Lördag&Söndag

Igår bestämde jag och Lovisa oss för att gå ut. Vi gick först hem till min syster och chillade, sen drog vi oss bort mot Olearys vid 11 tiden. Stod i den jävla kön i 1 timme och en halv, gaah var nog bland det värsta jag vart med om. Men när vi väl var inne så dansade vi och drack några cider, trevlig kväll. Meningen var att Carro skulle komma in vid 12 men kön var enorm så det var ingen idé att hon ställde sig, hade varit ännu trevligare annars.

idag vaknade jag vid halv 12, myste lite med D, åt en mysig frukost ihop med det första adventsljuset tänt. Gick sedan ner på stan med Lovisa och Sara, tittade på när lucia-kandidaterna sjöng och kikade runt lite på stan. Satt en stund i Folkets hus och gick in i salen där det är tänkt att balen ska vara, såg väldigt fint ut! Nu ska jag sätta mig ner och plugga, prov imorgon, tror ni jag har börjat plugga än? haha nej.


Yey!



Jag är en av de 100 som är först i sverige att prova Aussie! Den lanseras i sverige i februari. Av en slump klickade jag in på Shecitys blogg 4 minuter i 4, och då skulle man tydligen bara klicka på flaskan precis kl 4 och visst gjorde jag det och inom 4 veckor har jag en sån! Ska tydligen vara super.

Y-day


Torsdag-Lördag

Hey!
i torsdags var det skola precis som vanligt, hade ju prov som jag inte alls orkade plugga till men som faktiskt gick ganska bra(tror jag). Efter skolan åkte jag till jobbet, nya butiken hade precis öppnats. Slutade vid 7 och åkte hem för att bara ta det lugnt, men pratade med Lovisa och hon ville att jag skulle med till Lipz och sure, så jag frågade Sofia och hon oxå var på. Vi drog dit skittidigt för att komma in utan att behöva betala, men näävars! Det var världens längsta kö så vi sket i det och gick in på Olearys för att ta en cider ist. Men efter nån timme så kikade vi förbi Lipz igen och då vart det knappt någon kö så vi gick dit ändå. Dansde och hade trevligt, sen träffade jag Jessica som inte alls mådde bra, hade ramlat på en glasbit också, så jag och Sofia följde henne hem vid 12 tiden. Igår var jag i skolan, åkte sen till jobbet, gamla butiken! Det var skönare där, inte lika stort heller. Min syster och Andy hämtade mig vid 7 och så åkte vi hem til min andra syster Malin där var även Franck och hans kompis. Trevlig kväll med systrarna, fikade och kikade på idol och satt och pratade hela kvällen. Vid 12 kom D och hämtade mig.

Idag har jag jobbat igen, började 12 och har nyss slutat. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men träffade Jessica förut och hon ville troligen ses, vi får väl se!


Palla plugget


Så känner jag nu ungefär.. har försökt att plugga hela kvällen , men jag har ingen lust, ingen ork. Det enda jag tänker på är att jag är trött och att jag imorgon ska jobba och jag har inte ens en helg att längta efter eftersom jag ska jobba då också. Sjukt tråkigt att vara såhär negativ, men jag skyller på att jag håller på att sluta röka..

Working


Hej! Praktik idag igen, hyffsat skoj fick jobba med Ida(prao) och Ulrika. Så det var chill, vi var egentligen typ 12 st sammalagt men alla andra fick vara och slita inne på nya lagret.. Höhö, stress för den nya butiken öppnar imorgon kl 12. Imorgon ef skolan ska jag jobba, på fredag med. Lördag och söndag jobbar jag heldag, jag kommer att vara trött, men det är pengar.. Nu måste jag rå plugga, jag har prov imorgon - tror ni att jag kan något? ehm, noway!


Praktik

Kändes det inte som det var igår jag skrev den rubriken? Iaf, praktiken var fruktansvärt seg idag. Vi håller ju på att flytta ner massa skit till den nya butiken. Men det känns som alla har noll koll! Det är sjukt jobbigt för man vet inte vad man ska göra, man måste ju fråga oxå för annars kanske jag tar fel grejer som kanske är inlevererade för att vara i den gamla butiken, gaah det är jobbigt. Men snart är det torsdag, frid och fröjd för då är den nya butiken öppen. Alla lär nog få jobba över imorgon, jag fick jobba till 7 idag. Men imorgon tänker jag inte jobba en minut senare än 6 för då är det plugg som gäller, har prov i textila material på torsdag! + att jag och Carolina ska ut och powerwalka.

