Natt


Kvällen har varit bra, myste med Sofia och Lovisa framför "Hairspray". en riktigt bra film med mycket sång och dans, gillar du sånna filmer så är det absolut nått för dig:) Imorgon blir det nog överby om D's föräldrar kommer hem i tid och vi får låna bilen. Sen blir det träning halv 6! Hörs:)

En del av gårdagens frukost: Smoothie
Naturell youghurt, frysta bär, banan och lite mjölk! mmm.


Sommartid

123980-925
Jag hoppas ni inte har glömt att man ska vrida fram klockan inatt:)
Äntligen går vi mot ljusare tider!

Lördag + styrketräning


Sov hos D inatt, mysigt som vanligt. Vaknade vid 12 och gjorde iordning frukost för att träffa Sofia utanför jätten kl ett. Vi gick bort till friskis och tog en timme inne på gymmet. Gick riktigt bra idag och Sofia visade mig massa träningar med hantlar osv, kul! Har precis skaffat mig en träningsdagbok, så den har jag precis fyllt i. Känns bra när man går in för träningen:) och tycker att det är roligt också. Var även på stan en tripp med Sofia efter träningen, köpte mig den randiga bodyn från Gina, vet att många har den men den är så söt och den kan jag ha på praktiken och är görsöt till min puffiga kjol så som Anna Hibbs har som ni kanske sett:) Ikväll blir det mys hemma hos Lovisa med henne och Sofia. Hyr nog någon film eller så.

Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha!


you make me smile!

123980-924

Mys hos D


Har bara varit hemma nu efter träningen, helt död är jag.
Men kände att det blev lite för tråkigt nu i längden att bara
vara själv, så jag åker hem till D nu för att mysa! Så har
jag nära till träningen imorgon, då det bara blir gym med
Sofia. Ha en bra kväll! ♥

Träning


Hallå! Nu har jag precis kommit hem från ett pass på friskis , bräda körde vi idag och jag tyckte det var riktigt kul även om det var lite svårare emellanåt men det var faktiskt första gången jag var på nått gympapass. Drog in till gymmet en väldig snabbis sen cyklade vi hemåt.

Det blev ingen promenad halv 10 i morses, jag hade inte sovit mer än 2 timmar inatt så jag var alldeles för trött. Behöver nog söka upp en läkare, har fortfarande ont i ryggen efter att jag ramlade på gympan. Gör nog det nästa vecka om det inte har blivit bättre. Men iaf, jag och Isa gick ut och gick vid 2 istället och sen gick vi och solade. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag antar att det bara blir lugnt, jag är jättetrött!

Vet ni vad jag vill ha?

Dam 3 Växlar Blå Hb

En kronan cykel! De är så sjukt snygga med sina registreringsnummer där bak! Och jag som behöver en cykel, min är ju snodd. Fast jag vill ha med en korg till. Så snyggt!

Friskis & Svettis


Jag och Lovisa cyklade dit vid 4 tiden för att jag skulle fixa kort, det blev som sagt ett 3 aktivitets kort. Vi gick bort till spinningsalen och det var ju ett baspass vi skulle på med en massa bra musik. Men så kom det in en annan tjej som sa att den som egentligen skulle ha passet hade fått nåt förhinder. Så vi fick en annan tjej, bra men hon hade bara medelpass så det fick bli det istället. Jobbigt men kul! Efter den timmen tog vi gymmet i en timme och tränade igenom hela kroppen. Så nu känner man sig duktig! Bastade även efteråt, också skönt.

Nu sitter jag här och har precis träffat D en sväng, han är påväg till Lippan nu med Daniel. Jag ska bara ta det lugnt, är ganska trött. Imorgonbitti ska jag ut och gå med min syster , halv 10! Så det blir till att sova tidigt.

Kram!

