Praktik

Precis gjort mig iordning för att åka till praktiken. Har ingen lust alls idag, solen skiner och jag vill bara ligga ute och steka. Men jag har bestämt mig för att ta en ledig dag nästa vecka från skolan om det är bra väder. Det behöver jag, för jag har ingen tid i helgen heller till att njuta i solen, jobb jobb jobb! fy säger jag bara. Nu måste jag rusa, vi hörs ikväll!


None






















Torsdag

Praktik idag, känns som jag praktiserade igår med. Men icke:) Dagen har varit lång och seg, inte alls lika mycket folk idag. Men det var mycket att göra och det är var tur, för annars blir det så himla långtråkigt. Det var skitvarmt inne på Gina idag så alla gick runt och svettades, men sista timmen bjöd chefen på glass och det var svalkande vill jag lova! Efter jobbet mötte D mig, vi skulle shoppa lite åt honom, han behövde ju såklart lite hjälp av mig. Han fick sig köpt ett par shorts, 2 tshirtar, kalsonger och deo! Bra där, hade han varit själv hade han troligen inte köpt nåt utav det. Vi åkte hem, myste lite hemma hos mig och tog farväl. han åker ju till Kroatien imorgon bitti på studentresa i 10 dagar. Kommer bli tomt vill jag lova, vi som sover ihop i stort sett varje dag. Efter han hade åkt så mötte jag upp Sofia, vi gick ner till kanalen och satte oss. Nu sitter jag här och ska nog sova nu! Så godnatt.. 


Onsdag


Trött som satan är jag nu! Först skola, första lektionen körkortsteori prov. Sen håltimme, ner till stan, köpa blommor, ballonger och choklad till Sandra. Tillbaks till skolan, ha 1 lektion. Skynda mig hem, byta kläder göra mig lite iordning och ta bussen ut till överby för att jobba på Gina! Skönt med lite extrajobb men gud vad trött jag är efter en hel dag. Kom precis hem.. Nu ska jag ut och möta Sofia, är alltid skönt efter en jobbig dag.

Alanya!

image1053

Nu har vi äntligen bokat resan till Alanya 30/8-13/9!
Med Sofia och Ida!

Helgen


Fredag, hade praktik hela dagen fick jobba över en timme och en halv så jag jobbade från 10 till halv 8. Så den kvällen var jag jättetrött. Kikade på tv och myste med D.
Lördag, jobbade morgonen på jordgubbarna. Det var verkligen skittråkigt men iallafall, pappa hämtade mig och jag gick senare till stan & köpte en topp till mamma i mors-dag present. Vid 8 mötte jag Lovisa, Sofia och Sara. Köpte jordgubbar och lite annat och gick hem till mig för att se ESC som tyvärr blev en flopp. Tråkigt! Vid 12 gick tjejerna hem och jag och D gick och la oss.
Söndag, sova ut!! Det var fruktansvärt skönt efter en jobbig vecka, familjen kom hit vid 3 och åt middag osv. Nu väntar jag på D och ikväll är det plugg som gäller.

Hörs!

Torsdag, praktik


Känns som det var igår jag skrev det sist. Veckorna går ju förfärligt fort nu! Fast inte för att det gör nått, jag ser fram emot sommaren. Mycket som ska göras. Praktiken var jätterolig idag, jobbade med chefen, Camilla och Anna. Fick byta kläder på 2 dockor och bara göra roliga saker. Fick även reda på att jag ska få jobba där i sommar, hon ska få mitt jordgubbsschema imorgon så hon kan lägga upp tider när jag kan jobba. KUL! Åkte hem vid 6 och mötte Lovisa, Ida och Sofia 5 i 7 för att återigen gå till Gina, fast denna gången i stan! För idag var det Ginakväll, 20% rea på hela sortimentet. Det var jättemycket folk och de bjöd på dricka osv. Fick med mig 2 toppar, ett par trosor och en väska hem. Just nu sitter jag och D framför tven och kikar Eurovision Song Contest semifinal. Sverige och Ukraina är skitbra, och så jävla lika. Ska strax gå och ta mig en dusch. Imorgon är det samma veva som gäller, Gina!

8(9) roliga skämt på en dag


Ja vissa personer är allt bra lättlurade och jag & ida har den hemskt dåliga humorn att vi sitter bakom varsin datorn och GAPskrattar just nu. Idag var uppdraget att lura Oskar, det började i skolan.

1. jag stod mellan två bänkar och svingade fram och tillbaka, så sa jag " jag kan slå runt ett helt varv, eller jag har kunnat iallafall". Oskar trodde inte på det, och ida sa ifrån att det visst är så! Tillslut gick oskar på det.