Puss

Ipod Nano



Den önskar jag mig i julklapp!
Frågan är: Matcha mobilen eller gå på min favoritfärg?

Abstinens



Hej hej! Idag har den stora dagen kommit mina vänner, jag och sofia har tagit steget att sluta röka. Det är svårt, trodde jag skulle klara det galant men har varit utan det i en dag och jag får panik, jag är arg och sjuuuuuukt irriterad, gör vad som helst för en cigarett snart. Men jag måste hålla mig. Bara några dagar utan det så blir det nog fint sen... Tror jag...

Home

Ingen skola för mig idag, jag hade ingen ork till det imorses. Så jag sov ut, ända tills halv 12, skönt var det! Kikade på Våra Bästa År och städade mitt rum så nu är det fresh and clean. Ska alldeles strax möta Sofia för en liten prommenad.

Igår var jag och D med hans mamma och moster och kikade på hus, det var ganska kul faktiskt, vill också bo i hus! 2 av de var världens ruckel men det första vi tittade på var jättefint, en helt fantastisk trädgård. På kvällen var det bara gos som gällde.

Puss


Julbord och mys!


Åh vilken härlig lördag! Började med att jag och D åkte och hämtade upp Daniel(arbetskamrat) och hans flickvän Jenny. Väl framme på Stenungsundsbaden checkade vi in och lämnade våra saker på rummet. Tog en rundvandring och gud vilket hotell! Det såg ut som en båt, en lyxbåt. Fast det var det inte, men det är meningen att det skulle inspireras av det , det heter ju faktiskt Stenungsundsbaden Yatch Club. Rummen gick i blått,vitt och rött och när man satt och käkade så kändes det som man satt högt uppe på en båt för utsikten var bara hav, perfekt! Vi förfestade på chefens hotellrum och sedan ner för att äta, upp igen för att forsätta festa och sen gick vi för att dansa. Jag david och daniel  var inne på nattklubben bland alla brats (något störande). Eftersom jag har en så otroligt oserriös pojkvän så blev det bara så att vi drev med dom, haha synd! Vid halv 2 hade vi tröttnat på nattklubben och dansgolv nr 2 med
pensionärerna/dansbandsmusik. Så då gick vi och myste på hotell efter en super rolig kväll med älskling! ♥ Vaknade vid 9 imores efter att sovit i den kanske skönaste sängen någonsin, gick upp och packade iordning våra saker och gick ner för att äta frukost. Mmm, världens godaste frukost det fanns verkligen ALLT man kunde tänka sig. tjaa, ni kanske förstår att jag har haft en toppen helg, hoppas ni har haft det också!

snygg!


Helg!

Gårdagen spenderades hemma hos ida med Sofia, kikade tv och tog det lugnt. Vid 12 gick jag & ida ner till olearys för att säga hej till Lovisa som var aningen lost ( hon har lyckats tappa både mobil och bankkort denna kväll). Sen kom Carolina ut och vi gick hemåt, stod och pratade utanför mig en stund sen gick de hem. Idag har jag sovit ut och precis gjort mig iordning och packat lite kläder, för om en liten stund åker jag och D till Stenugnsundsbaden med hans jobb för att käka julbord och övernatta på det hotellet, underbart! Ses imorgon!

Torsdag


Stressade som vanligt till skolan idag, hade dans på gympan och 2 andra lektioner. Det var en helt OK dag, det bästa av allt -  MVG på inköp och varuhanteringprovet! Gaah glad! Åkte hem, stressade iväg till jobbet. Det var chill, packade upp varor med prao eleven, trevligt. Slutade 6 och nu ska jag mysa med my darling.

Imorgon är det skola+ jobb igen.  Puss!

Fin


Denna jackan vill jag gärna ha, väldigt mysig!

RSS 2.0