- En vecka kvar!

Wie , endast 1 vecka kvar till Bulgarien. Fy farao vad roligt det ska bli, jag vet att jag skriver det varje dag men det är inte så konstigt med tanke på sveriges sommarväder i år. 4 dagar kvar tills min födelsedag och min och davids 2 års dag:)

Igår var vi på Simpsons filmen i vänersborg, gud vad bra den var! Jag älskar att se simpsons på tv men filmen var bara helt perfekt :) Superbra! Den är verkligen värd att se om man tycker om simpsons. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, se om ida vill ta en fika med mig. Just nu är hon på jobbet så jag får vänta tills hon kommer hem vid 4:) Nu ska jag göra mig iordning.


- sommarväder?

När man kikar ut genom fönstret så känns det verkligen som det är juli, men när man kommer ut är det dock inte den dära känslan längre. Det är kallt och man måste gå i tröja..

Idag har jag varit och solat med Lovisa, inte orkat göra så mycket mera. Ska strax gå bort till min systers katter och ge dom mat så dom inte börjar käka tapeter. Min syster och hennes man är nämligen ute på kusten med christians släkt.. Så jag måste passa katterna över några dagar. Nån liten lön kommer jag nog få, fast d pengarna kan de hellre lägga på en present till min födelsedag som är på lördag! :)
Klockan 8 ska jag, david lovisa och danjel åka till Vänersborg och se den nya simpsons filmen som precis har kommit ut, bion är stängd idag här i thn men det hindrar inte oss från att se den:) haha. Så nu måste jag gå så jag hinner mata katterna!

Åh vad jag längtar tills nästa tisdag! Ska bli såå skönt att bara komma bort och gå loss i festande och solande:) Med min Sofia, den bästa av dom alla:) Gud vad kul vi ska ha det. 8 dagar kvar! ♥


- trött

Usch, vädret gör mig så sur och irriterad! Det är snart augusti och jag gick ute i tjocktröja förut och frös? Fyfan säger jag bara..

Igår var det bröllop för min storasyster Cecilia och Christian , även dop för lilla Amanda.
Helt underbart fint var det! Längtar tills det är min tur:) haha. Efter kyrkan så körde david till öresjö där festen var. Hade väl rätt skoj, kul att se alla vuxna helt stenpackade:) Jag tog det lilla lugna jag och david fick inte dricka alls eftersom han skulle köra hem, ahaha:) synd där. Vid 11 tiden åkte vi hem, jag var trött!  har massa bilder från igår men har inte fått in alla på datorn än men ni kan få se några iaf:)

Idag sov jag och D ut, det var så skönt! Vid 4 åkte han hem och jag träffade mikissen och vi åkte ut till mackedonken och käkade. Sen gick hon och mötte Simon och jag gick hem och här sitter jag och bara längtar till Bulgarien! Guud så skönt det ska bli!

9 dagar kvar, ge mig!


- ny väska

image2487
Idag fick jag denna fräscha väskan av min storasyster i födelsedagspresent i förskott!:)
Skitsnygg och från lindex är den.

- fixar

Hemma hos storasyster nu, vi har slingat håret och fixat naglarna. Passar på att sitta här medans hon sköljer ur hårfärgen :)  Idag har jag varit på sibahuset med david , vi köpte bröllops present och dop present. Imorgon är det dags, min storasyster gifter sig! Åh så kul det ska bli, jag och david:) haha.

Efter bröllopet blir det fest ute i öresjö , ska bli trevligt :) Nu ska jag måla klart mina naglar sen ska vi nog sätta på en film eller så.

God natt!


- Tisdag

Vid 2 tiden gick jag och min babe till stan och skulle hitta en skjorta åt honom, men vi hittade tyvärr ingen eftersom han inte är så mycket för det där med att testa kläder. Så jobbig, så vi får väl åka ut till sibahuset nån dag igen denna veckan och hitta nått. För på lördag är det bröllop för min syster och hennes boy. Ska bli riktigt kul!! Efter vi vart på stan gick jag hem till min far och var där ett tag, sen gick jag hemåt och städade och tog det bara lugnt. Efter ett tag kom Ida hit och sällskapade med mig och vi satt och tjöta ett bra tag. Vid 8 tiden gick vi ner till affären för hon skulle köpa mat till jobbet och efter det gick jag och mötte mikissen och simon vid bion. Efter en stunds väntan kom även D, lika seg som alltid. Vid 9 började den , Harry Potter. Den var riktigt bra faktiskt, fast jag tycker fortfarande att 1an är bäst av alla, men sen kommer denna:) Halv 12 var filmen slut och då satte vi oss utanför och pratade tag, sen drog simon och mikaela hem till sitt och vi till vårt.. Vi somnade nog inte förs klockan var 3 tror jag..