Torsdag


Igår gick det inte blogga så bra som vissa kanske märkte, det var helt segt så jag kände att det inte var någon idé att blogga för att inlägget säkert skulle försvinna när jag hade publicerat det. Var med Lovisa hela kvällen igår, vi var ute och gick en timme först, sen hyrde vi film. Mys! Idag vaknade jag ganska tidigt och har varit borta hos pappa och hämtat pengar till träningskort. För idag börjar mitt nya liv på friskis! Ska köpa 3 aktivitetskort en månad bara så får jag se vilket jag köper årskort eller halvårskort på sen, gym är iaf garanterat men vill nog ha 2 aktiviteter. Idag ska vi gå på Spinning-bas, det är riktigt bra musik där så det kan vara bra att börja med ett pass som är ganska lätt så jag inte tycker att det är skittråkigt första gången:) Har ju iofs redan testat att spinna på både friskis och plus och då har jag tyckt att plus vart bättre, både med musiken och med cyklarna, för man får så sjukt ont i röven av friskis. Men jag ska ge det en ny chans!


Fikastund


Jag och ida tog oss en tripp till strandgatan och drack en varm choklad. Tråkigt att de tagit bort de goda varm chokladen som jag var typ beroende av förra året och istället ersatt den med en annan som smakade lite för mycket choklad, men mysigt hade vi iallafall.. Strandgatan är nog det mysigaste cafét i stan, espressohouse är bara för centralt och det känns verkligen som varenda kotte glor på en där. Så därför föredrar jag Strandis, framförallt på sommaren!

Ikväll var det egentligen tänkt att träffa Ida och kanske Lovisa. Men jag känner att jag är trött och inte alls orkar vara med nån just nu.. Ska bara se på So you think you can dance, alldeles för mig själv. Sen kommer D förbi senare och sover här, också mysigt.

Happy

123980-920

Fast på Meddo


haha, ja precis vad vi var.. Jag och Ida alltså. Vi var ute och gick i 45 minuter förut, sen tänkte vi att vi skulle ta en sväng förbi och sola. När vi kom in såg vi att det satt 6 st alkolister där inne och super och troligen hade rökat också med tanke på stanken. Så vi gick in i ett solarierum tillsammans och tänkte vad ska vi göra, vi blev livrädda. Haha, dom var ju faktiskt högljuda och vidriga. Jag som skulle växla pengar, "dom kommer säkert vilja ta mina pengar", vi vågade alltså inte gå ut, så vi ringde polisen haha. Dom sa att självklart ska det inte vara några alkolister där så vi ska skicka en bil, tror ni dom gjorde det? NEJ! Det kom fan ingen jävla polisbil och det kom in fler gubbar. Vidrigt! Tillslut så gick vi ut och då satt det bara 1 gubbe kvar, tur det. Men fan för poliser alltså, dom kan ju inte säga att de ska skicka en bil när de inte gör det. Jaja, patetiska är vi men dom var faktiskt läskiga.

Nu sitter jag här och knaprar på en morot och ska alldeles strax gå ut och möta ida för att fika på strandgatan. Mys!

Måndag


Åh, snön bara forsätter falla.. jag som trodde den höll på att smälta bort, men icke!
Gårdagen spenderades hemma hos D hela dagen, framåt kvällen gick jag och
Lovisa och solade. Ja så det hände inte speciellt mycket denna dag. Idag ska
jag och ida leka, ska nog bara vara hemma hos henne och ta det lugnt. Trevligt :)


Sommar

123980-918123980-917
Det är sjukt vad jag längtar efter sommaren, men tittar man ut genom fönstret så känns det som sommaren är alldeles för långt borta, men det är bara 2 månader kvar! Ååh älskade sommar.

H&M beställning


Det är väl alltid lika kul att beställa hem kläder från H&M :) Har klickat hem mig en klänning, örhängen, ett linne och en topp. Men sen när man väl har fått det och prövat så är det inte lika kul om det inte passar och inte ser likadant ut i verklighet. Nu har jag precis ätit en god middag med min mor, och ska hoppa in i duschen för att göra mig snygg inför kvällen då jag och D bara ska spendera kvällen hos honom och bara vara, det finns inget bättre ♥ Jag älskar dig gosunge!

RSS 2.0