom fram och var intresserade av mitt program - men det är klart  vem har inte en dålig uppfattning om handel, det hade jag också innan jag började där. Men nu tycker jag om det, förutom att det är segt med praktik , det är tragiskt att säga det men jag sitter hellre i skolan 5 dagar i veckan. Jobba är skoj, för då vet man att man får pengar för det i slutet av månaden. Praktik får man ingenting för, förutom ett betyg som ingen ska titta på sen ändå.

Jag är glad att det inte är jag som ska välja linje, för det var verkligen inte kul - iallafall när man visste att man inte skulle komma in på den linjen man verkligen ville. För de hade ju högst intagningspoäng. Jag med mina ynka 205 poäng kom ju inte in någonstans. Undra hur många gånger jag har ångrat att jag inte pluggade mer på högstadiet, hur svårt kan det varit egentligen? Hade jag haft poängen hade jag gått Frisör, det har jag velat gå sen jag var liten. Men det kanske är dags att blicka framåt istället, och komma på vad jag egentligen vill bli. Affärsbiträde är inget för mig iallafall, men vad fan är något för mig då?


 


Morning sunshines!


vaknade för en halvtimme sen, så skönt att få sova ut lite på en vardag! Fast vid 8 i morses kom Julia och Sandra hit och hämtade en "våga fråga" tshirt. För idag är det dags för den årliga utbildningsmässan för niorna. Julia Sandra och 2 andra i min klass har det som projektarbete. Men jag och Ida ska stå i montern mellan 1 och 4 och prata om Handel, får väl se om det blir kul, möjligen ganska långtråkigt...


RSS 2.0