Endast 2 veckor kvar till Sunny Beach :)


- lördagen




Vid 2 tiden på Lördagen kom mikaela hem till mig och lämnade sina saker. Satt och pratade gjorde vi hela tiden , sen vid 4 var det dags för middag. Efter det var det dags att göra sig iordning inför kvällen, gick rätt snabbt och sen gick jag och mikissen till affären för hon  var återigen hungrig och gifflar fick det då bli, haha. När vi kom tillbaka så satt johanna i trappen och väntade på oss. Vi började satte oss i köket och började festa lite smått, mysigt hade vi iaf! Som ni ser på bilden så bytte Johanna kläder eftersom hon inte kände sig fräsch:P haha, d gjorde inte jag heller men .. haha. Vid 11 tiden gick vi utåt och träffade simon, sebbe och offe. Stod och tjötade ett bra tag och sen skulle grabbarna gå och kika på nått band "advance patrol " eller nåt , ingen aning. Johanna ville även följa med så jag och mikissen "minglade" runt själva. Hittade oss både ena och andra personen, träffade på min Linda oxå! Satt med henne medans mikaela och emelie åkte den dära stora karusellen som jag vägrade åka med på, usch.. Sen hände både det ena och andra och jag gick och träffade Lovisa istället, vid 1-2 eftersom mikaela och simon begav sig hemåt då. Hursomhelst så hade jag en mycket trevlig kväll:) ♥

- God morgon!

Morsning morsning alla glada!

Var ju hemma vid 1 inatt, meningen var att D skulle sova här. Ringde honom vid halv 3 för att se om han var påväg hemåt, "kommer snart" sa han då. Alla som känner D vet att det betyder några timmar. Men jag hoppades på att det inte skulle ta för lång tid. Så jag hade tänt lampan i rummet och tven stod på. Somnade gjorde jag, men jag kan ändå vakna av att någon ringer.. Vid halv 5 vaknade jag, men ingen D hade varken ringt eller låg brevid mig. Så jag ringde honom, han var hemma. Han vågade inte ringa och väcka mig där vid 4 tiden. En sån mes till pojkvän jag har:) haha.

Vaknade av att Mikaela ringde mig vid 11. Det gjorde inget för jag hade ändå tänkt att gå upp " tidigt " idag , ne men senast 12! Så där hade jag tur. Idag på dagen ska jag faktiskt inte göra någonting. Bara ta det lugnt, Mikaela kommer hit vid 2 och ska lämna sina saker. Ikväll blir det fest!

- Hemma

Nu är jag hemma, har varit ute en hel del idag.. Inte för att det var speciellt roligt, men som sagt så är det ju det enda som händer i Trollhättan så då får man faktiskt passa på. Eller? Jag tycker iallafall det. Man träffar ju på en hel del människor som man inte har träffat på år och dar.

Har lekit med Lovisa och Simon idag. Sällskapet var det absolut inget fel på, men ska man ha riktigt roligt ska man nog vara runt 20 åldern eller nåt liknande så det är bara att vänta, fallens dagar lär ju aldrig försvinna iaf. Tur det! Lovisa åkte virvelvinden, jag och simon försökte verkligen fånga en bild på när hon snurrade runt där, tyvärr fick vi ingen bra bild.. men jag kan tala om att det såg mycket roligt ut! Alltså ansiktsuttrycken hon hade. Inte själva åkningen för jag är inte så mycket för det här med karuseller, förstår inte hur man kan tycka det är kul! Men det är väl som alla säger, jag är för feg.

Godkväll ♥




- fallens dagar

Idag är det vår årliga festival i Trollhättan, den enda höjdpunkten som vi har här. Ganska kul ibland,  just idag tycker jag väl inte att det är någon höjdare. Vid 4 tiden idag var jag mikaela, Lovisa, Malin och Simon(mikaelas) och kikade på Popcorn 2007, en talangjakt. Rätt kul, men What's up var ändå dom bästa :) haha. Senare gick jag och Lovisa ner på strandgatan och käkade:) Sen har vi varit och dragit runt på stan bara och träffat på en del människor. Inte så kul idag som sagt, imorgon blir det troligen roligare och antaligen mer festande.

Ha en trevlig kväll! ♥

Lista

Jag har en :

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[x] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[x] Bror
[x] Syster
[x] Systerson
[x] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] Hot tub
[ ] gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTAL: 13

[x] en säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[ ] en fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[x] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[x] Nintendo

TOTAL: 7

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] pingisbord
[ ] Fooseball

TOTAL: 0

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort

TOTAL: 3

[x] Jobb/sommar jobb,
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera

TOTAL: 5

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard / i källaren
[ ] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands / Dock inget varmt land
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTAL: 5

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[x] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika

TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[ ] .... Jet ski/båt
[x] ..... Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil

TOTAL: 2

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[x] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 42
1-22 = Ghetto-kid
23-32 = vanlig
33-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Ja det kan man ju säga att det verkligen inte stämmer, jag själv skulle nog säga vanlig! haha.