2. En skitbra partylåt som egentligen är en melodifestivallåt.

3. Jag och Ida ställer in våran resa, ska dra till Thailand till höst istället.  

4.  David och hans kompisar ska med på resan.

5. Vi blir ca 7 personer och vi ska vara borta ungefär 3 veckor.

6. Jag och David ska flytta ihop till vintern

7. Vi ska skaffa en katt, som ska heta Alfons

8. Davids pappa ska pröjsa för lägenheten de första månaderna.

9. Denna gjorde jag inom parantes eftersom jag var tvungen att hålla kvar Oskar på MSN för att han skulle kunna läsa detta inlägget. Jag skickade honom en låt, " Phil Collins- Against all odds" Men jag döpte om den till "Petter-Lurad". Fy vad jag är bra ibland!


Vad säger du Oskar, kändes det bra att veta nu att du blivit lurad hela dan?
Vi avslutar det hela med " HIIIIIIII (6)" ! Hoppas du förlåter oss;)

image1050image1051

Gossip girl

image1048

Penn & Blake träffas tydligen i verklighet också:) Sött!

Tisdagkväll


Godkväll! Förlåt för den dålig uppdateringen men jag har inte haft så mycket tid i helgen. Har jobbat och gjort andra saker, men nu så! Fast egentligen har jag väl inte sådär super mycket att säga eftersom det inte hänt något i min tillvaro. Gårdagen spenderades hela dagen till att plugga, jag och oskar pluggade ihop per telefon i 2 timmar. Vi hade prov idag, i småföretagande förstår ni. Jag vet inte alls hur det gick, känns väl som det gick ganska OK ändå. Men svårt var det, men otroligt skönt att fått det sista provet i småföretagande B gjort nu. Sen slipper jag småföretagande mer i hela mitt liv! Fy vilken plåga det har varit i 2 år. Dagen idag har jag inte gjort nåt! Det bestämde jag mig för när jag var påväg hem. Det förtjänade jag efter att pluggat hela gårdagen. Men kikat på Gossip Girl har jag gjort, idag var det nog det finaste avsnittet som varit hittils! Kikade även lite på Desperate Housewives, inte lika bra idag som det varit de senaste gångerna. Nu ska jag hoppa in i duschen med min nya Dove Shower gel och sen smörja in mig med tillhörande bodylotion som jag fick av mamma idag, den luktar underbart!

Natti!

Emelie

123980-1047

Fredag


Äntligen är det fredag, fast det känns inte som helg. Jag ska jobba både lördag och söndag. Menmen, ska plugga också! Så det blir ingen skön helg. Dagen har varit helt ok, har varit ute på praktik idag igen. Fick packa upp en hel del varor och stå i kassan, som vanligt med andra ord. Nu ska jag strax möta tjejerna för att gå hem till Lovisa och se film, mysigt!

123980-991




Sex and the city - The movie

¨
Vem längtar inte efter denna filmen? Ååh, jag längtar mer än någonsin just nu!
Jag som älskat Satc sen jag var typ 10 :) Snart kommer den! Här har ni trailern..

123980-991




Åter praktik


Ja, praktik igen.. Har ju inte varit där på 2 veckor, nej jag har inte skolkat, Utan först var vi ju lediga 2 dagar förr förra veckan och förra veckan var jag sjuk en dag och på fredagen var det utmaning. Så det känns som det var en evighet sen jag var där sist.  Men idag har det varit roligt, stått i kassan och larmat varor och gjort fint bland reavarorna. Nu ska jag äta min middag bestående av kyckling och pasta, mums. Hörs ikväll vettja!

123980-991





Årets bikini

image1046

Här har ni den bikinin som  jag kommer att gliida runt i på stranden, söt va?
Önskar bara att man hade kommit igång med träningen lite bättre så man hade
varit i bättre form i sommar, men jag satsar beach -09 istället. Då är det student + bal!

Onsdag


Precis hemkommen från stan, varit där med Sofia och köpt mig en ny fondation. Vi har även suttit en stund nere vid kanalen, mkt trevligt. Dagen har varit chill, började kvart över 8 och denna gången försovde jag mig inte, som jag gjort nästan varje onsdag. Hade bara den lektionen men vi satt kvar i skolan och lunchade också. Nu håller jag på att kika på resor, jag och ida ska nämligen fara utomlands efter sommaren. Ska bli fruktansvärt roligt! Jag har ju tjatat mycket om att jag ska åka med D men det blir inte av eftersom att han inte vet om han får någon semester när han har fått jobb. Så vi får hitta på något annat kul i sommar jag och han!

Igår träffade jag D och hans mamma, vi var nere vid slussarna och prommenerade runt lite, sedan tog vi oss en fika på slusscafet. Sen tog vi oss en biltur runt Trollhättan och lite älgsafari(Davids idé) ,haha. Men riktigt mysig dag hade jag iallafall! Nu ska jag kika vidare. Vi hörs!

Ps. Idag fyller Carolina 19 år, GRATTIS! ♥

RSS 2.0