Nyårsafton!

Precis varit och jobbat. Fan vilken seg dag! DEt var jag och Erika, vi gick bara runt och gjorde ingenting! Åt choklad typ och vek kläder. Hon körde precis hem mig och nu sitter jag här och väntar på att Mikaela ska höra av sig så vi kan gå över till pappa och sy upp hennes klänning. Sen måste jag duscha och göra maten med Lovisa.. De andra kommer nog vid 7 skulle jag tippa på. Sen blir det utgång! KUL!

GOTT NYTT ÅR ALLA GLADA!


Överhypade nyår!

Folk är som galningar när det gäller nyår, jag vet inte HUR många som har panikköpt den där klänningen som går på reklamen. Shit, hela stan kommer ha den! Tur att inte jag är en av de, för jag har köpt mig en annan på Gina, men den kan jag lova att det inte är många som har eftersom det bara kom typ 5 stycken. Den är så söt!
Har ju jobbat idag, halv 10 till 6. På lunchen sprang jag över till andra huset och köpte klänningen, strumpbyxor och rouge. Sen efter jobbte åkte jag in till stan och där köpte jag lila nagellack, lila ögonskugga och bus. Efter det hade jag tänkt att få en lugn stund, men nävars! Då var det dags att åka och handla inför morgondagen. Så nu är det klart oxå! Så nu sitter jag här och bara chillar! farao vad skönt. Imorgon börjar jag att jobba klockan halv 10, men slutar 2! guud , vad skönt. Sen på kvällen blir det middag med malin, mikaela, ida och lovisa, sen blir det utgång! PERFA. Slipper kön och betala inträde eftersom Sara har skrivit upp oss på listan + att jag har en fribiljett. 

Puss!

Hey


Julafton


fest och jobb

Tjena!
Helgen är över, en great helg IGEN! Det blev utgång i lördags, lovisa lyckades övertala mig. Stressad gick jag hem till Hannah för att låna något att ha på mig, men det tog sin tid. Ringde tjejerna och bad dom komma över dit på förfest istället. Gjorde mig klar och vi spelade spel och drack. Sjukt kul. Sen drog vi oss vidare till Olearys för att shaka asset. Jävlar vilken bra kväll, tillsammans med mina bästa tjejer! -v-

Igår vaknade jag pigg, inte bakis alls. Det var koffeintabletterna som gjorde sitt. Farao vad skönt att slippa att vara bakis, hade inte ens nån liten huvudvärk. Höhö. David skjutsade ut mig och hannah, kl 10 började vi och slutade kl halv 6. Jag och D myste framför Batman - the dark knight som föresten var en riktigt bra film.

Idag blir det chill, är ledig. Tack och lov! Ska träffa Lovisa nu för att kolla lite på stan, sen blir det nog att vara med Mikaela!

Robert Hoffman

 

Jag dör, detta lär vara filmvärldens hetaste!!!

Mellandagsrea

Julafton var perfekt, hela familjen var samlade hemma hos min syster. Vi åt julmat, kollade kalle anka sen öppnade vi paket, det blev tidigt bara för att Alessandro och min syster skulle iväg till Uddevalla. Sen blev det dans inne i "dansrummet", Amanda som är 1 ½ år rockade loss mest av alla med sin mikrofon som hon fått i julklapp! Så söt! Haha på kvällen kom David och då kikade hela familjen på tomten är far till alla barnen. Sen åkte jag och D vidare till hans familj och umgicks. Vid 12 åkte vi hem till mig och myste! Sov ut nästa dag, för en gångs skull. Som jag har jobbat så förtjänade jag det. Åkte ut till Överby för att kolla på Siba men dock stängde de precis när vi kom så en viss D var ju något besviken eftersom han hade planerat att kolla på platt tv. På kvällen träffade jag Sofia, Lovisa , Ida och Oskar. Vi bestämde oss för att gå till olearys för att festa loss. Det var riktigt kul!
 
Igår började jag jobba kl 9, jag och Hannah hade det lika kul som vi alltid har! Vid halv 6 slutade vi och då kom D och Daniel och hämtade oss. Gick direkt hem och bytte om för att kl 6 gå på middag med pappa, lena , lovisa, andy och David. Trevligt! Sen skyndade jag mig hem för att träffa Sofia, vi hyrde Step up to the streets 2, SHIT vilken bra film! gaah, världens snyggaste snygging i den filmen. Jag dör! Vid 11 åkte sofia hem och jag träffade Carro en sväng, vi var uppe hos mig och chillade framför datorn. Sen blev det försent för mig och då gick hon hem.

Idag försovde jag mig, vaknade kvart i 8 och jag skulle med bussen kvart över. Som tur är så var jag snabb! Så jag mötte Hannah på bussen. Idag har det varit en sån där riktigt cp dag, då allt bara har gått fel för både mig och Hannah. men det var även en sjukt kul dag, vi har gått runt och varit FÖR flummiga på jobbet, skrattat konstant. Något går snett när jag är med henne, haha! Men kul har jag iaf. D kom och hämtade oss idag igen. Nu sitter jag här och velar mellan att gå ut och att vara hemma med D. Lovisa vill att jag ska följa med dom ut, men jag får se. Hade lovat mig själv att hålla mig till nyårsafton som föresten är sjukt överskattad för den som inte visste. Jag har iaf planer att äta middag med Mikaela och Lovisa och sen gå ut! Mikaelas jakob och dom kanske är med, vem vet:)