Lista snodd av :Carolina (Citruus)


- Tisdag

Idag gick jag upp sent, väldigt sent! Eller jag vaknade väl vid 12 men gick inte upp och klädde på mig och sånt förens klockan var 4-5 .. Hemskt! Men idag hade jag inga planer för dagen, så jag ringde Lovisa och vi bestämde oss för att gå till stan och kika.. Jag hittade mig ingenting, bra det för annars slösar jag bara upp mina pengar som jag inte får göra. Har hittat mig en så snygg lackväska på lindex, bara måste ha den! Ska önska mig den till min födelsedag som är om endast några få veckor, 4 augusti. Vet inte riktigt vad jag ska önska mig mer, brukar aldrig ha problem med att hitta mig saker att önska mig men i år är det riktigt svårt! Äh, det löser sig;)

Efter många om och men vad jag och Lovisa skulle käka, så blev det till slut vidriga-max. Jag hatar max, men jag var tvungen att få mig nåt i magen och jag orkade inte ställa mig och laga nått! Efter vi käkat gick jag hem.. David kom lite senare och vi har käkat kvällsmat och bara myst framför "So you think you can dance" , haha såå bra:)

Godnatt!


Helgen

Fredag

På dagen var jag och Ida ute på Överby och kikade lite, köpte mig ett linne och en ögonbrynspenna! Skulle egentligen inte köpa nått eftersom jag måste spara pengarna till Sunny Beach. Men nåt var jag tvungen att ha. Ida hittade sig ett par skor och ett linne. Sen gick vi in på Maxi och köpte piggelin och dricka till kvällen.

När vi kom hem började vi göra oss iordning lite smått, sen kom tjejerna vid 8 tiden. Då försökte vi få igång singstaret men det verkade inte alls vilja fungera, men tillslut så! Då gick vi loss på singstar hela natten och vi fick även besök av 2 killar, Erik och Nicklas. Dom testade oxå på att sjunga singstar och det gick ju riktigt bra! haha. Vid 1 tiden gick alla hem och jag lovisa och ida var kvar här hos mig och fortsatte sjunga en stund. Sen gick de hem och D kom hit:)



Lördag

Dagen har jag ingenting att säga om förutom att jag sov. Vid 5 tiden åkte jag ut till jobbet som var lika segt som vanligt, vid 7 tiden kom Ida ut och hälsade på mig:) och stannade kvar ända tills 9! Underbart med lite sällskap man blir verkligen såå utråkad när man sitter där och det inte är några folk.. Efter jag jobbat sprang vi bort till Donken för att ta oss en dricka och en cheeseburgare, ja sprang gjorde vi, det SPÖregnade nämligen.. Sen sprang vi bort till bussen och åkte hem till mig.. Hemma var även david och daniel, vi satte oss och kikade film med dom. En sjukt jävla kass film!! "Tv the movie" hette den.. Ja, david och daniels humor alltså.. jag vet inte! Inget för mig och ida iallafall. Sen spelade vi wresling på PS2, jag vann mot daniel men sen när jag skulle möta david gick det sjukt dåligt och jag som är en så dålig förlorare, ja ni kan ju tänka er.. Sur var jag! Vid 12 tiden gick både Daniel och Ida hem och jag och david gick och la oss!

Söndag

Ja då hände det inte mycket, jag jobbade morgonen sen var jag bara och slöade hemma hela dagen! men vad ska man göra när vädret är såhär, är så sjukt trött på det! Snälla ge mig sol!
söndag som sagt.
image454

Sommar?

Detta ska vara mitt sommarlov och det har varit sol 1 vecka max?! Alltså inte varit det på ca 2-3 veckor. Jag blir faktiskt deprimerad, det är mitten på sommarlovet och jag har inte gjort alls mycket utan till mesta dels bara jobbat. Hade vädret varit bättre hade man ju definitivt gjort mycket mycket mer! Jag längtar iaf till Bulgarien och Sunny Beach, där antar jag att det blir fint väder hela veckan, och med min Sofia kan ingenting kan bli bättre!
I helgen har jag bara tagit det lugnt och varit och shoppat med =) Det behövdes! Ett par jeans, 1 tröja och 2 linnen :) även ett par skor! Så nu är det inte mycket kvar av lönen..

Idag har jag jobbat, jag jobbar varje dag känns det som är så trött på det! Men jag får se det från den ljusa sidan, bara 1 månad kvar på skitjobbet sen åker vi! :) Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag lägga en ansiktsmask, måla naglarna och bara skämma bort mig själv!
Vid 6 tiden kommer D hit :) ♥

Våran dag

♥Idag är det min och davids 1 år och 11 månaders dag! Bara 1 månad kvar tills 2 års dagen och det har gått sjukt snabbt=) men tyvärr har jag inga nya bilder på oss, eftersom vi aldrig tar några:)


RSS 2.0