Puss på er


11 timmars arbete

shit, jag är helt död. Kan ni förstå? Jag började halv 10 idag och åkte hem ca halv 9. Men det har iaf varit en riktigt bra dag, även fast det varit mkt att göra. Jag och hannah har haft så sjukt kul!! Dansat till bra musik när det inte varit mkt att göra, sjungt med när det vart tomt i butiken. Bestämt vad vi ska ha på oss på fredag när våran stora rea börjar , tja jag och hannah ska ju ha samma outfit då va. Haha, inte många som  har så roligt på jobbet vill jag lova. Hon körde iallafall hem mig och imorgonbitti ska jag träffa henne för att få låna hennes hårförlängning för att se om det är samma färg som jag ska ha. KUL! Jag längtar redan till på fredag! Ikväll har jag inte gjort mkt , hängt här vid datorn typ. Borde slagit in julklappar men orkar inte. TRÅKIGT! Jag vill inte ens att det ska bli julafton för jag har ingen julkänsla + att jag är trött på att julklappar, har ju slagit in julklappar hela december och idag var nog den värsta dagen.

Jaja, familjen är iallfall mysig så det längtar jag väl till. Hoppas ni får en bra jul mina älsklingar!

puss

vimmel


Jobb och meza


Hello!
Bra helg! I Fredags tog jag det bara lugnt med Sofia, vi myste framför tven. Igår jobbade jag med Hannah i gamla butiken, skitkul! Hon och jag har nog exakt samma humor. Slutade vid 5 tiden, åkte hem och träffade Mikaela, hon hade bestämt att vi skulle gå ut. Så vi förfestade lite och sen drog vi till Meza, Malin och Johanna kom även efter en stund. Shakade loss till hiphop musik hela kvällen med de och även Jakob och hans vänner, riktigt kul kväll! Idag har jag jobbat igen, D kom och hämtade mig och snart ska vi iväg på bio med Lovisa och Daniel. Den nya Jim Carrey filmen! wiho!

Imorgon ska jag och Mikissen till Götet och shoppa julklappar! kulkul:)

Jullov!

Hey!
Jullovet har precis satt igång! Härligt, ska ju visserligen jobba hela helgen men det är lugnt, money!
Imorgon börjar jag redan halv 10, men ska dit tidigare för att köpa något att ha på mig.. Tröttnar på mina kläder så fort att det är sjukt. Höhö. Igår var det studentsittning på Swania, farao vilken kul kväll! det var verkligen länge sen jag hade så roligt. Började med förfest hemma hos mig, jag ida lovisa oskar simon julia och sandra! Drog oss bort vid kvart i 7. Då var vi dom enda som var lost. Alla satt helt stone och bara väntade på att börja få äta den äckliga julmaten. Det var nog det vidrigaste julbordet jag varit på, såg ut precis som skolans. Så ni kan ju gissa vem som inte åt, den kräsnaste av alla. Iaf, dansade och hade skoj och sen drog vi vidare till lippan. SUPERkväll verkligen även om jag blev lite too drunk.

Puss på er , bilder kommer imorgon eller nåt.

Fix you

Praktik igår, fick jobba över ensam i den gamla butiken från 5 till 8. Så jag var inte hemma fören kvart i 9 igår. Träffa D, pratade om en del. Sen träffade jag Ida - the worlds greatest. Sovit dåligt inatt, är hemma från praktiken idag ligger istället i sängen med datorn och lyssnar på deppmusik. Borde göra något som får mig på bättre humör. Kanske inte finns så mycket.

Imorgon är det sista dagen på praktiken och på kvällen ska det firas, julbordssittning på swania med de bästa.


Färgade linser


Var inne på Färgade linsers hemsida häromdan och tänkte faktiskt beställa hem ett par bruna linser. Har provat det förut men då var jag brunett, så det blir inte alls samma grej som blondin. Men nu såg jag att det stod att det är gratis om man bloggar, Skitbra ju! Då kan jag göra reklam sen och så kan ju ni med testa vettja, för er som aldrig testat linser förut. Kan ju ta såna där fina närbilder också. Självklart, allt för er mina vänner.

Gå in här ni också och kika vettja: Fargadelinser.com


Helg

Det har precis varit helg. En riktigt bra helg med mina tjejer.

I Fredags var vi hemma hos Lovisa och kollade idolfinalen men vi missade dock när det hela avgjordes eftersom att Lovisas tv slutade fungera på JUST 4an. Störande. Gick hem hyffsat tidigt.

I Lördags jobbade jag från 2 - 6, efter det åkte jag hem och gjorde mig iordning snabbt och gick hem till Lovisa för att äta middag med tjejerna. Lovisa hade lagat massa pajer och gjort det gör mys. Senare fram mot kvällen blev vi sugna på att gå ut, iaf jag Lovisa och Ida. Så det gjorde vi såklart, träffade martin ute också! Gör rolig kväll verkligen.

Söndag, jobb 10.30 till 16. Fick skjuts hem av Evelina(idas kusin) på vila, det var väldigt snällt. Åkte till Alessandro för det var hans födelsedag, 3 år nu sötingen! Åkte sedan hem till M för att kika på tv /film, kul!
Idag har jag haft praktik, ganska roligt men segt eftersom jag är sjuk. Har både hosta och är jätteförkyld. Men Camilla var oxå det idag så det var kul haha. På lunchen mötte jag upp pappa och vi gick och köpte en dator, så här sitter jag med en splitterny dator, SÅ SKÖNT! min förra stängde ju bara av sig hela tiden. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så jävla trött!

Mys


RSS 2.0